Iubire si onoare a fost vanduta de MediaPro Distribution in tari din intreaga lume

MediaPro Distribution, distribuitor global exclusiv al celei mai recente telenovele romanesti de succes, "Iubire si onoare", a vandut serialul in tarile latino-americane, Statele Unite ale Americii si o parte din tarile africane, informeaza un comunicat.

Iubire si onoare a fost vanduta de MediaPro Distribution in tari din intreaga lume

"MediaPro Distribution a vandut telenovela romaneasca «Iubire si onoare» in toate tarile din America Latina, Statele Unite ale Americii, precum si in tarile vorbitoare de limba franceza din Africa si departamentele si teritoriile franceze de peste mari (Département d'outre-mer - Territoire d'outre-mer). De asemenea, negociem alte vanzari cu distribuitori locali si canale TV din Asia (Indonezia, India si Filipine), iar serialul va fi difuzat in curand si in tarile vecine din Europa de Est", a declarat Anca Truta, director general al MediaPro Distribution, companie a CME.

In ultimii ani, telenovelele romanesti si-au asigurat o pozitie importanta pe piata internationala de gen, serialele MediaPro Pictures fiind vandute in mai multe tari.

Telenovela "Inima de tigan" a fost vanduta in Turcia, Bulgaria, Ucraina, Serbia, Muntenegru, Bosnia, Hertegovina, Slovacia, Slovenia, Croatia, America Latina (Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Costa Rica, Cuba, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Uruguay, Venezuela) si in Statele Unite ale Americii.

Un spin-off al serialului "Inima de tigan", "Regina", un alt succes al producatorului roman, a fost vandut in Slovacia, Serbia, Muntenegru si Slovenia.

Pe de alta parte, serialul romantic "Ingerasii" a fost vandut in Cehia, Croatia, Serbia, Muntenegru, Iran, America Latina (Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Costa Rica, Cuba, Republica Dominicana, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Uruguay, Venezuela) si in SUA.

De asemenea, prima telenovela romaneasca, "Numai iubirea" a fost vanduta in Serbia, Muntenegru, Bosnia, Hertegovina, Macedonia, Polonia, Slovacia si Ucraina.

Telenovela "Lacrimi de iubire" a fost vanduta in Moldova, Serbia, Muntenegru, Bosnia, Hertegovina, Macedonia, Bulgaria si in tarile din Comunitatea Statelor Independente (CIS) - Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kargazstan, Rusia, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina, Uzbekistan, Estonia, Lituania si Letonia.

Totodata, serialele "Iubire ca in filme", "Razboiul sexelor" si "Pacatele Evei" au fost vandute in Moldova, in timp ce "Aniela", prima telenovela romaneasca de epoca, a fost vanduta in Slovacia, iar "Daria, iubirea mea" a fost vanduta in Moldova, Serbia, Muntenegru, Bosnia, Hertegovina si Macedonia.

Pe de alta parte, serialul "Doctori de mame" a fost vandut in Serbia si Muntenegru.

Program PRO 2

 • Joi
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Lacrimi de iubire
  75 min
  09:00 Vieti la rascruce
  60 min
  10:00 Intre tine si rau
  105 min
  11:45 Frumoasa si bestiile
  135 min
  14:00 Blind date
  60 min
  15:00 Vieti la rascruce
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Juraminte incalcate
  60 min
  18:00 Blind date
  60 min
  19:00 Frumoasa si bestiile
  120 min
  21:00 Intre tine si rau
  60 min
  22:00 Vieti la rascruce
  60 min
  23:00 Lacrimi de iubire
  60 min
  00:00 Frumoasa si bestiile
  120 min
  02:00 Lacrimi de iubire
  60 min
  03:00 Juraminte incalcate
  45 min
  03:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:15 Intre tine si rau
  45 min
  05:00 Blind date
  45 min
  05:45 Juraminte incalcate
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min