(P) Tot ce trebuie să știi despre ochelarii de soare Polaroid

În zilele în care soarele este extrem de puternic, atât adulții, cât și cei mici trebuie neapărat să poarte ochelari de soare, pentru a-și proteja ochii, dar și pentru a-și contura o imagine estetică interesantă.

(P) Tot ce trebuie să știi despre ochelarii de soare Polaroid

Este vorba despre accesorii care, de-a lungul timpului, au fost stilizate și modernizate, astfel încât să fie în pas cu tendințele actuale și pentru a se plia perfect pe stilurile vestimentare preferate, indiferent dacă este vorba despre stilul casual, sport sau cel elegant. Ideal este că persoanele care își doresc să blocheze razele UV să aleagă modele de calitate, create special de către profesioniști în domeniu, care sunt familiarizați cu modul în care soarele trebuie ținut la distanță, astfel încât ochii să fie protejați în permanentă.

Scurt istoric al brandului Polaroid

Polaroid este unul dintre cele mai mari branduri de ochelari din lume, având în spate o istorie de peste 80 de ani, vreme în care a oferit tuturor celor de ochelari de soare modele ajutorul cărora să se protejeze, modele interesante, de calitate, create după o tehnologie avansată.

Cel care a pus bazele acestui brand este Edwin Land, un vizionar care a reușit să creeze de la zero tehnologia de polarizare. Inventatorul american a fost inspirat de către fetiță să, Jennifer

Land, în anul 1944. Întrucât la vremea respectivă nu există o tehnologie suficient de bine dezvoltată, Edwin a pus bazele tehnologiei polaroid în cadrul companiei pe care a fondat-o,

Polaroid Corporation.

De aici și până la crearea ochelarilor de soare pe baza de polarizare nu a fost decât un pas, întrucât inventatorul a realizat că își poate extinde viziunea asupra multor tipuri de produse, constatând avantajele pe care le poate oferi lumii întregi.

 

Ce reprezintă tehnologia de polarizare?

Ochelarii de soare polarizati sunt cunoscuți pentru faptul că au în interiorul lentilei o folie foarte subțire, polarizată. Practic, razele de soarelui se reflectă astfel în mai multe direcții, propagandu-se în valuri care se mișcă atât în planuri verticale, cât și orizontale. Dacă razele verticale sunt utile, neavând efecte nocive asupra ochiului uman, cele reflectate pe o suprafață orizontală pot conduce chiar până la efectul de orbire, un efect care poate fi extrem de periculos în majoritatea situațiilor, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Filtrul polarizat are rolul de a împiedică razele de lumina orizontale să ajungă până la ochi, blocându-le într-un mod eficient. Mai exact, lumina este reflectată pe diferite tipuri de suprafețe, așa cum sunt nisipul, apă, zăpadă, caroseria mașinilor sau orice alt obiect care are capacitatea de a reflectă soarele.

Tehnologia de polarizare poate fi folosită întotdeauna în timpul următoarelor activități: condus, mers pe bicicletă sau chiar înot, astfel încât cei care doresc să se protejeze să se poată bucură cu adevărat de ceea ce fac, fără a se expune unor riscuri ce pot conduce la complicații grave din punct de vedere vizual.

 

Care sunt beneficiile de care au parte cei care poartă ochelari de soare Polaroid

Avantajele alegerii ochelarilor de soare Polaroid sunt numeroase. Pentru început, bine de știut este faptul că accesoriile sunt create pe baza unei tehnologii atent studiate de-a lungul timpului, care are, întâi de toate, rolul de a proteja ochii și vederea, indiferent de activitatea desfășurată, atunci când razele de soare sau lumina sunt foarte puternice.

Reflexiile orbitoare sunt blocate într-un mod eficient, în permanentă. Practic, cei ce aleg ochelari de soare creați pe baza acestei tehnologii se simt confortabil, indiferent de activitatea pe care o desfășoară și, în același timp, își protejează ochii. În plus, contrastele devin mult mai clare, iar culorile rămân mereu naturale și nealterate de nuanță lentilelor, indiferent care ar fi acestea.

Bine de știut este că lentilele polarizate ajută la reducerea strălucirii soarelui cu o eficientă de până la de 10 ori mai mare decât în cazul ochelarilor de soare clasici, ieftini. Nu în ultimul rând, oricine își poate crea o imagine modernă, în pas cu tendințele actuale cu ajutorul ochelarilor Polaroid, întrucât brandul le pune la dispoziție o gama largă de modele, gândite special atât pentru adulți, cât și pentru copii.

 

Cele mai bune tipuri de lentile

Mulți oameni consideră despre culoarea lentilelor folosite pentru ochelarii de soare că reprezintă doar o alegere personală, subiectivă, însă adevărul este că în funcție de culoare, adulții, dar și cei mici se pot bucură de o paleta largă de avantaje.

De exemplu, lentilele polarizate de culoare gri sunt folosite, de regulă, pentru uzul general, întrucât au rolul de a reduce în mod eficient gradul de luminozitate, nu denaturează culorile și, mai mult, oferă celor care le aleg un nivel de confort foarte ridicat pe parcursul întregii zile.

Cât despre lentilele polarizate verzi, acestea au rolul de a le oferi adulților și copiilor o vizibilitate foarte precisă, dar și un contrast bun, reprezentând un real sprijin pentru reducerea oboselii ochilor, dar și pentru diminuarea gradului de întunecare a vederii.

Lentilele polarizate de culoare maro sunt ideale pentru blocarea razelor UV atunci când pe cer apar nori întunecați și sunt indicate, în special pentru persoanele care desfășoară activități în aer liber și care au nevoie să beneficieze de percepții vizuale foarte corecte.

Nu în ultimul rând, lentilele polarizate albastre sunt practice pentru cei care sunt adepți ai activităților sportive. Ochelarii de soare din această categorie pot fi folosiți atunci când este necesară reducerea luminii albe, care este reflectată în general de apă, ceață sau zăpadă.

Femeile, bărbații, dar și copiii trebuie să aibă întotdeauna în vedere protejarea ochilor, dar și obținerea unei imagini interesante din punct de vedere estetic. Cele două elemente trebuie întotdeauna îmbinate cu grijă, iar ochelarii de soare Polaroid sunt accesorii moderne, care vin în sprijinul tuturor, atât datorită tehnologiei pe baza cărora au fost conturați, cât și datorită paletei largi de modele interesante disponibile în magazinele online că Lensa!

Program PRO 2

 • Vineri
 • 06:45 Dragoste de contrabanda
  60 min
  07:45 Numai iubirea
  90 min
  09:15 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  10:15 Pretul dragostei
  105 min
  12:00 Suflete pierdute
  135 min
  14:15 Legea iubirii - S2
  45 min
  15:00 O singura privire
  60 min
  16:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  17:00 Inimi si lacrimi
  60 min
  18:00 Legea iubirii - S2
  60 min
  19:00 Suflete pierdute
  120 min
  21:00 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  22:00 Pretul dragostei
  60 min
  23:00 Numai iubirea
  75 min
  00:15 Suflete pierdute
  105 min
  02:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  03:00 Ce se intampla, doctore?
  45 min
  03:45 Pretul dragostei
  45 min
  04:30 Legea iubirii - S2
  60 min
  05:30 Inimi si lacrimi
  60 min
  06:30 Dragoste de contrabanda
  60 min