SOS, viata mea!

Esperanza Múñoz, “La Monita” (Natalia Oreiro) este o femeie care îşi câştigă existenţa ca boxer.

SOS, viata mea!

Managerul şi, în acelaşi timp, iubitul ei este Quique (Carlos Belloso), dar ea este obosită de felul în care acesta se ocupă de cariera pugilistică. Spre ghinionul ei, într-unul din meciurile de box se răneşte la mâna dreaptă, iar doctorul o anunţă că nu va mai putea boxa o perioadă de timp. Acest incident provoacă o nouă ceartă cu iubitul ei, care este îngrijorat de viitorul lor economic. Dar “Monita” alege să se descurre singură şi hotărăşte să se angajeze pe perioada cât va sta departe de ring.

La polul opus din punct de vedere social se află Martín Quesada (Facundo Arana), un tânăr şi influent om de afaceri, fost pilot de Formula 1. El a moştenit de la tatăl său o importantă corporaţie pe care a reuşit s-o transforme într-un adevărat imperiu. Vărul său, Miguel (Marcelo Mazzarello) îl invidiază şi îşi doreşte să pună mâna pe averea lui, dar nu numai atât! El tânjeşte şi după logodnica acestuia, Constanza (Carla Peterson), o femeie destul de rece, al cărei unic ţel este acela să-l facă pe Martín s-o ia de nevastă.

Martín a mai fost căsătorit o dată, dar tânăra şi frumoasa lui soţie a murit într-un accident aviatic. Această tragedie l-a făcut să se retragă din cursele de Formula 1. Mai mult decât atât, el a început, de atunci, să aibă relaţii pasagere cu diverse femei. Totuşi, în sufletul lui, şi-ar dori să-şi întemeieze o familie.

Kimberly (Fabiana García Lago), o vecină de-a Monitei, îi spune că la ea la serviciu se fac angajări. Cu o îmbrăcăminte împrumutată şi cu prea mult machiaj, “Monita” se duce la firma lui Martín pentru a se angaja. Destinul face ca cei doi să se ciocnească la intrarea în clădirea firmei. Nu-şi vorbesc, pentru că nu se cunosc, dar schimbul de priviri dintre ei spune totul. Să fie dragoste la prima vedere?

Difuzată în Prime-Time pe Telefé, unul din cele mai importante posturi comerciale din Argentina, “SOS, viaţa mea!” înregistrează, încă de la debut, o medie de 30 de puncte de rating, fiind cea mai vizionată telenovelă din această ţară, conform datelor oferite de Ibope. Pe coloana sonoră se regăsesc Juanes, Julieta Venegas şi Kumbia Kings.

“SOS, viaţa mea!” s-a filmat în locaţii exterioare de excepţie din Argentina şi mai mult, echipa telenovelei s-a deplasat în perioada Campionatului Mondial de Fotbal din Germania pe stadionul Gelsenkirchen, unde s-au filmat câteva scene. De această dată, “uraganul argentinian”, Nati, va intra în pielea unei jucătoare profesioniste de box care ajunge să se îndrăgostească de un fost pilot de Formula 1, actualmente un tânăr şi influent om de afaceri. Special pentru rolul din “SOS, viaţa mea!”, Natalia Oreiro s-a pregătit timp de trei luni pe un ring de box, iar apoi şi-a continuat antrenamentele de trei ori pe săptămână pentru a se menţine în formă.

Partenerul ei, Facundo Arana, este primul şi singurul actor care, pentru un serial, a pilotat cu adevărat un avion. În ziua în care a împlinit 34 de ani, Facundo şi-a luat licenţa de zbor şi imediat după, s-a urcat la bordul unui avion de agrement, pe care l-a pilotat, având-o lângă el pe frumoasa Natalia Oreiro. Protagonistul din “SOS, viaţa mea!” se poate mândri şi cu faptul că a reuşit să îşi facă singur toate cascadoriile. Una din întâmplările neplăcute generate de curajul actorului a fost cea în care şi-a rupt două degete după ce a filmat o cursă de Formula 1.


Titlu Original:SOS, mi vida!
Regizor/Producatori:Jorge Bechara, Rodolfo Antúnez
Distributie:

Natalia Oreiro - La Monita
Facundo Arana - Martín
Claudia Fontán - Mercedes
Carlos Belloso - Quique
Alejandro Awada - Alfredo
Carla Peterson - Constanza
Marcelo Mazarello - Miguel
Fabiana García Lago - Kimberly
Mónica Ayos - La Turca
Adela Gleijer - Rosa
Dalma Milebo - Nieves
Elías Viñoles - José
Griselda Siciliani - Debi
Nicolás Dagostino - Tony
Thelma Fardin - Laura

Autor: Ernesto Korovsky
Producător executiv: Adrián González
Producător general: Julieta Martinelli


Anul de productie:2006
Tara de productie:Argentina

Program PRO 2

 • Joi
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Lacrimi de iubire
  75 min
  09:00 Vieti la rascruce
  60 min
  10:00 Intre tine si rau
  105 min
  11:45 Frumoasa si bestiile
  135 min
  14:00 Blind date
  60 min
  15:00 Vieti la rascruce
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Juraminte incalcate
  60 min
  18:00 Blind date
  60 min
  19:00 Frumoasa si bestiile
  120 min
  21:00 Intre tine si rau
  60 min
  22:00 Vieti la rascruce
  60 min
  23:00 Lacrimi de iubire
  60 min
  00:00 Frumoasa si bestiile
  120 min
  02:00 Lacrimi de iubire
  60 min
  03:00 Juraminte incalcate
  45 min
  03:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:15 Intre tine si rau
  45 min
  05:00 Blind date
  45 min
  05:45 Juraminte incalcate
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min