(P) Tot ce trebuie să știi despre ochelarii de soare Hawkers

Ochelarii de soare nu reprezintă nici pe departe un moft, ci o necesitate, mai ales în zilele în care razele de soare sunt foarte puternice, iar ochii trebuie protejați pe cât de mult posibil. 

(P) Tot ce trebuie să știi despre ochelarii de soare Hawkers

Aceste accesorii sunt recomandate atât pentru adulți, cât și pentru copii, astfel încât toată lumea să beneficieze de un nivel ridicat de confort, dar și de un grad cât mai mare de protecție al ochilor. Creați pentru a fi purtați atât vara, cât și iarna, ochelarii de soare trebuie aleși întotdeauna cu grijă, în funcție de tehnologia pe baza căreia au fost realizați, dar și în funcție de tipul de lentile, formă fetei sau stilul preferat de fiecare în parte. 

Scurt istoric al brandului Hawkers 

Hawkers este un brand originar din Spania, Elche, care comercializează ochelari de soare ce sunt vânduți în principal în mediul online. Compania a fost fondată în decembrie, 2013, printr-un parteneriat încheiat între Inaki Soriano, Pablo Sanchez și frații Alejandro și David Moreno. 

În ciuda faptului că aceștia s-au specializat individual în domenii diferite, respectiv Programare, Afaceri și Design Grafic, au avut ideea de a începe un business bazat pe comercializarea de ochelari de soare de calitate, accesorii care să fie purtate cu drag, pentru ca fiecare ținută, indiferent de tipul acesteia să fie una interesantă și impecabilă. 

Compania Hawkers face parte din grupul Saldum Ventures, iar în timp a reușit să se facă cunoscută nu doar la nivelul european, ci și la nivel global, datorită calității produselor pe care le realizează, dar și datorită modelelor foarte atractive pe care le conturează și stilizează în permanentă. 

Care sunt beneficiile de care au parte cei care poartă ochelari de soare Hawkers 

Lista beneficiilor alegerii ochelarilor de soare Hawkers este una destul de consistentă. Pentru început, cei interesați de aceste accesorii trebuie să știe că au la dispoziție modele cu diferite tipuri de protecție UV, în funcție de cât de sensibili sunt ochii lor la lumina. Acest detaliu este menționat în dreptul fiecărui model în parte. Cel mai popular grad de protecție UV este cel de 400, care asigura o vedere foarte bună, indiferent de tipul de activitate desfășurată: condus, înot sau chiar mers pe bicicletă ori trotinetă. 

Un alt beneficiu al ochelarilor de soare este acela că pe piață există o gamă largă de modele dintre care se poate alege, în funcție de formă feței, dar și în funcție de preferințele personale. Ochelarii de soare se pot găși în nuanțe diferite, astfel încât să poată fi asortați cu ușurință oricărei ținute, indiferent dacă este una de vara sau de iarnă. 

Nu în ultimul rând, materialele folosite pentru realizarea lentilelor, dar și a ramelor sunt întotdeauna de calitate, asigurând adulții, dar și pe cei mici, de rezistență și durabilitate, chiar și atunci când ochelarii de soare sunt purtați în apă.  

Cum să alegi ochelarii, în funcție de formă fetei 

Ochelarii de soare trebuie aleși inclusiv în funcție de formă fetei, astfel încât să ajute la conturarea unui aspect vizual interesant și plăcut. Hawkers pune la dispoziția publicului larg o gamă variată de modele, pentru ca toți adulții și copiii să se poată bucura de ochelari de soare frumoși, în concordanță cu trăsăturile fizice. 

De exemplu, persoanele care au față rotundă, respectiv obrajii mai mari și egalitate între maxilar și frunte trebuie să opteze pentru modelele cu rame geometrice, preferabil cu ramă subțire, pentru a-și alungi fața într-un mod frumos. 

Pe de altă parte, cei care au față pătrată sau dreptunghiulară, adică frunte, pomeți și linia maxilarului cu aceeași înălțime au la dispoziție ochelari de soare cu rame ușor ovale ori rotunde, dar și ochelari în stilul cât eye. Astfel, vor obține un efect de finețe pentru formă fetei. Accesoriile din această categorie sunt perfecte pentru persoanele care își doresc să obțînă un efect boem, foarte interesant. 

Cât despre cei ce au față triunghiulară, recomandați sunt ochelarii de soare în formă de aviatori, care sunt printre cei mai populari, încă de acum un deceniu. Cu ajutorul acestor accesorii, oricine poate obține fi cool, în tendințele actuale, întrucât designul minimalism aduce tuturor un plus de stil și elegantă. Nu în ultimul rând, persoanele cu față ovală, fruntea și maxilarul relativ înguste au la dispoziție modele cu ramă cât mai mare, pentru a obține efectul modern, mult dorit. 

Materialul ramelor 

În ceea ce privește materialul din care sunt realizate ramele, trebuie notat că este foarte important, întrucât susține perfect lentilele și, în același timp, ajută la crearea unei imagini interesante. Realizate din plastic, nailon, titan, acetat, metal sau policarbonat, ramele au caracteristici proprii, de care persoanele care își doresc ochelari de soare trebuie neapărat să țînă cont. 

De exemplu, ramele de metal sunt foarte populare, întrucât sunt maleabile și rezistă foarte bine la coroziune, fiind simplu de ajustat, pe când ramele din nailon sunt recomandate îndeosebi pentru persoanele care sunt pasionate de sporturile de iarnă, fiind flexibile în timpul mișcării.

În continuare, despre ramele de titan trebuie să știe că sunt de calitate, datorită faptului că sunt rezistente, durabile și foarte practice, dar și moderne totodată. Recomandat este ca adulții să aleagă întotdeauna tipurile de rame care li se potrivesc, atât din punct de vedere al formei feței, cât și din punct de vedere cromatic. 

Materialul lentilei

Lentilele sunt și ele extrem de importante, întrucât sunt cele care, practic asigura confortul, dar și protecția ochilor. Hawkers folosește numai lentile de calitate, create special pentru a îmbina confortul cu protejarea sănătății ochilor. Dacă lentilele de sticlă sunt cunoscute pentru faptul că asigura o vizibilitatea ridicată, lipsită de distorsiuni, și sunt extrem de rezistente la zgârieturi, cele din policarbonat sunt recomandate îndeosebi pentru persoanele active, care practică foarte mult sport și care au nevoie de modelele trainice. 

Despre lentilele din policarbonat este bine să se știe că sunt foarte rezistente la zgârieturi și, în plus, nu cântăresc foarte mult, având un nivel de claritate optică exgtrem de bun. Poliuretanul NXT este cunoscut pentru faptul că îmbină beneficiile sticlei cu cele ale policarbonatului, ochelarii care au lentile din acest material având o rezistență sporită la impact, dar și o claritate optică superioară, pe care toată lumea ar trebuie să o caute la accesoriile pe care le poartă atunci când razele soarelui sunt foarte puternice. 

De asemenea, lentilele acrilice, cunoscute pentru transparență optică de calitate, dar și pentru durabilitate, se numără și ele printre tipurile de lentile foarte populare, îndeosebi pentru că sunt moderne, fashion, aducând celor care le poartă un plus de stil și eleganță! 

Ochelarii de soare Hawkers se numără de mulți ani printre preferințele celor care își doresc simultan să-și protejeze ochii, dar și să se bucure de o imagine impecabilă, mereu în pas cu modă. Accesoriile de calitate nu trebuie să le lipsească niciodată adulților

Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 Dragoste de contrabanda
  60 min
  07:45 Lacrimi de iubire
  90 min
  09:15 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  10:15 Pretul dragostei
  105 min
  12:00 Lasa-ma sa zbor - S.2
  135 min
  14:15 Muzica tradarii
  60 min
  15:15 Tanar si nelinistit - Sezon 23
  45 min
  16:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  17:00 Juraminte incalcate
  60 min
  18:00 Muzica tradarii
  60 min
  19:00 Lasa-ma sa zbor - S.2
  120 min
  21:00 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  22:00 Pretul dragostei
  60 min
  23:00 Lacrimi de iubire
  60 min
  00:00 Lasa-ma sa zbor - S.2
  120 min
  02:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  03:00 Juraminte incalcate
  45 min
  03:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:15 Pretul dragostei
  45 min
  05:00 Muzica tradarii
  45 min
  05:45 Juraminte incalcate
  60 min
  06:45 Dragoste de contrabanda
  60 min