(P) Renault: Design francez pentru piețele internaționale

Un număr în creștere de persoane care își iau permisul de conducere aleg să investească în propria lor mașînă, din cele mai diverse motive: ajung în timp util la serviciu, la cursuri, în concedii, la țară, oriunde au nevoie să se deplaseze, pe distanțe mai lungi sau mai scurte.

(P) Renault: Design francez pentru piețele internaționale

Autoturismele Renault sunt apreciate de către conducătorii auto din țară și de peste hotare, fiind o marca cunoscută și la nivel internațional.

Avantajele pe care autoturimele Renault le asigura, în funcție de tipul acestora

De-a lungul timpului, grupul Renault a avut o ascensiune impresionantă. Renault a stabilit standardul în ceea ce privește siguranță auto, grație studiilor desfășurate pe analiză accidentelor și pe siguranță drumurilor, care au condus la dezvoltarea unui set de tehnologii adaptate condițiilor din trafic. 

Așadar, compania este cunoscută pentru designul revoluționar și pentru progresele tehnologice folosite pentru siguranță pasagerilor și a pietonilor, dar și pentru motoarele folosite în competițiile sportive. Cu un istoric ce datează din anul 1898, compania Renault lansează pe piață modele de autoturisme ideale pentru orice tip de cumpărător, precum:

Renault Clio este un model de autovehicul cu trei cilindri, cu un consum de 5.6 litri la sută de kilometri și cu performanțe impresionante. Renault Clio dispune de un interior plăcut, elegant, cu componente din plastic moale și cu ergonomie foarte bună. De asemenea, la interior este echipat cu butoane ușor de intuit, scaune foarte confortabile, care oferă o susținere laterală bună, un șezut lung și o tetiera subțire. Nu în ultimul rând, oferă conducătorilor auto și un spațiu eficient pentru telefonul mobil, dar și un spațiu mai generos la genunchii pasagerilor din spate. 

Renault Megane este un alt model foarte cunoscut în rândul conducătorilor auto din țară și de peste hotare. Acest model este echipat cu un motor de 2.0 litri cu o unitate de 1.8 litri turbo, motor de 280 de cai putere și 6000 de rotații pe minut. Renault Megane oferă cinci moduri de rulare și propulsorul pe benzină reacționează în mod diferit, în funcție de alegerea șoferului. Prin selectarea modului confort, se poate administra motorului de 1.8 litri o doză de “anestezic”, însă trecerea pe modul Sport sau Race determina schimbarea radicală a comportamentului autoturismului. Fiecare mod are un instrumentar de bord cu teme diferite, dar și un sunet al evacuării schimbat. În ceea ce privește consumul, Renault Megane consumă 7.4 litri la sută de kilometri. Performanțele fac referire la atingerea valorii de 100 de kilometri în doar 5.8 secunde. În interior, scaunele sunt foarte confortabile, având aripi laterale bine profilate și un spătar arcuit și desenat după corpul uman. Nu în ultimul rând, prețul de achiziție este destul de bun, pornind de la 30.600 euro.

Renault Megane Sedan este un model auto înzestrat cu un motor de 1.3 litri pe benzină, cu 140 de cai putere și cu un consum de 7 litri la sută de kilometri și emisii de CO2 minime. Performanțele acestui model fac referire la atingerea sutei de kilometri în doar câteva secunde, acest model promițând să ruleze cu până la 205 kilometri pe ora. La interior, Renault Megane Sedan este elegant, previzibil, cu materiale moi în partea superioară a bordului și ușor neprietenoae în partea inferioară. Renault oferă spații de depozitare generoase, atât în ceea ce privește portierele, cât și tunelul median. Cu un preț de achiziție foarte bun, Renault Megane Sedan oferă siguranță și fiabilitate conducătorilor auto.

Renault Talisman este un alt model foarte interesant, unul din sedanurile de clasa medie care atrage foarte mulți clienți în showroom-uri. Cu un motor de 1.8 TCe, care răspunde rapid la cerințele conducătorilor auto, oferind până la 225 de cai putere și reacționând rapid la impulsurile primite în partea șoferilor prin pedala de accelerație și generând un comportament agil, Renault Talisman are un consum de maxim 10 litri la sută de kilometri rulați, cu o medie de 5.6 litri la sută de kilometri. În ceea ce privește performanțele, Renault Talisman oferă conducătorilor auto posibilitatea de a atinge sută de kilometri în doar 7.6 secunde. La interior, mașînă arată foarte bine, este spațioasă și elegantă, confortabilă și plăcută. Materialele sunt atent lucrate și finisate, scaunele oferă un confort sporit și un suport lateral bun. În plus, ceasurile de bord pot fi disponibile în versiune digitală și personalizate în funcție de preferințele conducătorilor auto. Cu un preț de achiziție bun, ce pornește de la 33600 de euro, Renault Talisman este o alegere excelență!

În concluzie, conducătorii auto care își doresc un autoturism nou, pot alege unul din modelele Renault mai sus menționate, sau un autoturism aparțînând aceleiași firme producătoare, cu specificații foarte bune din punct de vedere al performanțelor și al aspectului interior și exterior. Renault este o marca producătoare apreciată de conducători auto din întreagă lume, motiv pentru care achiziționarea mărcii poate fi luată în calcul. 

Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Regina noptii
  105 min
  12:00 Fetele din Tierra Blanca
  135 min
  14:15 Inima nu cere voie
  45 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Inima nu cere voie
  60 min
  19:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Regina noptii
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  75 min
  00:15 Putin sunt si al tau
  120 min
  02:15 Iubire ca in filme
  75 min
  03:30 Dincolo de noi
  45 min
  04:15 Regina noptii
  45 min
  05:00 Inima nu cere voie
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  45 min