(P) Întrebări pe care ai vrea să le adresezi unei firme de servicii funerare din sectorul 2

O firmă de servicii funerare din sectorul 2 deservește cartiere precum Colentina, Iancului, Moșilor, Obor, Pantelimon, Ștefan cel Mare, Tei și Vatra Luminoasă. 

(P) Întrebări pe care ai vrea să le adresezi unei firme de servicii funerare din sectorul 2

Acestea sunt printre cele mai populate din Capitală și, prin urmare, incidența deceselor este și ea mai mare în aceste zone. Pentru a se organiza mai bine și a-și administra mai eficient resursele, firmele de pompe funebre din București își împart activitatea pe sectoare. Astfel, vor avea de gestionat mai puține cazuri, iar distanțele pe care trebuie să le parcurgă angajații lor sunt și ele mai mici.

Iată, în continuare, răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pe care le primește o casă de servicii funerare sector 2:

1. Care sunt serviciile funerare pe care le oferiți în sectorul 2?

Este vorba despre consultanță funerară predeces (destinată rudelor unui bolnav în fază terminală, care vor să știe cum să se pregătească pentru tragicul eveniment și să estimeze costurile presupuse de acesta); transport funerar (de la domiciliu/spital/morgă la capelă și apoi la cimitir); repatriere decedați (aducerea în țară a românilor decedați în afara granițelor țării); îmbălsămare/tanatopraxie (pregătirea și cosmetizarea celor trecuți în neființă și pregătirea lor pentru ceremonia religioasă); înhumare/incinerare.

2. Care sunt produsele funerare oferite?

Pe lângă activitățile enumerate mai sus, o firmă profesionistă de servicii funerare din sectorul 2 vine în ajutorul dumneavoastră și cu numeroase produse: sicrie (echipate în totalitate și personalizate în funcție de dimensiunile persoanei decedate, de preferințele rudelor etc); pachete pentru pomană și parastas (formate din colivă, mâncare gătită de post/de dulce, vin, untdelemn, tacâmuri etc); coroane și jerbe funerare (însoțite de mesaje de rămas bun scrise pe panglici); monumente funerare (personalizate în funcție de material, întrebuințare, dimensiuni, religia persoanei decedate și preferințele rudelor); capace frigorifice (pentru conservarea trupului neînsuflețit pe perioada priveghiului și a slujbei religioase).

3. Care este programul unei case de servicii funerare din sectorul 2?

O firmă de servicii funerare din sectorul 2 care se respectă trebuie să aibă programul non stop. Spre deosebire de nunți și botezuri, care sunt evenimente fericite, dar și previzibile, decesul survine întotdeauna inopinat, chiar dacă vorbim despre o persoană aflată pe patul de moarte. În aceste condiții, chiar dacă tragicul eveniment survine la ora 11 noaptea sau 4 dimineața, veți putea apela imediat la o firmă de pompe funebre. 

Aceasta va demara de îndată toate procedurile birocratice și organizatorice necesare, în timp ce dumneavoastră vă veți putea concentra pe sprijinirea celorlalte rude și apropiați rămași în viață.

4. Ce alte informații utile vă oferă o firmă de servicii funerare din sectorul 2?

Pe lângă produsele și serviciile oferite, aceasta vă va furniza informații utile legate de: ajutorul de înmormântare/deces; documentația preliminară necesară înhumării; plata pensiei neîncasate a pensionarului decedat; despăgubirile în caz de deces prin accident de muncă. Nu în ultimul rând, firma de pompe funebre vă va oferi o listă completă a cimitirelor și bisericilor din sectorul 2 al Capitalei, dar și detalii despre Legea Funerară - Lege privind cimitirele, crematoriile umane și serviciile funerare.

Program PRO 2

 • Duminică
 • 07:00 Tanar si nelinistit
  45 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Iubire ascunsa
  105 min
  12:00 In sfarsit, exista Paradis
  135 min
  14:15 Fara privirea ta
  60 min
  15:15 Camera 309
  45 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  45 min
  17:45 Fara privirea ta
  75 min
  19:00 In sfarsit, exista Paradis
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Iubire ascunsa
  75 min
  23:15 Iubire ca in filme
  45 min
  00:00 In sfarsit, exista Paradis
  120 min
  02:00 Iubire ca in filme
  60 min
  03:00 Dincolo de noi
  45 min
  03:45 Iubire ascunsa
  75 min
  05:00 Fara privirea ta
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min