(P) Beneficiile utilizarii fotoliilor de masaj de ultima generatie

Observi, pe zi ce trece, faptul ca durerile de spate se accentueaza?

(P) Beneficiile utilizarii fotoliilor de masaj de ultima generatie

Esti constient de faptul ca postura ta nu este cea mai buna si ai vrea sa faci ceva pentru a o corecta? Stim ca timpul pe care il ai la dispozitie nu iti permite sa ajungi in saloane foarte des, pentru a beneficia de avantajele masajelor de relaxare sau a celor terapeutice. 

Din acest motiv, achizitionarea unui fotoliu de masaj la pret avantajos, de ultima generatie, reprezinta solutia ideala pentru a rezolva astfel de probleme. Citeste in continuare pentru a descoperi principalele avantaje ale utilizarii unui aparat de masaj, in confortul caminului tau personal. 

Protectie impotriva accidentarilor si a durerii musculare

Procesul de eliberare a tensiunii de la nivelul muschilor este foarte important pentru mentinerea unui nivel de fitness consecvent. Este important pentru tine sa te asiguri ca efortul fizic depus la sala de fitness sau in viata de zi cu zi nu dauneaza corpului tau.

Indiferent daca esti implicat intr-o activitate fizica constanta sau daca stilul tau de viata necesita efort fizic regulat, utilizarea unui fotoliu de masaj Komoder acasa este necesara si utila. De ce? 

 • Intrucat masajul efectuat cu ajutorul acestuia te ajuta sa atenuezi daunele cauzate de depunerea efortului fizic constant asupra muschilor si a oaselor tale. 
 • Acesta ajuta membrele corpului tau sa elimine tensiunea acumulata, atenueaza senzatia de durere musculara si ii permite corpului sa se miste usor. 

Astfel, poti continua sa depui efort fizic la locul de munca sau la sala de fitness, fara a te preocupa de efectele negative pe care aceasta rutina le provoaca asupra musculaturii corpului tau.

Te ajuta sa te relaxezi

Ritmul zilnic cu care ne confruntam in cadrul stilului nostru de viata modern este unul care afecteaza capacitatile noastre fizice si mentale, datorita nivelului de stres sporit cu care ne confruntam.

 • Un masaj efectuat zilnic acasa, cu ajutorul unui fotoliu Komoder, te ajuta sa te relaxezi, sa elimini stresul acumulat in timpul zilei si sa ii oferi corpului tau sansa de a elimina tensiunea acumulata la nivelul musculaturii. 
 • In plus, masajul de relaxare efectuat constant ajuta la eliberarea endorfinelor si a serotoninei, substante care ajuta la eliminarea efectelor negative ale stresului asupra organismului. 

Prin urmare, achizitionarea si utilizarea unui fotoliu de masaj Komoder performant, pe care sa il folosesti, atunci cand ai timp, in intimitatea caminului tau personal, reprezinta astfel, modul in care tu alegi sa iti acorzi atentie, in fiecare zi. 

Ingrijirea pielii prin masaj 

Utilizarea fotoliilor de masaj de ultima generatie permite efectuarea sesiunilor de masaj ce stimuleaza muschii, datorita caldurii generate. Acest lucru produce efecte pozitive asupra pielii, atat in timpul sedintelor de masaj, cat si dupa incheierea acestora. 

 • Caldura emisa in timpul masajului actioneaza ca un stimulent asupra pielii, care se reface treptat, datorita actiunii de stimulare a porilor. 
 • Aceasta permite curatarea lor, reducerea impuritatilor de la nivelul pielii si eliberarea toxinelor. 

Astfel, tu vei beneficia de avantajele unui corp curat si sanatos, ce faciliteaza regenerarea celulara. 

Efecte pozitive asupra respiratiei

Stiai ca plamanii nostri si capacitatea lor de functionare este afectata de stilul de viata pe care il adoptam? Atunci cand muschii se contracta in jurul plamanilor, fapt cauzat chiar de postura incorecta, acestia isi schimba marimea. Pentru a compensa aceste modificari nefiresti, respiram mai repede, fapt care reduce capacitatea noastra pulmonara.

 • Atunci cand beneficiezi de masaje de relaxare sau terapeutice regulate, muschii din jurul plamanilor si ai spatelui se relaxeaza. Astfel, plamanii au capacitatea de a se incarca corespunzator, pentru ca procesul de respiratie corecta sa fie restaurat. 
 • Respiratia efectuata corect produce numeroase beneficii asupra sanatatii organismului nostru. Rezistenta acestuia este sporita, sunt reduse efectele negative ale stresului, iar sistemul imunitar este fortificat.

Prin urmare, ai doar de castigat atunci cand decizi sa achizitionezi un fotoliu de masaj performant de la Komoder. Economisesti timp si nu mai ai scuze pentru a nu deveni prioritatea ta! Sanatatea ta conteaza!

Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Regina noptii
  105 min
  12:00 Fetele din Tierra Blanca
  135 min
  14:15 Inima nu cere voie
  45 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Inima nu cere voie
  60 min
  19:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Regina noptii
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  75 min
  00:15 Putin sunt si al tau
  120 min
  02:15 Iubire ca in filme
  75 min
  03:30 Dincolo de noi
  45 min
  04:15 Regina noptii
  45 min
  05:00 Inima nu cere voie
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  45 min