Cunoaște personajele din serialul Mama campionului, premiera pe 13 ianuarie la PRO 2

Cât de departe poate ajunge dragostea unei mame pentru copiii săi? PRO 2 aduce pe micile ecrane o interesantă poveste despre lupta și sacrifiul unei mame pentru familia sa.

Cunoaște personajele din serialul Mama campionului, premiera pe 13 ianuarie la PRO 2

Tita - Mama lui Reinaldo și a Fabiolei, soția lui Waldo

Tita reprezintă caracterul unei femei puternice, de-o frumusețe aparte, dispusă să facă orice pentru binele copiilor săi. Are mereu o atitudine pozitivă și găsește mereu o rezolvare a oricărei probleme. Își iubește nespus de mult cei doi copii, Reinaldo și Fabiola, pe care i-a crescut cu greu de-a lungul anilor. Îl cunoaște pe Daniel Rodriguez, un bărbat în care găsește un sprijin pentru fiul sau cel mare, devenind cu timpul cel mai important bărbat din viața sa. 

 

Daniel - "La Bomba Rodriguez" - O legendă a fotbalului, în prezent alcoolic și iremediabil îndrăgostit de Tita

Daniel este un bărbat atractiv, rezervat, cu un caracter aparte, uneori agresiv, ce trăiește cu teama de a nu fi părăsit. A început să joace fotbal la vârsta de 17 ani, vârstă la care a atins apogeul celebrității sale. Faima i-a adus numeroase beneficii materiale dar și o serie de vicii. A picat în patima alcoolului, a petrecerilor și a unei vieți dezorganizate. Lipsit de puteri și dezamăgit de toți cei care au profitat de el, își găsește alinarea în brațele Țiței, alături de care simte pentru prima oară că este iubit.

 

Waldo Bravo - Soțul Titei, tatăl Fabiolei și a lui Reinaldo

O prestanța impecabilă, o atitudine care îl face irezistibil în fața oricărei femei. Waldo este pescar, vânzător ambulant și un adevărat fanatic al fotbalului. Își manipulează copiii cu șantaj emoțional și nu are limite în a trăda pe cineva, pentru a ieși el învingător. Are mari aspirații de la viață și o stimă de sine foarte bună. Își influnțează în mod negativ cei doi copii până în momentul când aceștia îl vor detesta.

 

Reinaldo Bravo Menchaca (Regele) - Unicul fiu al Titei și a lui Waldo, fratele vitreg al Fabiolei

Jucător de fotbal și un student de excepție, Reinaldo este un tânăr educat, disciplinat, competitiv și cu o dorința enormă de a avea o carieră în fotbal. În drumul sau spre succes își va face prieteni, dușmani, se va îndrăgosti și va deveni un adevărat bărbat, alături mereu de familia sa, gata să-i sprijine cu orice. 

Fabiola Bravo Mendez (Fabi) - Fiica lui Waldo, fata vitregă a Titei și sora vitregă a lui Reinaldo 

Este fiica lui Waldo dintr-o relație din trecut. Este inteligentă, explozivă și rezervată. Nu se simte bine în pielea ei și de aceea este nesigură, fragilă și ușor de manipulat de către tatăl sau, Waldo. Este îndrăgostită de Matias, un tânăr pe care îl vede că pe "un prinț pe cal alb". Matias însă, ajunge într-un conflict cu Fabi, fapt ce va aduce o întorsătură aparte a evenimentelor. 

PRO 2 aduce în premieră un nou serial! Mama Campionului, din 13 ianuarie 

Program PRO 2

 • Vineri
 • 06:45 Dragoste de contrabanda
  60 min
  07:45 Numai iubirea
  90 min
  09:15 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  10:15 Pretul dragostei
  105 min
  12:00 Suflete pierdute
  135 min
  14:15 Legea iubirii - S2
  45 min
  15:00 O singura privire
  60 min
  16:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  17:00 Inimi si lacrimi
  60 min
  18:00 Legea iubirii - S2
  60 min
  19:00 Suflete pierdute
  120 min
  21:00 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  22:00 Pretul dragostei
  60 min
  23:00 Numai iubirea
  75 min
  00:15 Suflete pierdute
  105 min
  02:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  03:00 Ce se intampla, doctore?
  45 min
  03:45 Pretul dragostei
  45 min
  04:30 Legea iubirii - S2
  60 min
  05:30 Inimi si lacrimi
  60 min
  06:30 Dragoste de contrabanda
  60 min