Vedetele din Romania si scandalurile cu iz sexual

Vedetele din Romania si scandalurile cu iz sexual
Data publicarii: 05 Martie 2012

Scandalul in care a fost implicata recent Carmen Serban ne-a amintit de toate vedetele autohtone care au fost la un moment dat pe primele pagini ale ziarelor din cauza scandalurilor de natura sexuala. Cat adevar e in aceste zvonuri sau in ce scop au fost lansate, nimeni nu stie precis, dar personajele respective n-au reusit intotdeauna sa scape de eticheta nedorita.   

Despre unii s-a spus chiar ca ar fi inventat singuri povesti pe seama lor ca sa-si mai faca putina publicitate. Altii s-au trezit fara voia lor implicati in scandaluri din cauza carora reputatia le-a avut de suferit.

Catalin Botezatu si-a inceput cariera de model in anul 1984, participand la prezentarile de moda ale creatoarei Zina Dumitrescu. A ajuns, la randul lui, un creator de moda celebru, dar presa, printre care si Cancan, a scris la fel de mult si despre  orientarea lui sexuala. Bote a negat insa in permanenta ca ar fi homosexual. De altfel, nu se poate spune ca nu-i plac femeile. Relatia cu Bianca Dragusanu a fost intoarsa de presa pe toate partile.

Costin Marculescu
a fost acuzat la scena deschisa de faptul ca este homosexual, de catre fosta lui colaboratoare, Carmen Plesea. Desi acesta a afirmat ca a avut peste trei mii de femei, iar in noiembrie 2011 presa vuia ca Marculescu si-a gasit femeia la care visa si se pregateste de insuratoare, nu a scapat de eticheta “homosexual”.

Irinel si Monica Columbeanu au fost implicati de-a lungul timpului in mai multe scandaluri sexuale.

Prin 2010, Irinel Columeanu a fost surpins in timp ce facea sex in jacuzzi cu doua focoase blonde, in timp ce sotia sa la vremea respectiva, Monica era plecata in America.

Florentina si Anca sunt doua bisexualele care au facut turul televiziunilor si au  marturisit ca au facut dragoste cu Irinel. Cele doua dezvaluit pentru Libertatea maniera directa in care miliardarul le-a abordat. Se pare ca acestea l-au cunoscut pe Irinel in club, iar apoi au fost invitate la vila din Izvorani, unde s-a peterecut orgia.

Delia Matache nu a scapat nici ea de implicarea intr-un scandal cu tenta sexuala.

Mai multe poze si un filmulet vechi de cinci ani in care Delia Matache apare in ipostaze sexy cu Edi Iordanescu, fostul ei iubit, au fost facute publice in luna noiembrie.
Cantareaţa a a declarat ca  nu are habar cum au aparut acestea in presa si ca ea nici macar nu s-a uitat la ele.

Nici Edi, fostul iubit al Deliei, se pare ca nu stia cum au ajuns publice acele imagini, acesta spunand ca nu are arhivate poze sau filmuleţe, deoarece i se pare ceva penibil.

Viata intima a lui Mihai Traistariu a fost povestita chiar de cel care a sustinut ca a avut o relatie apropiata cu acesta: Tarky. Cei doi s-au cunoscut in 2006, la o emisiune, si, de atunci, au tinut legatura prin presa. Mihai a negat zvonul si a afirmat ca il cunoste pe Tarky doar din vedere.

Stirea conform careia Bogdan Vladau este homosexual a ajuns in presa dupa ce jurnalistii de la Cancan au descoperit ca vedeta are cont pe un site destinat persoanelor gay. Bogdan exista cu nickname-ul de “Magnetik” si avea o serie de poze care il infatisau in ipostaze ciudate alaturi de barbati. Vladau a negat faptul ca ar fi homosexual, iar lista lui de iubite include femei frumoase.

Nici Fuego, pe numele sau adevarat Paul Ciprian Surugiu, nu a scapat de scandalurile cu iz sexual. Acesta a fost acuzat de faptul ca ar avea o relatie cu Doru Iuga. S-a spus chiar ca au fost suprinsi sarutandu-se. Travestitul Naomi a dat detalii despre cum s-au intamplat lucrurile intre Fuego si Doru. Totodata, Naomi a afirmat ca iubita lui Fuego este o femeie pe care acesta o plateste pentru a-l ajuta sa salveze aparentele.

Carmen Serban a inceput anul 2012 in forma maxima, dupa ce o tanara, Ana Claudia, a povestit detalii din viata intima a cantaretei si a afirmat si confirmat faptul ca ar fi avut o relatie mai mult decat amicala. La Povestiri adevarate, replicile au fost mai ceva ca o minge de ping-pong. Recent, a fost acuzata ca scandalul nu a fost, de fapt, decat o miscare de marketing, menita sa o readuca pe Carmen in atentia presei.
 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies