(P) Ținute inedite la care poți purta pantofi sport

(P) Ținute inedite la care poți purta pantofi sport
Citeste mai mult despre: Ținute inedite, pantofi sport
Data publicarii: 27 Februarie 2020

Pantofii sport te pot ajuta să ieși din tipare și să adaugi un plus de farmec fiecărei ținute. E drept că la un eveniment special nu poți purta adidași de dama, dar daca ești o iubitoare a pantofilor sport, poți să asortezi aceasta încălțăminte la foarte multe ținute. Ți-am pregătit în acest articol un top al ținutelor la care poți purta fară probleme pantofi sport.

1. Ținute office

Da, chiar dacă pentru unele femei acest lucru pare imposibil, pantofii sport potriviți pentru o ținută office sunt cea mai bună și cea mai comodă alegere. De ce? E simplu. Renunți la chinul de a purta zilnic pantofi cu toc și te poți mișca mult mai repede. Desigur, în acest caz pantofii nu trebuie să fie viu colorați sau cu aplicații. O pereche de pantofi sport albi sau negri, cu o pereche de pantaloni office și o cămașă, fie ea în dungi, albă sau cu buline, vor contura o ținută perfecta pentru o zi de muncă.

2. Ținute casual

Chiar dacă de cele mai multe ori casual presupune și încălțăminte comodă, unele femei evită să poarte adidași și preferă mocasini sau balerini, pe care îi asortează la blugi și la un tricou sau o bluză simplă. La o ținută de acest fel, cel mai bine se potrivesc însă pantofii sport, mai ales dacă adaugăm și o cămașă, dar care să nu fie elegantă, ci simplă sau colorată.

3. Rochii

A trecut vremea când rochiile se purtau doar cu sandale sau balerini. Acum, un accesoriu inspirat la o rochie - chiar și una cu bretele subțiri și dintr-un material aparte - sunt pantofii sport. Bineînțeles, contează foarte mult unde vei purta această ținută. Poți ieși fară griji la o plimbare în parc sau în oraș cu prietenii!

4. Fuste creion

Fusta creion este un articol vestimentar foarte feminin, care reușește să iți pună în valoare formele și este comodă în același timp. Dacă iți place să porți o fustă creion la birou, dar vrei totuși o ținută mai comodă, poți alege fără probleme o pereche de pantofi sport. Alb, negru, gri sau bej, acestea sunt cele mai potrivite nuanțe pentru pantofii sport pe care îi poți asorta unei fuste creion.

Astfel, iți poți crea propriul stil vestimentar, prin simpla asociere a doua elemente care aparent nu au nicio legătură - pantofii sport și fustele sau rochiile. Nu exagera însă și încearcă mai multe variante de ținute cu pantofi sport, apoi alege-le pe acelea care se potrivesc cel mai bine stilului tău și mediului în care iți desfășori activitatea.

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/picioare-%C3%AEn-picioare-a%C5%9Fteptare-349687/

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Darul de nunta
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Gustul infrangerii
    60 min
    22:30 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Scantei peste Brooklyn
    90 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies