(P) SuperMercato este magazinul care aduce Italia mai aproape de casa ta

Se fac aproape 5 ani de când pe piața românească a apărut o alternativă mai sănătoasă și superior calitativă la produsele comercializate în lanțurile marilor magazine, dar și a celor de cartier, de tip discount.

(P) SuperMercato este magazinul care aduce Italia mai aproape de casa ta

Magazinele SuperMercato sunt rodul muncii și dorinței unei echipe tinere, de a importa pentru toți românii, gustul autentic al alimentelor și calitatea inconfundabilă a produselor autentice italiene.

Începând de la un singur magazin deschis în Râmnicu Vâlcea, anul 2019 a însemnat și cel de-al 32-lea magazin inaugurat sub brandul SuperMercato, expansiune firească având în vedere dragostea și încrederea clienților noștri, în produsele pe care le comercializăm, începând de la alimente, produse de curățenie și îngrijire personală, și până la produse dietetice adresate persoanelor cu anumite restricții alimentare sau medicale sau mâncare pentru dragii noștri prieteni necuvântători, pisici și câini.

Am încercat și am reușit să răspundem nevoilor clienților noștri, oferindu-le numai produse de proveniență 100% italiană, mărci recunoscute și îndrăgite de către noi toți, precum: pastele Barilla, produsele din pește Rio Mare, Mulino Bianco, Lavazza, Matilde Vicenzi, Coppini, toate fiind produse care se bucură de o calitate superioară în comparație cu ceea ce se găsește pe piața autohtonă.

Amintim aici și o varietate largă de detergenți sau cosmeticele: Dash, Dixan, Chante Clair, Tesori D’Oriente. În același timp oferim produse în premieră națională, pe care probabil, nu le veți găsi nicăieri în altă parte în România, precum noile branduri, Quasar, Fiorillo, Dual Power, Smac și altele, la fel de performante calitativ.

Misiunea noastră este aducerea unui SuperMercato italian cat mai aproape de clienți si nevoile lor, prin oferirea zilnică de promoții speciale la o sumedenie de produse superior calitative, din care nu lipsesc produsele destinate persoanelor cu anumite probleme de sănătate sau restricții alimentare: alimente fără gluten, fără adaos de zahăr, cu fibre extra sau fără sare.

Urmărește-ne pe platformele noastre oficiale de social media (facebook, instagram) dacă vrei să fii în permanență la curent cu ultimele noastre campanii de prețuri pormoționale și noutăți lansate în gama de produse. Noi suntem printre puținele magazine care se află în contact permanent cu clienții noștri, le ascultăm dorințele și suntem proactivi în aducerea a noi sortimente pe care aceștia le încearcă în Italia si le vor și pentru acasă. 

Suntem conștienți de popularitatea în continuă creștere a brandului și produselor noastre și tocmai de aceea, pe lângă cele 32 de magazine fizice deja existente pe întreg teritoriul țării, planurile noastre pe termen scurt și mediu, includ o expansiune rapidă de până la 50 de magazine în România, astfel încât tot mai mulți clienți să aibă acces la beneficiile și calitatea incontestabilă a produselor originale, 100% importate din Italia.

Pentru fanii produselor noastre care locuiesc în zone unde SuperMercato nu a reușit încă să ajungă, le oferim soluția comenzilor on-line de pe site-ul oficial, unde pot găsi produsele exact ca și în magazinele fizice și le pot comanda virtual, de la distanță, din confortul propriei locuințe sau într-o pauză publicitară de film. 

Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Regina noptii
  105 min
  12:00 Fetele din Tierra Blanca
  135 min
  14:15 Inima nu cere voie
  45 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Inima nu cere voie
  60 min
  19:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Regina noptii
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  75 min
  00:15 Putin sunt si al tau
  120 min
  02:15 Iubire ca in filme
  75 min
  03:30 Dincolo de noi
  45 min
  04:15 Regina noptii
  45 min
  05:00 Inima nu cere voie
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  45 min