(P) SuperMercato este magazinul care aduce Italia mai aproape de casa ta

(P) SuperMercato este magazinul care aduce Italia mai aproape de casa ta
Citeste mai mult despre: SuperMercato, casa ta, Italia, magazin
Data publicarii: 02 Decembrie 2019

Se fac aproape 5 ani de când pe piața românească a apărut o alternativă mai sănătoasă și superior calitativă la produsele comercializate în lanțurile marilor magazine, dar și a celor de cartier, de tip discount.

Magazinele SuperMercato sunt rodul muncii și dorinței unei echipe tinere, de a importa pentru toți românii, gustul autentic al alimentelor și calitatea inconfundabilă a produselor autentice italiene.

Începând de la un singur magazin deschis în Râmnicu Vâlcea, anul 2019 a însemnat și cel de-al 32-lea magazin inaugurat sub brandul SuperMercato, expansiune firească având în vedere dragostea și încrederea clienților noștri, în produsele pe care le comercializăm, începând de la alimente, produse de curățenie și îngrijire personală, și până la produse dietetice adresate persoanelor cu anumite restricții alimentare sau medicale sau mâncare pentru dragii noștri prieteni necuvântători, pisici și câini.

Am încercat și am reușit să răspundem nevoilor clienților noștri, oferindu-le numai produse de proveniență 100% italiană, mărci recunoscute și îndrăgite de către noi toți, precum: pastele Barilla, produsele din pește Rio Mare, Mulino Bianco, Lavazza, Matilde Vicenzi, Coppini, toate fiind produse care se bucură de o calitate superioară în comparație cu ceea ce se găsește pe piața autohtonă.

Amintim aici și o varietate largă de detergenți sau cosmeticele: Dash, Dixan, Chante Clair, Tesori D’Oriente. În același timp oferim produse în premieră națională, pe care probabil, nu le veți găsi nicăieri în altă parte în România, precum noile branduri, Quasar, Fiorillo, Dual Power, Smac și altele, la fel de performante calitativ.

Misiunea noastră este aducerea unui SuperMercato italian cat mai aproape de clienți si nevoile lor, prin oferirea zilnică de promoții speciale la o sumedenie de produse superior calitative, din care nu lipsesc produsele destinate persoanelor cu anumite probleme de sănătate sau restricții alimentare: alimente fără gluten, fără adaos de zahăr, cu fibre extra sau fără sare.

Urmărește-ne pe platformele noastre oficiale de social media (facebook, instagram) dacă vrei să fii în permanență la curent cu ultimele noastre campanii de prețuri pormoționale și noutăți lansate în gama de produse. Noi suntem printre puținele magazine care se află în contact permanent cu clienții noștri, le ascultăm dorințele și suntem proactivi în aducerea a noi sortimente pe care aceștia le încearcă în Italia si le vor și pentru acasă. 

Suntem conștienți de popularitatea în continuă creștere a brandului și produselor noastre și tocmai de aceea, pe lângă cele 32 de magazine fizice deja existente pe întreg teritoriul țării, planurile noastre pe termen scurt și mediu, includ o expansiune rapidă de până la 50 de magazine în România, astfel încât tot mai mulți clienți să aibă acces la beneficiile și calitatea incontestabilă a produselor originale, 100% importate din Italia.

Pentru fanii produselor noastre care locuiesc în zone unde SuperMercato nu a reușit încă să ajungă, le oferim soluția comenzilor on-line de pe site-ul oficial, unde pot găsi produsele exact ca și în magazinele fizice și le pot comanda virtual, de la distanță, din confortul propriei locuințe sau într-o pauză publicitară de film. 

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies