(P) Trenduri 2019 în materie de ochelari de soare 

În ziua de azi, ochelarii de soare au o mare importantă, dovedindu-și utilitatea funcțională și estetică, deopotrivă

(P) Trenduri 2019 în materie de ochelari de soare

Datorită tehnologiei avansate, pot proteja ochii împotriva razelor solare UV, care sunt foarte nocive. Pielea din jurul ochilor poate fi afectată de lumina puternică a soarelui, cară determina că tenul sensibil să ajungă timpuriu la îmbătrânire. Pe de altă parte, ochelarii de soare fac parte din lumea fashion-ului, fiind niște accesorii cool, cu rol estetic, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Anul 2019 vine cu modele nu tocmai noi, dar care sunt în trend și nu se vor demoda prea curând - de exemplu, formă cât-eye, care avantajează orice tip de față, ovală, rotundă, sau în formă de inima. Persoanele interesate de acest model ar putea opta pentru rame în culori diferite, precum lavandă sau roșu cherry.

Ochelarii rotunzi și transparenți sunt alt model în trendul anului 2019. Presupun o inspirație boho și se pot găși în diferite dimensiuni, în funcție de preferințele fiecărei persoane. Sunt inspirați din ani ’70 și au un aspect retro, oferind un look modern. Un mic dezavantaj este acela că nu oferă la fel de mult confort, lentilele fiind transparente. Purtătorii acestui tip de ochelari vor avea tendința de micșorare a ochilor la o lumina puternică.

Top 5 modele de ochelari de soare Carrera pentru 2019:

1) Ochelari de soare Carrera 5046/S 4IN/Z9

Modelul Carrera 5046/S 4IN/Z9 face parte din nouă colecție a acestui brand și poate fi purtat atât de femei, cât și de bărbați. Este potrivit persoanlor care au față pătrată sau în formă de inima. Cu un aspect cool și cu un confort maxim, această pereche de ochelari va cuceri, făcându-se imediat remarcați. Ramele rotunde sunt confecționate dintr-un material de plastic foarte rezistent.

Culoarea lentilelor este verde, ajutând la o vizibilitatea precisă și la un contrast bun. Pe lângă acestea, lentilele verzi reduc și oboseală ochilor.

2) Ochelari de soare unisex Carrera 126/S 6UB/NR

Această pereche de ochelari cu rame întregi se regăsește în cele mai noi trenduri ale anului 2019. Ramele negre sunt cele mai flexibile și sunt potrivite pentru orice outfit. Culoarea gri-degrade a lentilelor poate fi schimbată în funcție de preferințele fiecăruia. Totuși, degrade-ul ajută foarte mult la confortul vizual. Acest model de ochelari poate fi purtat la o ținută casual, în activitatea de zi cu zi. Materialul folosit pentru confecționarea ramelor poate să fie plastic sau metal. Persoană care îi va purta, va fi misterioasă și atractivă.

3) Ochelari de soare bărbați CARRERA (S) 96/S KMG/CT

Ochelari de soare pentru bărbați Carrera (S) 96/S KMG/CT sunt un model vintage, cu o formă a ramei tip aviator, realizată din metal sau plastic. Lentilele sunt din plastic, de culoare gri, potrivite pentru uz general, oferind un confort vizual perfect prin reducerea luminozitățîi. Cromatică lentilelor se poate alege în funcție de preferințele persoanei care îl va purta.

4) Ochelari de soare unisex Carrera (S) 167/S DDB/HA

Carrera (S) 167/S DDB/HA, este o pereche de ochelari foarte cool, întâlnită la multe persoane care vor să arate bine de fiecare dată când ies din casă. Lentilele cu gradient sunt favorizate de șoferi, pentru că îi ajută să vadă mult mai clar indicatorele în bord, lumina soarelui fiind respinsă.

Ramă rotundă este completă, inconjurand în totalitate lentilă. Acest model de ochelari se află în trend și este potrivit persoanelor care au față în formă ovală, rotundă sau în formă de inima. Se poate purta cu o ținută casual sau elegantă, oferind un aspect modern.

5) Ochelari de soare CARRERA 5045/S 807/IR

Acest model de ochelari este conceput în așa fel încât să se ridice la așteptările cumpărătorilor. Formă rectangulară este ideală pentru persoanele care au față rotundă sau ovală. Ramele sunt negre, flexibile și înconjoară lentilele.

De asemenea, materialul de realizare al acestui tip de ochelari este un plastic mai rezistent. De obicei, acest plastic este folosit tot mai des, ramele având o durabilitate mult mai mare. Sunt extrem de ușori și flexibili. Fiind negri, ochelarii de soare Carrera 5045/S 807/IR vor fi alegerea potrivită pentru orice ținută.

Informații despre brand 

Carrera este un brand comercial al Safilo Group SpA care produce ochelari de soare, în special, ochelari sport. A fost fondată în Austria în anul 1956 de către producătorul Wilhelm Anger. Carrera oferă protecție și confort și se dedică mult în producerea ochelarilor de schi sau a celor pentru motocicletă. Compania s-a dezvoltat foarte repede, multe persoane dându-și seama de calitatea superioară oferită de produsele oferite de brand. De asemenea, compania a investit o muncă incredibilă în realizarea produselor cu o durabilitate excptionala. Celor interesați de ochelarii Carrera, compania la garantateaza protecția ochilor și un confort vizual deplin.

Program PRO 2

 • Marţi
 • 06:45 Dragoste de contrabanda
  60 min
  07:45 Lacrimi de iubire
  90 min
  09:15 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  10:15 Pretul dragostei
  105 min
  12:00 Lasa-ma sa zbor - S.1
  120 min
  14:00 Legea iubirii - S2
  60 min
  15:00 O singura privire
  60 min
  16:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  17:00 Inimi si lacrimi
  60 min
  18:00 Legea iubirii - S2
  60 min
  19:00 Lasa-ma sa zbor - S.1
  120 min
  21:00 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  22:00 Pretul dragostei
  60 min
  23:00 Lacrimi de iubire
  60 min
  00:00 Lasa-ma sa zbor - S.1
  120 min
  02:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  03:00 Inimi si lacrimi
  45 min
  03:45 Pretul dragostei
  60 min
  04:45 Legea iubirii - S2
  60 min
  05:45 Inimi si lacrimi
  60 min
  06:45 Dragoste de contrabanda
  60 min