(P) Transcar SRL – Compania ce iti poate oferi transport de inchiriat cu soferi pentru orice vis pe care-l ai!

Soluția ta de transport care este? Pe lângă mașina proprie pe care o folosim zilnic, mai ales dacă deținem o afacere sau o companie mai mare, vor exista momente când va trebui să facem compromisuri.

(P) Transcar SRL ndash; Compania ce iti poate oferi transport de inchiriat cu soferi pentru orice vis pe care-l ai!

Asta înseamnă că, transportul în astfel de situații va trebuie să ia o cale diferită. Astfel, serviciile de inchirieri microbuze în București pot fi o soluție. O soluție bună și chiar optimă, aș putea spune! În astfel de cazuri, când trebuie să renunțăm la mașina proprie pentru a fi alături de angajații noștri sau de personalul care ne ajută să facem toată treaba, poate interveni Transcarsrl.ro – compania care îți poate veni în ajutor exact atunci când ai cea mai mare nevoie. Transcarsrl.ro – poate fi soluția ta de transport?

Tu ce spui, poți miza în totalitate pe serviciile oferite de Transcarsrl.ro? Te poți baza pe această firmă de transport persoane și închirieri mijloace de transport de fiecare dată când ai nevoie. Te poți baza pe Transcarsrl indiferent de perioada din an și indiferent de numărul de persoane despre care vorbim. Că sunt doar câțiva colegi cu care ai plănuit să mergi în concediu sau că este un număr de persoane de peste 40. Nu contează! Transcarsrl.ro are soluția pentru orice situație și te ajută să gestionezi orice, mai ales când în prim-plan se pune siguranța și confortul persoanelor în cauză. Doar în acest fel, printr-o mână de ajutor de încredere, solidă, poți duce la bun sfârșit ceea ce ai plănuit atât de mult timp. Doar în acest mod, prin certitudine, profesionalism și calitate te poți declara la sfârșit mulțumit. 

Îți faci griji cu privire la mijlocul de transport pe care trebuie să-l asiguri angajaților tăi? Nu te mai stresa și optează pentru Transcarsrl.ro, chiar și atunci când vorbim despre un număr mic de persoane. Scutește-i de banii dați în plus pe combustibil și asigură-te că vin la muncă cu drag, fără a-și face griji cu privire la transportul pe care trebuie să-l achite de fiecare dată. Cursele pot fi asigurate de Transcarsrl.ro din punct de vedere al confortului și al siguranței. De restul te poți ocupa chiar tu, fără a mai conta pe alte surse exterioare care să-ți rezolve treaba cu privire la transport. 

Împreună cu Transcarsrl.ro poți face o echipă bună, cu atât mai mult cu cât experiența pe piață, este cea care recomandă echipa de profesioniști din spate. Încă din 2001 treaba este făcută excelent, clienții sunt mulțumiți, iar confortul a fost reabilitat și adus la un rang înalt. Chiar dacă începutul a fost unul mai greu, Transcarsrl.ro nu a decăzut niciodată, ci a câștigat teren pe piața din România prin caliatte, profesionalism și confort! 

Doar în acest fel, astăzi, atât tu, cât și foarte multe alte persoane se pot bucura de o cursă de drum lung în siguranță. Și chiar și în cazul drumurilor parcurse în câteva minute, siguranța și confortul se pot simți instant. Când vine, astfel, vorba despre inchirieri autocare în București și alte tipuri de închirieri în București, Transcarsrl.to este compania care excelează! 

Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Regina noptii
  105 min
  12:00 Fetele din Tierra Blanca
  135 min
  14:15 Inima nu cere voie
  45 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Inima nu cere voie
  60 min
  19:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Regina noptii
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  75 min
  00:15 Putin sunt si al tau
  120 min
  02:15 Iubire ca in filme
  75 min
  03:30 Dincolo de noi
  45 min
  04:15 Regina noptii
  45 min
  05:00 Inima nu cere voie
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  45 min