(P) Top 5 lavoare din ceramică perfecte pentru orice baie modernă 

Când vine vorba despre amenajarea interioară a casei, suntem siguri că îți dorești produse și materiale calitative, la prețuri juste și care să arate excelent. Din fericire, astăzi poți găsi produse care să îndeplinească toate aceste cerințe și nu numai. Să luăm exemplu băilor: poți achiziționa obiecte sanitare de la producători de renume, din magazinul online German Quality și astfel vei scăpa de griji.

(P) Top 5 lavoare din ceramică perfecte pentru orice baie modernă

Aici găsești tot ce ai nevoie pentru o baie modernă: cabine de duș tip walk-in, paravane pentru duș, lavoare sau chiuvete baie și multe altele. În plus, este foarte simplu să comanzi datorită interfeței prietenoase a site-ului, iar dacă îți dorești să vezi un anumit produs înainte de a-l cumpăra, verifică dacă se regăsește și în showroom. În cele ce urmează, îți vom prezenta cinci lavoare din ceramică ideale pentru orice baie modernă. 

Ideal Standard Strada Lavoar fără preaplin, 41x34 cm

Probabil ai observat și tu că, în ultima perioadă, lavoarele rotunde sau ovale cu montaj pe blat sunt foarte populare. Adevărul este că arată foarte bine și ai toate motivele să alegi unul dintre aceste lavoare deosebite. Cel pe care ți-l recomandăm este realizat din cea mai bună ceramică albă și, alături de acesta, vei primi și un șablon pentru tăierea blatului, astfel încât să fie mult mai ușoară montarea lui. Lavoarul nu are nici preaplin, nici orificiu pentru baterie. Dimensiunile pe care le are îl fac ideal pentru a fi montat în orice baie. 

Grohe Universal Lavoar cu montaj sub blat 56x42 cm

Lavoarele cu montaj sub blat încep să devină din ce în ce mai cerute, deoarece asigură un aspect minimalist întregii băi. Acestea nu ies în evidență, fiind încorporate în blat. Un alt avantaj este faptul că se întrețin și curăță extrem de ușor, deoarece singura parte ce se poate murdări este cea interioară. Acest lavoar este prevăzut cu preaplin, însă nu și cu orificiu pentru baterie. În pachet vei primi și un kit de fixare inclus. 

Kolo Twins Lavoar 60x46 cm

Dacă preferi lavoarele ce pot fi montate și pe perete, acesta este ideal pentru tine. Este fabricat dintr-o ceramică de foarte bună calitate, de culoare albă și are dimensiuni generoase: 60 x 46 cm. Prezintă atât orificiu central pentru baterie, dar si preaplin. În cazul în care îți dorești să îl montezi pe perete, trebuie să știi că setul de fixare se achiziționează separat. Așa cum poți observa și din imagine, are un design modern, cu linii drepte, pronunțate și cu siguranță va schimba total aspectul băii. 

Laufen Pro B Lavoar rotund Ø42 cm

Așa cum îți spuneam și mai sus, lavoarele rotunde sunt foarte populare, deoarece aduc un plus de eleganță oricărei băi. Acesta este prevăzut cu preaplin (canal glazurat) și se montează extrem de ușor. Lavoarele Laufen sunt recunoscute pentru atenția la detalii, calitate elvețiană, design-uri reușite și prețuri foarte bune.

Ideal Standard Connect Air Vessel Lavoar 40x40 cm

Ultimul lavoar pe care ți-l prezentăm astăzi are o formă extrem de interesantă și cu siguranță îți va atrage atenția. Este fabricat din cea mai bună ceramică albă. Nu include preaplin si orificiu pentru baterie. 

La final, am vrea să știm care dintre aceste produse au fost pe placul tău și de ce! 

Program PRO 2

 • Joi
 • 07:00 Tanar si nelinistit
  45 min
  07:45 La usa ta, iubirea
  90 min
  09:15 Razbunare pe tocuri
  60 min
  10:15 Dragostea nu uita
  105 min
  12:00 La Dona - povestea continua
  120 min
  14:00 La usa ta, iubirea
  60 min
  15:00 Razbunare pe tocuri
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dragostea nu uita
  60 min
  18:00 La usa ta, iubirea
  60 min
  19:00 La Dona - povestea continua
  120 min
  21:00 Razbunare pe tocuri
  60 min
  22:00 Regina
  105 min
  23:45 La Dona - povestea continua
  105 min
  01:30 Tanar si nelinistit
  60 min
  02:30 Regina
  75 min
  03:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:15 Doctorul casei
  45 min
  05:00 La usa ta, iubirea
  60 min
  05:45 Dragostea nu uita
  60 min
  06:00 END OF THE DAY
  15 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
Modifică setările cookies