(P) Top 5 detalii care fac diferența la propria nuntă

Ai stabilit când va avea loc nunta, unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta? Cu siguranță că îți dorești să ai parte, alături de restul invitaților, de o experiență deosebită.

(P) Top 5 detalii care fac diferența la propria nuntă

În materie de nunți, există anumite detalii pe care te poți concentra pentru a diferenția acest moment cu totul special, de alte evenimente similare. Concret, iată care sunt acele lucruri care, într-adevăr, pot face diferența în organizarea unei nunți așa cum nu s-a mai văzut!

1. Mărturiile 

Mărturiile sunt o modalitate de a le mulțimi oaspeților că au luat parte la evenimentul vostru și, totodată, ele reprezintă o amintire legată de nunta voastră.

Fie că alegi să le așezi pe mese sau că le vei înmâna personal, îți recomandăm să te ferești de ideile banale de mărturii, pentru care optează majoritatea mirilor. De exemplu, dacă vrei o sugestie originală, alege sticle cu băuturi în miniatură. Un cadou cât se poate de practic și de inovativ pentru musafirii voștri!

2. Momentul surpriză 

Vrei ca invitații tăi să aibă parte de o amintire cu adevărat memorabilă? Pregătește-le un moment surpriză! O trupă de dans, o formație muzicală sau un tort deosebit pot fi ideile care te tentează, însă sfatul nostru este să ieși din tipare la acest capitol. Mult mai autentice pot fi alte variante, printre care și un moment de magie, un solo de vioară sau un mic show de stand-up comedy. 

3. Accesoriile vestimentare 

Chiar dacă rochiile de mireasă sau costumele de miri au foarte multe elemente similare și nu pot fi personalizate decât până la un anumit punct, acest lucru nu înseamnă că nu poți fi diferit în ziua nunții tale.

Așadar, dacă miresele pot alege bijuterii și tiare cu design aparte, mirii își pot customiza butonii, papionul sau batista de costum. La fel de bine poți ieși în evidență și purtând o pereche de pantofi bărbătești bine lucrați, de la un brand renumit. 

4. Decorațiunile 

Decorul sălii și al scaunelor este un alt detaliu prin care poți organiza un eveniment remarcabil. De asemenea, îți recomandăm să iei în considerare și funcționalitatea designului atunci când alegi decorurile de nuntă.

Cu siguranță invitații vor aprecia să vadă că te-ai gândit chiar și la spații dedicate în care să își așeze obiectele personale - cum ar fi, gențile doamnelor. O garderobă la intrare este, de asemenea, un fel de decorațiune utilă, mai ales dacă nunta ta are loc în sezonul rece.

5. Direcționările utile 

Dacă ai ales o locație foarte spațioasă, cum este și cazul celor în aer liber, atunci poți apela la un artificiu de design, extrem de utile pentru invitați.

Este vorba despre plăcuțele cu direcționări, care să-i ajute pe oaspeți să ajungă mai rapid la spațiul pentru fumat, pe terasă, la photobooth sau la grupul sanitar.

În plus, aceste accesorii te scapă de frustrări și vor fi foarte apreciate de către invitați. Poți confecționa astfel de plăcuțe de direcționare manual, dacă ai abilitățile necesare sau le poți închiria de la firme specializate de decorațiuni de nuntă. 

Nu ai nevoie de un buget foarte mare pentru a avea o nuntă de vis; important este să te concentrezi pe acele detalii care chiar pot face diferența la un astfel de eveniment!

Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Regina noptii
  105 min
  12:00 Fetele din Tierra Blanca
  135 min
  14:15 Inima nu cere voie
  45 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Inima nu cere voie
  60 min
  19:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Regina noptii
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  75 min
  00:15 Putin sunt si al tau
  120 min
  02:15 Iubire ca in filme
  75 min
  03:30 Dincolo de noi
  45 min
  04:15 Regina noptii
  45 min
  05:00 Inima nu cere voie
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  45 min