(P) Top 3 motive pentru a-ți pune aparat dentar la vârsta adultă

Cochetezi cu ideea de a-ți pune aparat dentar? Dacă te uiți în oglindă și te arăți nemulțumit de cum este aliniată dantura ta, cel mai probabil te gândești la o soluție. 

(P) Top 3 motive pentru a-ți pune aparat dentar la vârsta adultă

Probabil ai vrea să poți zâmbi nestânjenit, să fii gata să îți arăți dantura cât mai larg cu putință, însă nu știi dacă să-ți pui sau nu aparat dentar, dat fiind faptul că nu mai ești adolescent. 

Dacă ai un job în care interacționezi cu foarte mulți oameni, dacă ții prezentări sau pur și simplu nu vrei ca aparatul dentar să se vadă, trebuie să știi că există o soluție. Tehnologia a avansat foarte mult, iar acest lucru se reflectă și în ramura stomatologiei, astfel că azi poți opta pentru un aparat dentar transparent.

Te încurajăm să îți pui aparat dentar, iar în acest articol îți oferim 3 motive pentru care să nu mai amâni purtarea lui, chiar dacă ești la vârsta adultă.

1. Astăzi există aparate dentare invizibile

Cel mai probabil amâni purtarea aparatului dentar, pentru că nu vrei să te simți stingherit. Te gândești la ce vor zice ceilalți despre prezența lui sau poate ai un job în care imaginea contează. Poate pur și simplu nu îți plac aparatele dentare fixe, cu brackeții care se află la vedere pe suprafața danturii.

Trebuie să știi că există aparate dentare invizibile. Un astfel de model arată asemeni unor gutiere transparente, care sunt realizate astfel încât să îmbrace perfect dinții tăi, se numesc alignere. Acest aparat dentar a devenit cunoscut sub numele Invisalign și nimeni din jurul tău nu îl va observa.

2. Investiția este pentru toată viața

Copil sau adolescent fiind, depindeai de banii părinților tăi. Fie că nu au conștientizat nevoia ca tu să porți aparat dentar, fie că era un efort financiar prea mare, cert este că astăzi decizia este la tine.

Ești adult și realizezi că ai vrea un zâmbet pe care să îl afișezi cu încredere. În plus, ai salariul tău, nu mai depinzi demult financiar de ai tăi, deci îți poți face o programare la ortodont să afli detalii despre planul de tratament.

Mai mult decât atât, ți se vor spune prețurile pentru fiecare model de aparat dentar, dar și opțiunile de plată. Sunt foarte multe cabinete care acceptă să achiți aparatul dentar în rate.

Gândește-te că suma pe care o vei plăti este pentru aspectul frumos al danturii tale, care va rămâne pentru toată viața. Investești pentru a-ți câștiga încrederea în propriul zâmbet. Merită, nu-i așa?

3. Încrederea în sine înseamnă reușită 

Încrederea în propria persoană conduce la reușite atât pe plan personal, cât și profesional. Așa cum avem grijă ce haine purtăm, așa cum ne preocupăm de un machiaj sau de o tunsoare impecabilă, tot la fel ar trebui să punem preț și pe estetica danturii. Aceasta are un rol semnificativ în a ne face să ne simțim încrezători în noi înșine.

Purtarea aparatului dentar poate dura un an, un an si jumatate sau chiar mai putin, daca este un caz simplu (la primul consult, medicul ortodont îți va estima durata tratamentului). În schimb, pentru restul vieții câștigi o dantură cu care te vei mândri. 

Tot mai mulți adulți aleg să obțină un zâmbet frumos cu ajutorul aparatului dentar. De diferite modele și prețuri, cu siguranță vei găsi opțiunea potrivită nevoilor tale.

Dacă până acum ai găsit diverse scuze pentru a amâna purtarea aparatului, este momentul să mergi la cabinet. Totul se va desfășura mai simplu și mai repede decât ai fi crezut. Succes!

Program PRO 2

 • Miercuri
 • 07:00 Dulce-amarui
  60 min
  08:00 Pana la ultima picatura
  75 min
  09:15 Razbunare pe tocuri
  60 min
  10:15 Dragostea nu uita
  105 min
  12:00 Imperiul minciunilor
  120 min
  14:00 Pana la ultima picatura
  60 min
  15:00 Razbunare pe tocuri
  60 min
  16:00 Dulce-amarui
  60 min
  17:00 Dragostea nu uita
  60 min
  18:00 Pana la ultima picatura
  60 min
  19:00 Imperiul minciunilor
  120 min
  21:00 Razbunare pe tocuri
  60 min
  22:00 Regina
  210 min
  01:30 Imperiul minciunilor
  105 min
  03:15 Dulce-amarui
  45 min
  04:00 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:30 Doctorul casei
  45 min
  05:15 Pana la ultima picatura
  45 min
  05:45 Dragostea nu uita
  60 min
  06:00 END OF THE DAY
  15 min
  06:45 Dulce-amarui
  60 min
Modifică setările cookies