(P) Produse de makeup pentru cele mai apreciate look-uri de petrecere

(P) Produse de makeup pentru cele mai apreciate look-uri de petrecere
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 05 Ianuarie 2021

Fără doar și poate, petrecerile de astăzi diferă față de cele pe care le puteai face anul trecut. Însă, doar pentru că momentele festive, la ora actuală, sunt realizate într-un cadru mai restrâns, nu înseamnă că trebuie să-ți neglijezi ținuta și machiajul. Până la urmă, un make-up fabulos nu doar că te va introduce în atmosfera de petrecere, dar îți va da și o stare de bine.

Este clar, unele stiluri de machiaj sunt gândite special pentru o petrecere frumoasă, de neuitat. Pentru a te ajuta să-ți faci o idee despre ce produse makeup ar trebui să folosești pentru a străluci în cadrul oricărei petreceri, iată câteva idei!

Aerul anilor ‘90

Cu siguranță când spui „anii ‘90” ar trebui să te gândești, printre altele, la sclipici. Aerul acelei decade s-a întors într-un mod grandios în tendințele de make-up din acest an. Astfel, profesioniștii au început să recomande tot mai des machiajele cu tot felul de culori îndrăznețe, gata să scoată orice look din anonimat.

Pentru a obține un machiaj inedit pentru petrecere, distrează-te cu câteva produse de makeup extravagante. Joacă-te cu umbrele în zona ochilor și aplică neapărat un fard cu sclipici puternic pigmentat. Încearcă să fii cât mai generoasă atunci când îl folosești!

Până la urmă, petrecerile sunt locul perfect pentru a-ți exprima creativitatea printr-un machiaj sclipitor. Vei începe și tu să-l adori atunci când vei vedea cât este de distractiv, jucăuș și la modă!

Gene de invidiat

Un machiaj realizat cu ajutorul unei perechi de gene false este, probabil, secretul unui look de invidiat pentru orice petrecere. Indiferent dacă alegi gene cu bandă sau individuale, poți să fii sigură că vei întoarce privirile tuturor. Genele lungi pun în evidență ochii și le conferă un aspect seducător. Pentru a păstra un echilibru pe chipul tău, încearcă să folosești produse de makeup pentru buze în nuanțe nude.

Nu este nevoie să accentuezi toate elementele feței, este de ajuns să te axezi doar pe unul. Așadar, conturează-ți ochii prin intermediul unui eyeliner și a unor gene false. Poți alege fie o pereche de gene voluminoase și extrem de teatrale, fie unele care să contureze subtil linia genelor naturale.

Un look Heavy metal

O abordare mai nonconformistă a unui look festiv, acest tip de machiaj te va ajuta să arăți răvășitor, indiferent de alegerile pe care le vei face în materie de ținută. În orice caz, culorile metalizate sunt la modă, indiferent că vorbești despre machiaj sau haine.

Dacă vrei să abordezi un astfel de look, axează-te pe realizarea unui machiaj pentru ochi cât mai bogat, pe baza unor produse de makeup metalice sau fumurii. Accentuează-ți ochii și încearcă, în același timp, să „potolești” puțin întregul look. Ar fi de preferat ca restul machiajului să aibă un aspect natural, pentru a nu exagera în vreun fel.

Make-up minimalist

Minimalismul este un concept întâlnit în multe domenii de interes și se pare că și-a făcut intrarea și în lumea machiajului. Alege produse makeup care să te ajute în realizarea unui machiaj monocromatic, cât mai subtil.

Nu ar trebui să accentuezi neapărat un anumit element al feței, ci să păstrezi un echilibru în întregul tău look. Acest tip de machiaj este ideal pentru o festivitate realizată într-un cadru formal, precum o petrecere business, de exemplu.

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Draga mama
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    120 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Sa invingi regretul
    120 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Draga mama
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Draga mama
    120 min
Modifică setările cookies