(P) Produse de makeup pentru cele mai apreciate look-uri de petrecere

Fără doar și poate, petrecerile de astăzi diferă față de cele pe care le puteai face anul trecut. Însă, doar pentru că momentele festive, la ora actuală, sunt realizate într-un cadru mai restrâns, nu înseamnă că trebuie să-ți neglijezi ținuta și machiajul. Până la urmă, un make-up fabulos nu doar că te va introduce în atmosfera de petrecere, dar îți va da și o stare de bine.

(P) Produse de makeup pentru cele mai apreciate look-uri de petrecere

Este clar, unele stiluri de machiaj sunt gândite special pentru o petrecere frumoasă, de neuitat. Pentru a te ajuta să-ți faci o idee despre ce produse makeup ar trebui să folosești pentru a străluci în cadrul oricărei petreceri, iată câteva idei!

Aerul anilor ‘90

Cu siguranță când spui „anii ‘90” ar trebui să te gândești, printre altele, la sclipici. Aerul acelei decade s-a întors într-un mod grandios în tendințele de make-up din acest an. Astfel, profesioniștii au început să recomande tot mai des machiajele cu tot felul de culori îndrăznețe, gata să scoată orice look din anonimat.

Pentru a obține un machiaj inedit pentru petrecere, distrează-te cu câteva produse de makeup extravagante. Joacă-te cu umbrele în zona ochilor și aplică neapărat un fard cu sclipici puternic pigmentat. Încearcă să fii cât mai generoasă atunci când îl folosești!

Până la urmă, petrecerile sunt locul perfect pentru a-ți exprima creativitatea printr-un machiaj sclipitor. Vei începe și tu să-l adori atunci când vei vedea cât este de distractiv, jucăuș și la modă!

Gene de invidiat

Un machiaj realizat cu ajutorul unei perechi de gene false este, probabil, secretul unui look de invidiat pentru orice petrecere. Indiferent dacă alegi gene cu bandă sau individuale, poți să fii sigură că vei întoarce privirile tuturor. Genele lungi pun în evidență ochii și le conferă un aspect seducător. Pentru a păstra un echilibru pe chipul tău, încearcă să folosești produse de makeup pentru buze în nuanțe nude.

Nu este nevoie să accentuezi toate elementele feței, este de ajuns să te axezi doar pe unul. Așadar, conturează-ți ochii prin intermediul unui eyeliner și a unor gene false. Poți alege fie o pereche de gene voluminoase și extrem de teatrale, fie unele care să contureze subtil linia genelor naturale.

Un look Heavy metal

O abordare mai nonconformistă a unui look festiv, acest tip de machiaj te va ajuta să arăți răvășitor, indiferent de alegerile pe care le vei face în materie de ținută. În orice caz, culorile metalizate sunt la modă, indiferent că vorbești despre machiaj sau haine.

Dacă vrei să abordezi un astfel de look, axează-te pe realizarea unui machiaj pentru ochi cât mai bogat, pe baza unor produse de makeup metalice sau fumurii. Accentuează-ți ochii și încearcă, în același timp, să „potolești” puțin întregul look. Ar fi de preferat ca restul machiajului să aibă un aspect natural, pentru a nu exagera în vreun fel.

Make-up minimalist

Minimalismul este un concept întâlnit în multe domenii de interes și se pare că și-a făcut intrarea și în lumea machiajului. Alege produse makeup care să te ajute în realizarea unui machiaj monocromatic, cât mai subtil.

Nu ar trebui să accentuezi neapărat un anumit element al feței, ci să păstrezi un echilibru în întregul tău look. Acest tip de machiaj este ideal pentru o festivitate realizată într-un cadru formal, precum o petrecere business, de exemplu.

Program PRO 2

 • Miercuri
 • 07:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  08:00 La usa ta, iubirea
  75 min
  09:15 Razbunare pe tocuri
  60 min
  10:15 Dragostea nu uita
  105 min
  12:00 Sara
  135 min
  14:15 La usa ta, iubirea
  60 min
  15:15 Razbunare pe tocuri
  45 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dragostea nu uita
  60 min
  18:00 La usa ta, iubirea
  60 min
  19:00 Sara - in culise
  60 min
  20:00 Sara
  60 min
  21:00 Razbunare pe tocuri
  60 min
  22:00 Regina
  105 min
  23:45 Sara - in culise
  45 min
  00:30 Sara
  60 min
  01:30 Tanar si nelinistit
  60 min
  02:30 Regina
  90 min
  04:00 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  04:15 Doctorul casei
  60 min
  05:15 La usa ta, iubirea
  45 min
  05:45 Dragostea nu uita
  60 min
  06:00 END OF THE DAY
  15 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
Modifică setările cookies