(P) Povestea vieții actorului Tobey Maguire și pasiunile sale

(P) Povestea vieții actorului Tobey Maguire și pasiunile sale
Citeste mai mult despre: tobey maguire, poker, spiderman
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 26 Februarie 2021

Tobey Maguire este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, fiind foarte apreciat după rolurile din seria Spider-Man, The Great Gatsby sau Seabiscuit.

Maguire a avut însă o viață agitată încă din copilărie. Pe când avea 2 ani, părinții lui Tobey s-au despărțit, iar el a ajuns să locuiască alături de diverși membri ai familiei.

Pe măsură ce a crescut, Tobey Maguire se gândea să devină bucătar, dar mama sa l-a convins să încerce un curs de actorie. I-a oferit 100 de dolari pentru a-l plăti, iar To-bey și-a descoperit noul drum în viață.

Din acest motiv, el a abandonat la un moment dat colegiul pentru a deveni actor. Diploma de absolvire a colegiului a obținut-o abia pe când avea 25 de ani, dar a mărturisit că nu i-a plăcut niciodată școala.

Pokerul, marea sa pasiune

Pe lângă pasiunea pentru actorie, Tobey Maguire a descoperit după majorat o altă activitate care l-a cucerit: pokerul. 

Pe măsură ce a devenit un actor cunoscut, și pasiunea sa pentru poker a devenit tot mai mare. Fiind la început, o simplă căutare pentru poker reguli pe Google nu a fost suficientă pentru Maguire, astfel că el a solicitat ajutorul unui expert. Românul Daniel Negreanu a fost cel care l-a ajutat să facă pasul spre o carieră bună și în pok-er, iar Maguire a devenit un jucător foarte apreciat.

Sfaturile primite din partea lui Daniel Negreanu l-au ajutat să ajungă în 2005, 2006 și 2007 la World Series of Poker Main Event Championship.

Totodată, el a participat și la cunoscutele jocuri de poker organizate de Molly Bloom, alături de alți actori faimoși precum Ben Affleck și Leonardo DiCaprio.

Ulterior, în cartea autobiografică scrisă de Molly Bloom, aceasta l-a descris pe To-bey Maguire astfel: "Lăsa cele mai proaste bacșișuri, dar era cel mai bun jucător și pierzătorul cel mai prost. Nu cheltuia sume mari de bani neapărat, dar iubea să joa-ce poker și era foarte concentrat să câștige".

Despre implicarea lui Tobey Maguire în aceste jocuri au existat totodată și numer-oase zvonuri. Au existat voci care au susținut că Maguire a fost cel care a inițiat de fapt jocurile și că Molly era cea care se ocupa de organizare. De asemenea, presa a mai scris că Molly Bloom a fost nevoită să-și mute jocul din Los Angeles în New York pentru că Maguire a dorit să aibă propriul joc.

Tobey Maguire e pasionat și de șah

Dincolo de pasiunea pentru poker, Tobey Maguire este pasionat și de șah. În aceste condiții, s-a potrivit mănușa cu rolul din Pawn Sacrifice, unde l-a intrepretat pe Bobby Fischer. De asemenea, el a fost și producătorul acestui film

"Diferența față de poker e simplă: în șah nu există informații ascunse. Pe tabla de șah ai totul chiar în fața ta. Totul depinde de mutările tale și de pregătirea pe care o ai. În poker, în schimb, acționezi pe baza unor informații parțiale. Așadar, când joc poker, îmi aduc aminte de stilul de pariere, nu acord o importanță așa mare ticurilor și mișcărilor adversarilor. În poker, multe au legătură cu tiparele de pariere", a spus Tobey Maguire într-un interviu pentru The Ultimate Rabbit.

De asemenea, Tobey a mai mărturisit că iubește să mănânce paste și pizza vegană, cu topping de broccoli. Vegan fiind, Tobey este mare pasionat și de tofu.

Alte lucruri mai puțin știute despre Tobey Maguire

1. În 1993, Tobey Maguire a făcut parte din distribuția filmului This Boy's Life, alături de Robert De Niro și Leonardo di Caprio. Pe atunci, Maguire și di Caprio erau doi tineri, dar ulterior au devenit prieteni.

2. În 1995, Maguire a fost distribuit în rolul principal din filmul Empire Records, dar a fost eliminat din cauza problemelor pe care le avea cu alcoolul.

3. Iubește să gătească și să facă yoga. De asemenea, Tobey luptă pentru protejarea mediului.

4. Pentru primele două filme în care a interpretat rolul principal în Spider-Man, To-bey Maguire a avut un onorariu de 26 de milioane de dolari. Cu banii încasați pentru primul film, el și-a cumpărat o locuință de 3.5 milioane de dolari în Beverly Hills.

5. Tobey a trebuit să slăbească 11 kilograme pentru a interpreta rolul lui Red Pol-lard în filmul Seabiscuit din 2003.

Tobey Maguire nu va apărea în următorul film Spider-Man

În ultimele luni, presa externă a publicat multe știri pe seama faptului că Tobey Maguire ar putea apărea în continuarea Spider-Man: Far From Home, care va fi lansată la finalul acestui an.

Totuși, actorul Tom Halland, cel care va fi Spider-Man și în acest film, a dezvăluit că Maguire nu se va întoarce.

"Nu va apărea în acest film. Ar fi fost un secret prea mare că echipa de producție să-l țină ascuns de mine. Va fi o continuare a filmelor Spider-Man pe care le-am făcut până acum", a spus Holland, citat de ScreenRant.

Licenta: Dreptul de a furniza jocuri de noroc la distanță în România a fost acordat 888 Romania Limited în temeiul Licenței nr. L1160654W000324 emise de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Draga mama
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    120 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Sa invingi regretul
    120 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Draga mama
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    135 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Draga mama
    120 min
Modifică setările cookies