(P) O lenjerie cadou face minuni

(P) O lenjerie cadou face minuni
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 03 Septembrie 2021

Când vine vorba de iubitul sau de iubita ta vrei întotdeauna să impresionezi plăcut. Într-o relație cadourile nu se limitează doar la ziua de naștere. Fiecare zi poate fi o ocazie pentru o mică atenție.

Însă când trebuie să facem un cadou partenerului sau partenerei ne aflăm puțin în cumpănă. Trebuie să fie util, frumos și de bun simț. Grea decizie! Avem atâtea opțiuni și totuși - ce ar fi mai potrivit? Ce l-ar surprinde sau ce ar surprinde-o? 

Îți pun un secret. Dacă stadiul relației voastre a trecut de început, cumpărând o lenjerie intimă nu vei da greș. Totuși, poate te gândești că o pereche de chiloți cadou l-ar jigni sau ar jigni-o. Greșești! Sunt mai multe tipuri de lenjerii decât crezi. 

Iată câteva idei de cadou de lenjerie intimă pentru EA și mai apoi pentru EL. 

Lenjerie intimă pentru EA

Corsetul 

Trebuie să știi de la bun început că una dintre cele mai seducătoare piese de lenjerie intimă este corsetul. Dacă partenera ta nu are un corset, este mai mult decât potrivit să-i faci unul cadou. 

Poți alege un model mai provocator. În orice caz, trupul ei va arăta superb într-un corset. Acesta are scopul de a oferi un efect modelator, accentuându-i talia. Se va simți sexy și încrezătoare. 

Crede-mă că îți va mulțumi. 

Setul de lenjerie 

Un set de lenjerie intimă în plus nu-i face rău niciunei femei. Ba din contră - îți va zâmbi cu subînțeles. Avantajul cel mai mare al setului e că cele două piese - sutienul și chilotul - vin mănușă. 

Dacă nu dorești să petreci prea mult timp căutând ce sutien se va potrivi cu un chilot separat, atunci cu un set ai rezolvat problema. Poți alege o variantă mai seducătoare sau un design mai romantic. Tu îți cunoști partenera, dar poți să o provoci alegând ceva mai îndrăzneț. 

Bodystocking 

Trebuie să-ți spun de la bun început că bodystocking-ul este o lenjerie intimă extrem de sexy. Nu orice femeie se simte bine să-l îmbrace. 

Dacă știi că partenera ta este o fire mai aventuroasă și senzuală, atunci un bodystocking cadou o va încânta de-a dreptul. Este un articol foarte îndrăzneț care vă va condimenta intimitatea. 

Neglijeul  

Poate că e prima dată când auzi despre acest termen. Ei bine, neglijeul este precum o rochiță seducătoare potrivită pentru seri romantice în doi. 

Un neglijeu cadou este mai mult decât perfect. Poate fi purtat inclusiv ca o pijama. Elegant și senzual în același timp, neglijeul are întotdeauna un design rafinat. De aceea e pe gustul oricărei femei. 

Compleul 

Compleul este asemănător cu setul, însă piesele sunt combinate puțin diferit. Un compleu poate fi format din rochie și chilot, sutien, chiloți și centură cu jartiere sau pur și simplu un neglijeu și o pereche de chiloți. 

Compleul este o piesă fermecătoare și nicio femeie nu ezită să-l poarte. Poți alege un compleu mai provocator sau poți opta pentru un compleu tip rochie mini. Va fi numai bun în dormitor. 

Lenjerie intimă pentru EL

Boxerii 

Una dintre cele mai populare articole de lenjerie intimă pentru bărbați sunt boxerii. Făcându-i cadou o pereche de boxeri pentru bărbați te asigur că se va bucura mai mult decât crezi. 

Pe lângă faptul că sunt confortabili, eleganți și moderni sunt și realizați din materiale de calitate care nu irită pielea. Modelele diverse sunt pe gustul fiecărui bărbat. 

Dacă partenerul tău este mai serios poți opta pentru un model fără cusături sau un model din fibră de bambus. Cei din urmă sunt moi și foarte flexibili, venind perfect pe corp. Crede-mă că îi vor plăcea enorm! 

Îl știi îndrăzneț? O pereche de boxeri cu imprimeu vesel îl va înveseli și pe el. 

Boxerii sport 

Boxerii sport nu sunt doar pentru activitățile fizice, ci și pentru cele de zi cu zi. Majoritatea bărbaților caută ca lenjeria intimă să fie confortabilă. De aceea, boxerii sport sunt dominați de bumbac, bumbac organic și tricot din bumbac cu elastan. 

O pereche cadou nu-i va displăcea. Se va simți excelent și comod în pielea lui. 

Șort

Vorbeam de confort, nu-i așa? Șorturile pentru bărbați au o croială extrem de lejeră, nu strâng și nu jenează. Se va simți mai mult decât liber când îi va purta. 

 Vestea bună e că poți alege dintre o mulțime de modele și culori. De la șorturi în culori neutre până la șorturi cu imprimeuri colorate. 

Adu-i zâmbetul pe buze cu o pereche îndrăzneață și comodă în același timp. 

Concluzie

Acestea sunt doar câteva idei de lenjerie intimă pe care le poți face cadou atât pentru ea, cât și pentru el. O lenjerie intimă cadou nu va jigni niciodată, mai ales dacă relația e consolidată. 

Așa că nu-ți fie teamă să-ți exprimi iubirea printr-un cadou seducător și eficient din toate punctele de vedere.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies