(P) Momentele de relaxare încep cu ceaiuri Julius Meinl!

(P) Momentele de relaxare încep cu ceaiuri Julius Meinl!
Citeste mai mult despre: ceaiuri, ceai fructe, ceai negru, ceai plante
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 15 Ianuarie 2021

Ceaiul este cea mai consumată băutură din lume, după apă. Nu există un moment din zi în care nu este potrivit să savurezi o ceașcă de ceai. Când te trezești, ai nevoie de un ceai negru, bogat în teină. La orele amiezii, îți recapeți energia alături de cel verde. Seara este recomandat să optezi pentru ceaiurile albe, roșii ori pentru cele din plante și fructe.

Dacă pui mare preț pe calitate și îți dorești să te bucuri de o băutură intens aromată, optează pentru ceaiuri Julius Meinl, recunoscute pentru savoarea lor inconfundabilă. Și, dacă vrei ca experiența să fie completă, ai nevoie de H2On, un serviciu unic în România, care livrează cafea, ceaiuri, apă sub brand propriu, espressoare profesionale și dozatoare de apă persoanelor fizice și juridice.

Inițial, H2On era un serviciu destinat exclusiv companiilor mici și medii care nu aveau timp să se aprovizioneze cu apă. Succesul de care s-a bucurat H2On a făcut această companie să crească, iar astăzi se bucură de recunoaștere internațională, de recomandări venite din partea persoanelor renumite din spațiul cultural românesc și, mai presus de orice, de recenziile pozitive oferite de clienții fideli pe care i-a câștigat de-a lungul timpului.

Astfel, dacă vrei să te bucuri de cafea și ceaiuri Julius Meinl cu gust autentic, poți apela cu încredere la H2On. Nu doar că vei avea parte de reduceri fenomenale, livrare în aceeași zi în care plasezi comanda, servicii de mentenanță, ci te vei bucura de multe alte oferte de nerefuzat. Iată doar câteva exemple!

Pentru persoane fizice:

1. Dacă alegi să achiziționezi 2 cutii de capsule cafea JM Inspresso și 2 cutii de ceai la plic Julius Meinl, primești gratuit în custodie 2 bidoane de apă H2On.

2. Când cumperi 4 cutii de capsule cafea JM Inspresso și 4 cutii de ceaiuri Julius Meinl, primești în custodie 3 bidoane de apă H2On gratis.

Pentru persoane juridice:

1. Cumpără 4 cutii de capsule cu cafea JM Professional și 2 cutii de ceai la plic Julius Meinl și primești 3 bidoane cu apă H2On în custodie, complet gratuit.

2. Achiziționează 8 pungi de cafea boabe Julius Meinl Creamcafe, 3 cutii de ceai Julius Meinl și primești gratuit în custodie 4 bidoane de apă H2On.

Bidoanele cu apă sunt oferite în custodie și trebuie returnate către H2On odată ce au fost folosite. Apa H2On beneficiază de certificarea iTQi (International Taste and Quality Institute), care garantează calitatea și puritatea apei oferită de H2On în bidoane de 19 litri. Astfel, dacă vrei să savurezi cele mai bune ceaiuri Julius Meinl, aceasta este apa perfectă pentru a le pregăti!

Atunci când optezi pentru una dintre ofertele menționate anterior, poți alege dintr-o gamă bogată de ceaiuri Julius Meinl, dar și de cafea JM Inspresso sau Professional. De asemenea, H2On îți oferă posibilitatea de a primi un espressor profesional Julius Meinl conform condițiilor menționate pe platforma online a companiei.

Experiența H2On este completă și începe în momentul în care hotărăști să achiziționezi unul dintre produsele sau serviciile disponibile! Livrarea se face în aceeași zi în care ai plasat comanda prin intermediul flotei proprii de mașini. Ai parte de servicii de mentenanță, dar și de o linie de relații cu clienții, care îți stă întotdeauna la dispoziție.

Accesează platforma online H2On și descoperă mai multe despre beneficiile de care vei avea parte dacă alegi să colaborezi cu acest serviciu unic la noi în țară!

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Draga mama
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    120 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Sa invingi regretul
    120 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Draga mama
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Draga mama
    120 min
Modifică setările cookies