(P) Modele de sandale ideale pentru femeile scunde

Pentru că nu toate femeile se bucură de picioare lungi, de fotomodel, există o gamă variată de încălțări pe care le pot purta, pentru a afișa o imagine extrem de sexy. 

(P) Modele de sandale ideale pentru femeile scunde

Din această categorie de încălțări fac parte și sandalele, care pot oferi iluzia unor picioare mai lungi. Iată care modelele ideale de sandale pentru femeile scunde:

 

Sandale cu toc înalt

Sandalele cu toc înalt reprezintă unele dintre cele mai sexy perechi de încălțăminte pe care le poți purta dacă ești mică de înălțime. Desigur, cu cât este mai înalt tocul, cu atât vei părea mai înaltă și de ce nu, mai suplă. Din fericire, nu toți pantofii cu toc înalt sunt incomozi, așa cum toate femeile sunt tentate să creadă. 

Între o pereche de sandale cu toc gros, de cel puțin 12 cm și unele cu toc stiletto, este indicat modelul cu toc mai subțire, care adaugă câțiva centimetri în plus la înălțime. Cumpără o pereche de sandale noi, cu toc înalt, care îți oferă șansa de transformare pe loc a ținutei!

 

Sandale decupate

La fel de potrivite pentru femeile scunde sunt și sandalele decupate, care pot fi asortate cu jeanși, costume de damă, fuste și rochii, pentru un look impecabil. Indiferent dacă vorbim despre sandale elegante sau casual, cu cât modelele sunt mai decupate, cu atât te vor face să pari mai înaltă. 

Este vorba de sandalele care lasă la vedere nu doar unghiile, ci aproape toată lungimea degetelor. Chiar și în cazul sandalelor, o femeie scundă poate să poarte și sandale cu talpă joasă, pe timp de vară, atâta timp cât alege modele decupate, însoțite de curelușe foarte subțiri.

 

Sandale în nuanța fustei sau a pantalonilor

Dacă nu ești adepta unor sandale elegante și preferi încălțămintea mai comodă, care să-ți permită să te miști în voie, există soluții și în acest caz, pentru a părea mai înaltă. Sandalele casual îți vor oferi confortul de care ai nevoie, dacă ții cont de următoarele reguli:

 • Alege modele în aceeași nuanță a pantalonilor sau a fustei pe care o porți, astfel încât să obții uniformitate în partea inferioară a corpului.
 • Mizează pe purtarea modelelor de sandale cât mai decupate, care nu îți scurtează picioarele.
 • Încearcă să renunți la purtarea sandalelor cu baretă pe gleznă.

 

Sandale cu toc gros

O altă variantă de încălțăminte la modă pentru femeile mici de înălțime este reprezentată de sandalele cu toc gros, comode, elegante și adaptabile. Chiar dacă tocul stiletto poate să fie cel mai potrivit pentru a accesoriza o ținută elegantă, trendurile ne încurajează să apelăm și la variantele mai comode. Dacă porți un costum de damă, o pereche de sandale cu toc gros și un plic, vei reuși să creezi o ținută feminină și senzuală. Minionele pot purta oricând aceste variante de încălțăminte!

Pentru femeile mici de înălțime, sunt recomandate și sandalele în culori neutre, cu talpă groasă, deoarece îți vor alungi optic picioarele. Ține cont de sfaturile care îți demonstrează cum alegi sandalele pe coturn perfecte, care se pot purta atât ziua, cât și seara, la evenimente formale. Sandalele pe coturn sunt ideale pentru primăvară și vară și se potrivesc de minune cu rochițe scurte, cu fuste plisate sau pantaloni scurți din denim. Cu ajutorul acestor piese vestimentare, poți compune ținute pentru plajă sau oraș, la o ieșire cu prietenii.

Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Regina noptii
  105 min
  12:00 Fetele din Tierra Blanca
  135 min
  14:15 Inima nu cere voie
  45 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Inima nu cere voie
  60 min
  19:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Regina noptii
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  75 min
  00:15 Putin sunt si al tau
  120 min
  02:15 Iubire ca in filme
  75 min
  03:30 Dincolo de noi
  45 min
  04:15 Regina noptii
  45 min
  05:00 Inima nu cere voie
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  45 min