(P) Invitatie la nunta: 5 idei de cadouri

O nunta inseamna un legamant pentru toata viata, iar primul pas pe care mirii il fac este semnarea actelor prin care devin, in mod oficial, sot si sotie. Emotii multe, o noua familie si prieteni care le vor fi aproape in unul dintre cele mai frumoase si importante momente din viata.

(P) Invitatie la nunta: 5 idei de cadouri

Daca primesti o astfel de invitatie si te gandesti ce cadouri ai putea sa le faci proaspetilor casatoriti, atunci iti oferim cateva idei utile pentru alegerea unui dar potrivit:

Obiecte pentru casa

Un cuplu care se afla la inceput de drum in ceea ce priveste formarea unei familii si amenajarea unei locuinte va avea mare nevoie de obiecte pentru casa. Poti oferi in dar unor tineri proaspat casatoriti lenjerii de pat de calitate, seturi de vesela, tacamuri, pahare si alte obiecte utile. Incearca pe cat posibil sa oferi daruri simple si sa nu te bazezi foarte mult pe gusturile proprii. Daca iti sunt oameni apropiati, vei sti ce le place. Altfel, opteaza pentru lucruri universale, de trebuinta in orice spatiu de locuit.

Electrocasnice

Obiectele electrocasnice sunt si ele un cadou util pentru doi oameni care abia s-au casatorit. Daca optezi pentru un astfel de dar, este recomandat sa cercetezi putin cam ce anume le lipseste. Daca iti sunt rude sau prieteni apropiati, adreseaza o intrebare inainte sa le cumperi cadoul. In mod cert, nu vor avea ce face cu doua cuptoare cu microunde sau cu mai multe aspiratoare. Daca esti foarte apropiat de cei care se casatoresc si vrei sa ii ajuti sa mobileze si sa utileze locuinta, poti opta pentru credite ifn de la CreditPrime, care iti pun la dispozitie rapid banii necesari unui astfel de dar. Un frigider, o masina de spalat sau chiar canapeaua pe care si-o doresc pot fi alegeri perfecte si utile pentru proaspata familie.

Vouchere cadou

Poate cel mai util cadou de nunta este un voucher prin care mirii sa-si poata cumpara orice obiect, la alegere. Marile magazine generaliste sau de electrocasnice, inclusiv online, pun la dispozitie clientilor achizitionarea unui tichet de o anumita valoare, ce poate fi daruit si utilizat apoi pentru a cumpara orice produs. In plus, este foarte util pentru cei care il primesc si comod pentru cel care il ofera.

Obiecte personalizate

Nu te feri de cadouri simbolice care pot aduce mare bucurie celor doi, in special daca sunt oameni apropiati, de suflet. In cazul in care aveti numeroase amintiri impreuna, poti opta pentru un dar inedit, personalizat. Un colaj cu multe fotografii sau un montaj video cu cele mai frumoase momente petrecute de-a lungul timpului. Tine cont de hobby-urile, profesiile sau de activitatile pe care cei doi obisnuiesc sa le aiba in viata de zi cu zi. Daca petreceti mult timp impreuna si aveti o gasca de prieteni, un album cu poze si cu mesaje scrise de mana, de la fiecare in parte, poate fi, de asemenea, potrivit.

O vacanta

Daca stii ca mirii au multe pe cap si nu si-au luat o vacanta imediat dupa nunta, le poti oferi cateva zile de relaxare, intr-un loc in care stii ca si-ar dori sa mearga. Un sejur de trei zile la mare sau un weekend la munte poate fi cadoul perfect. Incearca totusi sa nu le dai planurile peste cap si sa te interesezi inainte daca nu cumva au ceva de facut in perioada in care planuiesti sa le oferi vacanta. Rezuma-te la cateva zile, cat sa se poata odihni sau distra, dupa caz. Alege ce le place lor, nu ce-ti place ti! In general, un astfel de dar se ofera prietenilor foarte apropiati sau rudelor.

Stabileste un buget si incearca sa identifici dorintele, preferintele si nevoile celor doi miri, in cazul in care optezi pentru obiecte utile, de trebuinta casnica. Daca vrei ceva simbolic, bazeaza-te pe amintirile stranse de-a lungul timpului impreuna. Orice ai alege sa oferi drept cadou de nunta, fa-o din suflet!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/H5yiRXDUkto

Program PRO 2

 • Vineri
 • 06:45 Dragoste de contrabanda
  60 min
  07:45 Numai iubirea
  90 min
  09:15 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  10:15 Pretul dragostei
  105 min
  12:00 Suflete pierdute
  135 min
  14:15 Legea iubirii - S2
  45 min
  15:00 O singura privire
  60 min
  16:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  17:00 Inimi si lacrimi
  60 min
  18:00 Legea iubirii - S2
  60 min
  19:00 Suflete pierdute
  120 min
  21:00 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  22:00 Pretul dragostei
  60 min
  23:00 Numai iubirea
  75 min
  00:15 Suflete pierdute
  105 min
  02:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  03:00 Ce se intampla, doctore?
  45 min
  03:45 Pretul dragostei
  45 min
  04:30 Legea iubirii - S2
  60 min
  05:30 Inimi si lacrimi
  60 min
  06:30 Dragoste de contrabanda
  60 min