(P) Întrebări pe care ai vrea să le adresezi unei firme de servicii funerare din sectorul 2

(P) Întrebări pe care ai vrea să le adresezi unei firme de servicii funerare din sectorul 2
Data publicarii: 27 Decembrie 2019

O firmă de servicii funerare din sectorul 2 deservește cartiere precum Colentina, Iancului, Moșilor, Obor, Pantelimon, Ștefan cel Mare, Tei și Vatra Luminoasă. 

Acestea sunt printre cele mai populate din Capitală și, prin urmare, incidența deceselor este și ea mai mare în aceste zone. Pentru a se organiza mai bine și a-și administra mai eficient resursele, firmele de pompe funebre din București își împart activitatea pe sectoare. Astfel, vor avea de gestionat mai puține cazuri, iar distanțele pe care trebuie să le parcurgă angajații lor sunt și ele mai mici.

Iată, în continuare, răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pe care le primește o casă de servicii funerare sector 2:

1. Care sunt serviciile funerare pe care le oferiți în sectorul 2?

Este vorba despre consultanță funerară predeces (destinată rudelor unui bolnav în fază terminală, care vor să știe cum să se pregătească pentru tragicul eveniment și să estimeze costurile presupuse de acesta); transport funerar (de la domiciliu/spital/morgă la capelă și apoi la cimitir); repatriere decedați (aducerea în țară a românilor decedați în afara granițelor țării); îmbălsămare/tanatopraxie (pregătirea și cosmetizarea celor trecuți în neființă și pregătirea lor pentru ceremonia religioasă); înhumare/incinerare.

2. Care sunt produsele funerare oferite?

Pe lângă activitățile enumerate mai sus, o firmă profesionistă de servicii funerare din sectorul 2 vine în ajutorul dumneavoastră și cu numeroase produse: sicrie (echipate în totalitate și personalizate în funcție de dimensiunile persoanei decedate, de preferințele rudelor etc); pachete pentru pomană și parastas (formate din colivă, mâncare gătită de post/de dulce, vin, untdelemn, tacâmuri etc); coroane și jerbe funerare (însoțite de mesaje de rămas bun scrise pe panglici); monumente funerare (personalizate în funcție de material, întrebuințare, dimensiuni, religia persoanei decedate și preferințele rudelor); capace frigorifice (pentru conservarea trupului neînsuflețit pe perioada priveghiului și a slujbei religioase).

3. Care este programul unei case de servicii funerare din sectorul 2?

O firmă de servicii funerare din sectorul 2 care se respectă trebuie să aibă programul non stop. Spre deosebire de nunți și botezuri, care sunt evenimente fericite, dar și previzibile, decesul survine întotdeauna inopinat, chiar dacă vorbim despre o persoană aflată pe patul de moarte. În aceste condiții, chiar dacă tragicul eveniment survine la ora 11 noaptea sau 4 dimineața, veți putea apela imediat la o firmă de pompe funebre. 

Aceasta va demara de îndată toate procedurile birocratice și organizatorice necesare, în timp ce dumneavoastră vă veți putea concentra pe sprijinirea celorlalte rude și apropiați rămași în viață.

4. Ce alte informații utile vă oferă o firmă de servicii funerare din sectorul 2?

Pe lângă produsele și serviciile oferite, aceasta vă va furniza informații utile legate de: ajutorul de înmormântare/deces; documentația preliminară necesară înhumării; plata pensiei neîncasate a pensionarului decedat; despăgubirile în caz de deces prin accident de muncă. Nu în ultimul rând, firma de pompe funebre vă va oferi o listă completă a cimitirelor și bisericilor din sectorul 2 al Capitalei, dar și detalii despre Legea Funerară - Lege privind cimitirele, crematoriile umane și serviciile funerare.

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies