(P) Idei simple pentru un decor de toamna in casa

(P) Idei simple pentru un decor de toamna in casa
Data publicarii: 18 Decembrie 2019

Fiecare sezon implica schimbare si reimprospatare, deoarece se modifica atat peisajul, cat si garderoba fiecarei persoane, adaptata in functie de temperatura. Cum ramane, totusi, cu decorul locuintei noastre? 

Odata cu venirea toamnei, petrecem din ce in ce mai mult timp in casa si mai putin afara, preferand confortul intimitatii propriului camin. De aceea, interioarele trebuie sa fie cat mai placute si mai atractive, pregatite pentru toamna. Inspira-te din ideile de mai jos si creeaza un decor de toamna plin de farmec in caminul tau. 

Decoratiuni de toamna pentru dormitor

Pentru a aduce toamna in casa ta, cea mai buna solutie este sa apelezi la decorarea corespunzatoare a dormitorului in care te relaxezi dupa o zi grea. Astfel, te poti indrepta catre o paleta cromatica in care sa se regaseasca nuante calde, de la portocaliu si auriu, pana la rosu sau ciocolatiu. 

O alta idee de a decora dormitorul implica un cos de rafie si o patura moale, aruncata neglijent in pe marginea acestuia. Paturile sunt, de altfel, cele mai importante tesaturi din toata casa in anotimpul rece, iar din dormitor nu pot lipsi sub nicio forma. 

Decoratiuni de toamna pentru bucatarie

Toamna reprezinta anotimpul ideal pentru a petrece cat mai mult timp in bucatarie, pregatind cele mai gustoase preparate. De aceea, poti cauta cele mai originale idei de a decora bucataria, astfel incat sa petreci timp relaxant in incaperea recunoscuta ca inima casei. 

Poti alege sa agati cateva frunze de tavan, deasupra mesei din bucatarie sau poti crea un colt plin cu legume si fructe de sezon, care sa anime intregul spatiu. Decoreaza peretii cu stickere de sezon - se aplica usor si se dezlipesc la fel de usor. Totodata, poti acoperi scaunele de bucatarie cu perne de sezut in nuante de mustar sau castaniu, pentru a crea spatiul ideal pentru o zi ploioasa de toamna.

Decoratiuni de toamna pentru living

Cel mai probabil, livingul reprezinta spatiul in care iti primesti oaspetii sau unde te relaxezi alaturi de familie. Pentru a crea o impresie placuta, poti alege sa investesti in piese noi de mobilier de la Vivre, cu ajutorul carora sa decorezi livingul, indiferent de dimensiunile sale. 

Fotoliile clasice, cu aer retro, se armonizeaza perfect cu atmosfera de toamna, insa vedeta unui living in sezonul rece este, cu siguranta, semineul. Alege un semineu usor de folosit, electric sau cu gaz bioetanol. Completeaza decorul cu fructe sau lumanari, astfel incat sa obtii un design specific de toamna.

Decoratiuni de toamna pentru exterior

Daca locuiesti la casa, poti decora si gradina. Desi frunzele sau conurile de afara creeaza deja un peisaj idilic de toamna, nu iti ramane decat sa accentuezi acest decor cu cateva detalii: dovleci, coronite din flori uscate si felinare. 

Accesorii ideale pentru decorul tomnatic

In ceea ce priveste accesoriile pentru decorul de toamna, nu uita de frunzele uscate si presate. Acestea pot fi intalnite intr-o multitudine de nuante, forme si marimi si pot fi asezate pe rafturile bibliotecii sau intr-un tablou facut de tine. Pe mese, printre cateva lumanari parfumate, poti aseza tartacute, buchete de flori colorate, conuri de brad sau castane. 

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies