(P) Ghid de achizitie online a bijuteriilor

(P) Ghid de achizitie online a bijuteriilor
Data publicarii: 18 Decembrie 2019

Indiferent daca iti doresti bijuterii din aur, bijuterii din argint de la Metaphora sau simple gablonturi, cu siguranta vrei ca acestea sa aiba un design deosebit, care sa se potriveasca stilului tau vestimentar.

De aceea, suntem convinsi ca esti in cautarea celor mai frumoase bijuterii pentru colectia ta de accesorii. Daca te orientezi catre magazinele fizice de bijuterii, cel mai probabil vei avea nevoie de suficient timp liber si de nervi tari, astfel incat sa gasesti inele, cercei sau bratari care sa fie 100% pe placul tau. 

In cazul in care nu dispui de prea mult timp si nici nu ai suficienta rabdare sa colinzi magazinele de bijuterii, avem o veste buna pentru tine: magazinele online pot fi solutia ideala! Totusi, pentru a te asigura ca faci achizitia dintr-un magazin de incredere, este esential sa tii cont de cateva lucruri si sa-ti raspunzi la cateva intrebari. Afla care sunt acestea din randurile urmatoare:

Cum trebuie sa arate site-ul?

Inainte de achizitionarea bijuteriilor online, asigura-te ca site-ul de pe care doresti sa cumperi foloseste tipul de conexiune https, si nu http. Acest lucru indica faptul ca atunci cand plasezi o comanda, informatiile sunt criptate, iar cand introduci parolele sau datele de contact, ele vor fi stocate in siguranta. Totodata, tine cont si de modul in care site-ul este impartit in categorii si daca este usor de folosit. 

Ai posibilitatea de a returna bijuteriile?

Atunci cand achizitionezi bijuterii din magazinele online, asigura-te ca ele se pot returna intr-o perioada rezonabila, in cazul in care nu ti se potrivesc. Totodata, daca ai comandat bijuterii de aur sau din argint create special pentru masurile tale, asigura-te ca ai comunicat cifrele exacte. Din acest motiv, este important sa citesti cu atentie descrierile produselor, astfel incat sa poti estima dimensiunile bijuteriilor si gramajul afisat pe site. 

Pentru ca bijuteriile par mai mari in fotografii decat in realitate, exista riscul sa ai o surpriza neplacuta atunci cand soseste comanda. Verifica daca pe site-ul magazinului online de bijuterii apar datele de contact si denumirea juridica a firmei si daca aceasta produce bijuteriile.

Care e reputatia magazinului si cum se desfasoara livrarea?

Magazinele online de incredere ofera un certificat de calitate pentru bijuteriile achizitionate, care atesta autenticitatea lor. 

Atunci cand plasezi comanda, ofera toate datele solicitate, pentru ca este foarte posibil sa fii contactat pentru a confirma comanda. De asemenea, nu uita sa alegi cea mai convenabila metoda de plata pentru tine, cash sau card. 

Cum arata descrierea produselor?

Atunci cand intri pe un site de bijuterii online, este recomandat sa citesti cu mare atentie descrierea produsului, pentru a estima dimensiunea lui si designul corect. Pentru a evita surprizele neplacute, compara bijuteriile pe care doresti sa le cumperi cu alte modele pe care le ai deja si ale caror detalii tehnice le cunosti.

Cat de activ este magazinul online?

In egala masura, trebuie sa tii cont si de reputatia magazinului online de unde vrei sa-ti cumperi bijuteriile. Astfel, asigura-te ca magazinul este activ, verifica pagina de Facebook si de Instagram si urmareste numarul like-urilor sau al comentariilor. In acest fel, vei putea afla daca oamenii obisnuiesc sa cumpere din acest magazin online si cat de multumiti sunt de produsele primite.

Tine cont de criteriile de mai sus pentru a alege cel mai potrivit magazin de bijuterii online, astfel incat sa te bucuri de achizitionarea celor mai potrivite modele, pe care sa le asortezi la tinutele de zi cu zi.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies