(P) Florin Trans – soluția cea mai bună când vine vorba despre închirieri mijloace transport

Gândește-te la vacanța pe care tocmai urmează să o petreci cu prietenii tăi. Bugetul este stabilit, bagajele le faceți cu două-trei zile înainte de plecare, proviziile de drum la fel, dar cu ce mergeți? Pe cine vă bazați?

(P) Florin Trans ndash; soluția cea mai bună când vine vorba despre închirieri mijloace transport

Doar nu-mi spune că ai uitat să te gândești la mijlocul de transport cu care trebuie să mergeți? Chiar dacă ai făcut asta, iată că astăzi în calea tare apare cea mai bună soluție când vine vorba despre inchirieri autocare Bucuresti by Florin Trans și inchirieri microbuze Bucuresti.

Și uite așa, cu ajutorul Florin Trans poți scăpa de orice grijă legată de transport. Tot ceea ce îți rămâne de făcut este să te asiguri că-ți rezervi un autocar sau un microbuz, după caz, doar pentru tine și prietenii tăi din timp. 

De ce ai opta pentru Florin Trans și nu pentru altcineva? Ei bine, nu știu dacă ești informat sau dacă deții câteva detalii mai amănunțite despre Florin Trans.

Cert este faptul că, la momentul actual, această companie este lider pe piața din România, motiv care te conduce spre încrederea pe care le-o poți oferi. Ba mai mult de-atât, Florin Trans are câteva criterii după care se ghidează, iar unul dintre acestea, dacă nu majoritatea, se bazează pe clienți.

Altfel spus, resursa umană este prioritară pentru Florin Trans.  Cerințele clienților se dovedesc a fi prioritare, așadar, nu doar când vine vorba despre transportul intern, ci și când vine vorba despre transportul internațional.

Ca urmare, dacă împreună cu prietenii te-ai decis că vacanța trebuie să o petreceți în țară, însă ați avut înclinații și spre alte părți ale Europei, nu-i nicio problemă.

Florin Trans vă provoacă să îndrăzniți să vă petreceți vacanța sau concediul și în afara țării. Cum îți sună ideea aceasta? Drumul și transportul vi-l puteți asigura nu singuri, ci de asta se poate ocupa însăși echipa Florin Trans. 

Deoarece personalul este unul calificat, nicio destinație, indiferent de care ar fi aceasta, nu este un impediment pentru șofer. Mereu, dar mereu, șoferii Florin Trans vor cunoaște rutele și chiar le vor urma pe cele mai scurte.

Poți ajunge alături de familie și de prieteni în locul mult visat într-un timp foarte scurt, fără a-ți face griji cu privire la siguranță sau confort. Te încântă această idee?

Cu siguranță, ar trebui să te gândești că poți alege Florin Trans din mai multe motive. Un motivul întemeiat este reprezentat de experiența și poziția pe piață în serviciile de inchirieri microbuze Bucuresti și inchirieri autocare Bucuresti.

Acestora li se alătură și siguranța, confortul, calitatea serviciilor și nu în ultimul rând, profesionalismul. Toate aceste aspecte sunt extrem de importante.

Dacă le-ai căutat peste tot și nu le-ai găsit pe toate într-un singur serviciu, la o singură companie, iată că Florin Trans a depășit orice barieră. 

Nu uita că încă o mai face, tocmai pentru ca tu să poți călători în singuranță, când dorești, de unde dorești și până unde dorești! Fără limite când vine vorba despre vacanță – toate astea cu serviciile de inchirieri autocare Bucuresti by Florin Trans.

Program PRO 2

 • Joi
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Lacrimi de iubire
  75 min
  09:00 Vieti la rascruce
  60 min
  10:00 Intre tine si rau
  105 min
  11:45 Frumoasa si bestiile
  135 min
  14:00 Blind date
  60 min
  15:00 Vieti la rascruce
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Juraminte incalcate
  60 min
  18:00 Blind date
  60 min
  19:00 Frumoasa si bestiile
  120 min
  21:00 Intre tine si rau
  60 min
  22:00 Vieti la rascruce
  60 min
  23:00 Lacrimi de iubire
  60 min
  00:00 Frumoasa si bestiile
  120 min
  02:00 Lacrimi de iubire
  60 min
  03:00 Juraminte incalcate
  45 min
  03:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:15 Intre tine si rau
  45 min
  05:00 Blind date
  45 min
  05:45 Juraminte incalcate
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min