(P) Experții sibieni în șeminee ne propun conceptul inedit de încălzire exterioară pentru terase și grădini 

“Noi facem tot, tu pui pe foc!” nu este doar un simplu slogan, ci mai degrabă o promisiune certă a peste două decenii de activitate neîntreruptă și grijă pentru clasicul semineu lemne, dar și a încălzirii a cât mai multor case din România cu soluții termice premium, la prețuri surprinzător de accesibile, astfel încât clienții noștri, să își poată permite performanța termică la un cost bun. 

(P) Experții sibieni în șeminee ne propun conceptul inedit de încălzire exterioară pentru terase și grădini

Catalogul de produse oferite de meșterii sibieni cuprinde și soluții gândite pentru economie și protecția mediului înconjurător. Tocmai de aceea, în acest articol vor fi prezentate o serie mai puțin cunoscută de șeminee de exterior pentru terasă și grădină, perfecte pentru nevoile locuințelor moderne sau afacerilor care pun preț pe calitate și design excepțional.

Încălzitoarele de terasă pe gaz 

Aceste dispozitive termice pentru exterior au devenit foarte în vogă în ultimii ani și chiar mai populare în timpul pandemiei generale din ultimul an. Un incalzitor terasa gaz este prevăzut cu dublu rol: înfrumusețează spațiul exterior din spatele casei, de pe terasă, din grădină sau foișor, ori de pe terasele și tavernele restaurantelor, încălzind atmosfera serilor reci de primăvară sau toamnă. 

Fiecare astfel de dispozitiv funcționează cu alimentare de propan-butan sau propan pur, la butelie. Este un dispozitiv termic pe gaz pentru exterior, folosit în aer liber, sigur și foarte estetic, prevăzut cu flacără reală, adică foc adevărat! De forme și dimensiuni diferite, în culori variate și modele pentru fiecare preferință, un încălzitor pe gaz este ceea ce ai nevoie pentru a aduce un plus de stil curții sau grădinii tale!

Vetrele de exterior 

Nimic nu se compară cu focul creat de arderea lemnelor - asta îți va spune un iubitor al focului. Astfel, pentru un decor deosebit în grădina din spatele casei, îți oferim și o gamă de vetre de foc, ideale pentru încălzirea serilor petrecute în compania prietenilor sau a musafirilor de acasă. Confecționate din materiale de calitate superioară, un astfel de “fire pit” se asamblează rapid și facil, tot ce trebuie să faci este să pui câteva lemne în vatra, pe care să le aprinzi și să vă bucurați de jocul flăcărilor! Tratează serile de primăvară, vară sau toamnă, ca un expert: folosește aceste focare de lemne de exterior, astfel vei proteja gazonul din grădină sau pardoseala terasei, de ardere sau deteriorare!

Bioșemineele de exterior 

O gamă foarte accesibilă ca preț este reprezentată de șemineele pe bioetanol de exterior. Disponibilă în diferite dimensiuni, forme, culori și stiluri, aceste șeminee decorative de exterior ard cu flacără adevărată și îți înfrumusețează balconul, terasa, grădina sau curtea în serile petrecute în aer liber, în jurul casei.

Pe lângă comercializarea arhicunoscutelor șeminee pe lemne, dar și a unei game întregi de soluții termice alternative de sobe rustice sau moderne, coșuri de fum, șeminee decorative electrice, modele de gratar gradina economice sau premium și accesorii, specialiștii de la PEFOC, oferă la cerere, și servicii de construcție, montaj, instalare, verificare, curățare și întreținere dispozitive termice, prin echipe locale de parteneri, răspândite pe întreg teritoriul țării. Astfel, vei avea acces la servicii complete pentru căldura și confortul total al locuinței sau afacerii tale, oriunde în țară, cu livrare gratuită și promptă, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii tale!

Program PRO 2

 • Vineri
 • 06:30 Ramai langa mine
  60 min
  07:30 Nu te-am uitat
  90 min
  09:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  10:00 Pecetea iubirii
  90 min
  11:30 Muzica tradarii
  90 min
  13:00 Femeia alege
  60 min
  14:00 Nu te-am uitat
  60 min
  15:00 Ramai langa mine
  60 min
  16:00 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  17:00 Pecetea iubirii
  60 min
  18:00 Nu te-am uitat
  60 min
  19:00 Femeia alege
  90 min
  20:30 Ramai langa mine
  60 min
  21:30 Dragoste in alb si negru
  60 min
  22:30 Femeia alege
  60 min
  23:30 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  00:30 Nu te-am uitat
  60 min
  01:30 Ramai langa mine
  60 min
  02:30 Femeia alege
  90 min
  04:00 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:30 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  05:30 Pecetea iubirii
  60 min
  06:30 Ramai langa mine
  60 min
Modifică setările cookies