(P) Destinații exotice încă deschise pentru 2020

Lista acelor destinații exotice la care mai toți visam la începutul anului s-a restrâns, odată cu începerea pandemiei. Rând pe rând, statele din întreaga lume și-au închis granițele, iar turiștii au fost nevoiți să renunțe la vacanțele programate pentru 2020. 

(P) Destinații exotice încă deschise pentru 2020

Chiar și așa, cu sute de concedii amânate sau chiar anulate, finalul de an poate veni cu o experiență inedită pentru tine, dacă alegi să pleci timpul liber într-un loc însorit. Află din acest material ce destinații exotice rămân deschise pentru turism în 2020.

Zanzibar

Nu puțini sunt cei care asemuiesc Zanzibarul cu un colț de rai. Pe bună dreptate, arhipelagul coastei de Est a Africii pare un loc ireal, grație plajelor cu nisip extrem de fin în care se scaldă apele curate până la zeci de metri adâncime. Cu o vegetație tropicală deosebită, hoteluri de lux la prețuri mai mult decât avantajoase și o bucătărie impresionant de variată, Zanzibarul este destinația aflată în topul preferințelor turiștilor în 2020. Așa că, dacă nu ai ales încă locul în care urmează să-ți petreci Revelionul sau, de ce nu, un Crăciun atipic, poate ai face bine să verifici ofertele pentru Zanzibar, locul în care vei reuși să te deconectezi de tot stresul cu care anul acesta a venit la pachet. 

Poți opta pentru un sejur complet, asigurat de o agenție de turism, ori poți alege să îți organizezi de la zero un concediu tropical, cu toate că prima variantă este cea care te va avantaja mai mult din punct de vedere al costurilor.

Republica Dominicană

Superba țară caraibiană rămâne deschisă turiștilor și pentru acest final de an. Deși niciun cuvânt nu ar putea descrie adevărata frumusețe a Republicii Dominicane, încercăm să facem o radiografie a sa. Imaginează-ți plaje pe care odinioară apucai să le admiri doar în poze, răcorite de ape limpezi și umbrite de palmieri înalți și plante exotice deosebit de frumoase. Paturi cu baldachin și platouri cu fructe suculente și cocktailuri delicioase. Peisaje care te fac să te întrebi dacă nu cumva visezi. 

Toate acestea pot fi experimentate într-un sejur în Republica Dominicană de care te poți bucura, de exemplu, în perioada Revelionului. Cine a spus că trebuie să înduri frigul specific lunii decembrie în România, când poți face rocada cu soarele cald al Caraibelor.

Maldive

Cu peste o mie de insulițe dintre care poți alege și peisaje desprinse parcă dintr-un alt univers, Maldive este, fără îndoială, o destinație în care ar trebui să ajungi măcar o dată în viață. Îți promitem că n-o să te saturi de plajele impecabile sau de apusurile pe care le vei putea admira, oricât de mult ar dura sejului tău acolo. Deosebit de ospitalieri și motivați constant să ridice standardele oferite, localnicii din Maldive te vor impresiona cu deschiderea cu care te vor primi ca într-o mare familie.

În afară de sesiuni de înot și băi de soare, în Maldive mai poți testa câteva activități inedite, cum ar fi înotul cu rechini, broaște țestoase sau scufundări printre bancurile de pești multicolori, unici în întreaga lume. Ce spui, alegi toate acestea în schimbul unui strat gros de zăpadă?

Dubai

Nu puteam omite Dubaiul ca destinație exotică perfectă pentru acest final de an, mai ales că autoritățile de acolo au anunțat că oferă viză de lucru gratuită oricăror cetățeni care sunt dispuși să se relocheze, chiar și până când trece pandemia. Revenind, totuși, la ideea de vacanță în Dubai, trebuie să știi că acesta este cel mai potrivit moment în care te poți bucura de grandoarea perlei Emiratelor, la prețuri foarte accesibile. Ajuns acolo, vei putea admira frumusețea orașului mai aerisit ca niciodată, te vei bucura de obiectivele turistice impresionante sau vei experimenta o sesiune de scufundări nocturne, scăpând de aglomerația specifică din oricare altă perioadă.

Lista noastră de destinații exotice se oprește aici, nu înainte de a-ți dori o vacanță perfectă, indiferent unde ai alege să o petreci la finalul acestui an!

Program PRO 2

 • Miercuri
 • 07:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  08:00 La usa ta, iubirea
  75 min
  09:15 Razbunare pe tocuri
  60 min
  10:15 Dragostea nu uita
  105 min
  12:00 Sara
  135 min
  14:15 La usa ta, iubirea
  60 min
  15:15 Razbunare pe tocuri
  45 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dragostea nu uita
  60 min
  18:00 La usa ta, iubirea
  60 min
  19:00 Sara - in culise
  60 min
  20:00 Sara
  60 min
  21:00 Razbunare pe tocuri
  60 min
  22:00 Regina
  105 min
  23:45 Sara - in culise
  45 min
  00:30 Sara
  60 min
  01:30 Tanar si nelinistit
  60 min
  02:30 Regina
  90 min
  04:00 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  04:15 Doctorul casei
  60 min
  05:15 La usa ta, iubirea
  45 min
  05:45 Dragostea nu uita
  60 min
  06:00 END OF THE DAY
  15 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
Modifică setările cookies