(P) Despre Marca și Mașinile Fiat

Numele Fiat este acronimul de la Fabrica Italiană di Automobili Torino. Acest grup este cel mai important din Italia și are sediul în Torino.

(P) Despre Marca și Mașinile Fiat

Încă de la apariție, marca Fiat s-a remarcat prin produse de cea mai bună calitate și mașini  elegante și fiabile, motiv pentru care un număr tot mai mare de persoane le cumpără. Grupul Fiat s-a dezvoltat foarte rapid și ultimele modele apărute concurează cu alte branduri recunoscute la nivel mondial pentru calitate și eleganță. În plus, Fiat produce toate tipurile de mașini, de la cele foarte mici cum este Fiat 500 și până la cele de teren.

Fabrica Fiat a apărut în 1899 și a fost înființată de Giovanny Agnelli și de alți asociați. Cu timpul, grupul a cunoscut o dezvoltare intensivă și s-a transformat rapid în cel mai important grup din Italia din punct de vedere financiar și industrial.

Inițial a avut că domeniu de activitate principal construcția de vehicule agricole și industrale. Cu timpul, activitățile au fost diversificate, atât pe zona industrială cât și pe cea financiară. Fiat s-a extins în 61 de țări având aproximativ 223000 de angajați. Începând din 1960, compania a achiziționat și alte firme cu domenii de activitate diferite, rămânând însă un lider în domeniul auto.

 

Cele mai noi modele de Fiat

Fiat 500

Fiat 500 este cu adevărat un mit și a cunoscut mai multe variante, încă de la prima să apariție. Modelul este unul iconic și a rămas încă prins în zona fashion și pop. Aspectul său a devenit mai vesel cu ajutorul părții frontale care este mult mai prietenoasă. Bara de protecție include o grilă tridimensională superbă. Profilul sau inconfundabil a rămas însă neschimbat, însă acum este mult mai special datorită noilor jante confecționat din aliaj, pe 15 inch sau pe 16 inch. Noile ornamente cromate, din barele de protecție sunt speciale, iar grupurile optice din spate încadrează caroseria. O soluție inedită și foarte îndrăzneață subliniază capacitatea de reînnoire a modelelor 500.

Modelele de Fiat 500 vin echipate cu două motoare care au dus la cote înalte ideea de downsizing: nivelul de emisie, dimensiunile, consumul redus și performanțele ridicate. La toate acestea se adaugă și modul ușor și distractiv de a conduce. Unul dintre motoare are cilindreea de 875 și nivelul de poluare Euro 6 D. Permite o accelerație de la 0 la 100 km în 11 secunde și oferă un consum urban de maxim 6.2 și un consum extra urban de 4.0. Cel de al doilea motor are cilindreea de 1242 cm cubi, accelerează în 12.9 secunde și are un consum de 6.7 urban și de 4.9 extra urban.

Fiat Tipo

Fiat Tipo se distinge prin dotările complexe. Este o mașînă potrivită pentru familii datorită spațiului pe care îl oferă. În plus, confortul superior este unul dintre avantajele sale majore. Toate acestea sunt la baza filosofiei Tipo. Fiat Tipo a fost special proiectat pentru a oferi confort maxim și spațiu, atât pentru pasageri cât și pentru șoferi. Cinci adulți vor încăpea cu ușurință în interior.

Designul aerodinamic garantează pentru un consum redus, iar spațiul este suficient de mare, astfel încât fiecare pasager să fie mulțumit.

Fiat Tipo este disponibil în mai multe variante de motorizare de la 1.4 cu 95 CP benzină și până la 1.6 cu 120 CP diesel. Fiecare variantă poate fi configurată și poate primi dotări diferite în funcție de preferințele utilizatorului și ale proprietarului.

Fiat Doblo

Noul Fiat Doblo este unic și are o manevrabilitate specială. Este cel mai bun din clasa sa legat de confortul oferit în timpul conducerii. Noul design și noul stil au aceeași personalitate cuceritoare, însă modelul de acum este mult mai aspectuos decât cele vechi. Jantele de aliaj pe 16 inch au, de asemenea, o formă mult mai atractivă în prezent.

Noutățile prezente pe Fiat Doblo nu sunt doar pe exterior, ci și pe interior. Volanul și planșa de bord sunt mult mai ergonomice, iar instrumentele de bord au o interacțiune intuitivă și ușoară.

Fiat Doblo este perfect inclusiv sub capotă. Cele 6 propulsoare sunt disponibile pe mai multe variante de echipare și permit alegerea unei versiuni optime în funcție de activitățile specifice. Există două motorizări disponibile pe benzină, cea de 95 CP și cea de 120 C. De asemenea, sunt disponibile și unitățile diesel de 95 CP și 120 CP, foarte puternice și elastice. În plus, este disponibil și motorul T-jet care asigura un consum redus și o deplasare optimă simultan.

Cu ajutorul modelelor noi de Fiat Doblo, vacanțele cu prietenii și weekendurile departe de casă sau zilele de cumpărături sunt acum mult mai ușoare.

Fiecare model de Fiat a fost creat pentru o anumită tipologie de conducător auto. Fiat 500 este mașină perfectă pentru persoanele singure sau pentru cei care călătoresc mult în doi, Fiat Tipo este o mașină elegantă de familie, iar Fiat Doblo este o mașină spațioasă și puternică, gata oricând să găzduiască mai multe persoane.

Program PRO 2

 • Marţi
 • 06:45 Dragoste de contrabanda
  60 min
  07:45 Lacrimi de iubire
  90 min
  09:15 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  10:15 Pretul dragostei
  105 min
  12:00 Lasa-ma sa zbor - S.1
  120 min
  14:00 Legea iubirii - S2
  60 min
  15:00 O singura privire
  60 min
  16:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  17:00 Inimi si lacrimi
  60 min
  18:00 Legea iubirii - S2
  60 min
  19:00 Lasa-ma sa zbor - S.1
  120 min
  21:00 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  22:00 Pretul dragostei
  60 min
  23:00 Lacrimi de iubire
  60 min
  00:00 Lasa-ma sa zbor - S.1
  120 min
  02:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  03:00 Inimi si lacrimi
  45 min
  03:45 Pretul dragostei
  60 min
  04:45 Legea iubirii - S2
  60 min
  05:45 Inimi si lacrimi
  60 min
  06:45 Dragoste de contrabanda
  60 min