(P) Cum să-ți mobilezi întreaga casă cu bani puțini?

Ești pe cale să-ți renovezi apartamentul sau abia te-ai mutat în casă nouă și cauți idei de amenajare, dar nu ai un buget foarte permisiv? Înseamnă că ai ajuns unde trebuie! 

(P) Cum să-ți mobilezi întreaga casă cu bani puțini?

Ți-am pregătit mai jos idei de amenajări delicioase pentru living, baie, bucătărie și dormitor, așa că află din rândurile ce urmează care sunt cele mai tari ponturi pentru o renovare cu bani puțini a apartamentului.

Caută discounturi online

Online-ul este cea mai bună sursă pentru cumpărături ieftine. Tot ce va trebui să faci este să intri pe site-uri dedicate comerțului cu mobilă și să alegi de acolo produsele care îți plac.

Dacă prețul acestora nu te încântă, pune-le în coș și așteaptă mailul care te va anunța când acestea vor fi la reducere. Dacă te abonezi la newsletter-ele magazinelor online de mobilă, e foarte posibil ca ofertele acestora să vină chiar mai devreme decât te aștepți. 

De pildă, poți găsi online canapele extensibile de la 700 de lei și multe alte reduceri care s-ar încadra lejer la capitolul chilipiruri. Secretul stă în a aștepta până produsele tale preferate se vor vinde cu discount.

Dă o raită prin magazinele second hand

Ai fi surprins câte îți poți cumpăra dintr-un magazin cu produse la mâna a doua, chiar dacă renumele lor nu este unul tocmai bun.

Chiar dacă aceste puncte de desfacere comercializează în mare parte obiecte folosite, poți avea norocul de a da și peste articole de mobilier nou-nouțe, dar care au rămas pe stoc pentru mult timp și au fost vândute mai apoi la un preț extrem de avantajos.

Sau poate găsești canapele sau paturi care au fost expuse în showroom-uri și nu au mai putut fi scoase la vânzare, dar care au o stare excelentă și sunt ca și noi. 

Fă-ți un card pentru magazinul preferat

Cardul de fidelitate îți poate aduce reduceri suplimentare față de cele practicate în magazine. Cu o simplă abonare la noutățile shopului tău de mobilă preferat, poți afla primul de discounturile momentului sau poți chiar beneficia de prețuri preferențiale.

Cele mai multe magazine au această metodă de a-și fideliza clienții, așa că o simplă nu ar strica să adresezi o simplă reprezentanților firmei preferate de mobilă.

Așteaptă reducerile mari

Reducerile de primăvară sunt cunoscute prin a fi unele dintre cele mai mari din an. La fel sunt și cele practicate de Black Friday sau cele din apropierea Crăciunului, când bugetele celor mai mulți se îndreaptă către cumpărarea cadourilor, nicidecum pentru achiziții noi de mobilă. Așa că păstrează renovarea apartamentului pentru acele momente din an, când vei beneficia de prețuri excelente pentru mobilier. 

Alege simplitatea

De cele mai multe ori, la fel ca în cazul mașinilor, culorile cele mai simple vin la pachet cu un preț mai bun. Este și cazul mobilierului pentru casă, pe care îl poți cumpăra cu mai puțini bani dacă alegi o culoare neutră la canapea, covor sau tăblia patului.

Desigur, articolele cele mai intens colorate vor fi întotdeauna mai atractive decât cele crem sau maro, dar alege să le cumperi pe acestea din urmă și pune-ți amprenta în casă cu ajutorul obiectelor de decor. Cu siguranță poți face minuni din câteva instalații de lumini și un set de draperii sau un covor multicolor.

Sperăm că ideile noastre te-au inspirat și că ai învățat lucruri noi, pe care le vei pune în aplicare următoarea dată când vei vrea să renovezi sau pur și simplu să aduci un suflu nou casei tale.

Program PRO 2

 • Miercuri
 • 06:45 Dulce-amarui
  60 min
  07:45 Pana la ultima picatura
  90 min
  09:15 Dragoste in alb si negru
  60 min
  10:15 Pecetea iubirii
  105 min
  12:00 Muzica tradarii
  75 min
  13:15 Prinde-l, daca poti!
  105 min
  15:00 Ramai langa mine
  60 min
  16:00 Dulce-amarui
  60 min
  17:00 Pecetea iubirii
  60 min
  18:00 Pana la ultima picatura
  60 min
  19:00 Prinde-l, daca poti!
  120 min
  21:00 Ramai langa mine
  60 min
  22:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  23:00 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  00:00 Prinde-l, daca poti!
  120 min
  02:00 Ramai langa mine
  60 min
  03:00 Dulce-amarui
  60 min
  04:00 Dragoste in alb si negru
  60 min
  05:00 Pana la ultima picatura
  45 min
  05:45 END OF THE DAY
  0 min
  05:45 Pecetea iubirii
  60 min
  06:45 Dulce-amarui
  60 min
Modifică setările cookies