(P) Cum să alegi rochia perfectă pentru Crăciun

Una din cele mai bune părți ale petrecerii de Crăciun este faptul că trebuie stabilit ce vei purta, ocazie cu care te poți gândi la o rochie nouă.

(P) Cum să alegi rochia perfectă pentru Crăciun

Crăciunul este scuza perfectă pentru a purta o rochie fantastică care să îi uimească pe toți, dar care, totodată, să te reprezinte, să ți se potrivească și să fie confortabilă.

Deși poate fi distractiv să te îmbraci, găsirea rochiei perfecte pentru Crăciun poate fi copleșitoare, pentru că există foarte multe modele din care poți alege, iar tu o doreșți pe cea care să se potrivească cel mai bine cu silueta și tenul tău.

De asemenea, trebuie să ții cont de tematică și locația petrecerii de Crăciun, astfel încât să fii îmbrăcâtă adecvat. Și povestea nu se tremina aici - după alegerea rochiei, va trebui să alegi pantofii, bijuteriile, coafură și accesoriile.

 

Iată câteva sfaturi utile care te vor ajută să alegi rochia și accesoriile cele mai potrivite pentru petrecerea de Crăciun.

 

În funcție de eveniment

Dacă trebuie să alegi o rochie de petrecere de Crăciun, să șții că este printre puținele momente în care poți profită de culorile tradiționale, adică de roșu și verde. Este foarte probabil că va trebui să te deplasezi și să te mișți, așa că alege o rochie de ocazie confortabilă pe care să o porți purta din nou și la alte ocazii.

Dacă urmează să mergi la o petrecere la birou, alege o rochie care nu contravine politicilor generale privind codul vestimentar al companiei. Rochia ar trebui să fie simplă, elegantă și confortabilă, astfel încât să te poți plimbă și vorbi ușor cu oamenii.

Mergi pe culori conservatoare și nu lasă prea multă piele la vedere - nu uită că trebuie să ai un aspect cât mai profesional. Totodată, ia în considerare vremea și asigura-te că eșți dotată cu o haina adecvată de exterior, mai ales dacă urmează să petreci mai mult timp pe afară.

 

Crăciun în familie

Petrecerile de Crăciun în familie sunt acelea la care te poți îmbracă cel mai ușor, ele oferindu-și șansă de a deveni creativă. Poți purta o rochie roșie sau verde, sau una strălucitoare, te poți încălța cu pantofi cu toc sau cu talpă joasă. Iată alte câteva idei inspirate:

● Rochia de tull cu cizme - arată perfect mai ales dacă petrecerea se desfășoară într-

o zona rurală;

● Rochia roșie - nu ai cum să greșeșți cu rochia roșie la o petrecere de Crăciun,

indiferent dacă este cu sau fără paiete.

● Rochia cu paiete aurii și pantofi comozi - dacă vrei să aduci o alură nostimă

ținutei tale, nu ezită să te joci combinând într-un mod neașteptat piese vestimentare strălucitoare cu piese confortabile.

 

Petrecerea de Crăciun

În afară de roșu și auriu, piesele metalice sunt și ele potrivite pentru Crăciun. Privește petrecerea de Crăciun că o șansă pentru a-ți exersa creativitatea și a depăși unele limite. Dacă petrecerea nu se desfășoară la birou și nu eșți condiționată de nici un cod vestimentar, nu îți rămâne decât să te joci!

Alege rochii pe care nu le poți purta decât în ocazii că această, cum ar fi rochiile metalizate, aurii sau argintii. Nu uită de pantofii asortați, de bijuterii și accesorii.

Acum poți să porți, paiete, pene și orice altceva! Fii cât mai festivă și plină de culoare și nu te sfii să ieși din anonimat cu o ținută incredibilă, strălucitoare, veselă, confortabilă și care, desigur, te reprezintă.

 

Seara de Crăciun în club

https://www.foggi.ro/rochii-de-ocazie/rochie-damă-stars-în-our-eyes-din-colecția-foggi-sufletul-petrecerii-p4678/

Dacă îți vei petrece seară de Crăciun în club, ai nevoie de o rochie elegantă, sexi și plină de glamour. Nu uită să alegi o rochie și o pereche de pantofi în care poți dansa fără probleme, pentru că vei dori să te simți cât mai bine.

Poți alege o rochie de cocktail pe negru, roșu sau tonuri metalizate cum sunt argintiul sau auriul. Pentru un Crăciun petrecut în club poți încerca o rochie cu un finisaj metalic sau detalii cu paiete strălucitoare.

Dacă urmează să mai mergi și la alte petreceri, o rochie neagră simplă poate servi foarte bine tuturor scopurilor, iar tu îți poți schimbă cu ușurință aspectul schimbând accesoriile și bijuteriile.

 

În funcție de stilul tău

Oricât de mult ți-ai dori să arăți special la petrecerea de Crăciun, să șții că dacă rochia nu ți se potrivește și nu se încadrează în stilul tău, nu vei reuși decât să strici totul.

Oricât ar fi de mari tentațiile să exagerezi acum, alege rochia care corespunde stilului tău. Dacă eșți o fire conservatoare, nu încerca să epatezi în acest moment cu o rochie cu paiete care nu te reprezintă, pentru că lumea va fi neplăcut surprinsă. Încearcă să ții măsură în toate și nu uită că mai mult și mai strălucitor nu înseamnă neapărat mai bine și mai frumos.

Important este că rochia să fie confortabilă, să te reprezinte și tu să te simți cât mai bine, indiferent dacă este vorba despre o petrecere de Crăciun cu prietenii sau cu familia, la birou, acasă sau în club.

Când vine vorba despre petrecerile de Crăciun îți doreșți să arăți cât mai bine și mai spectaculos. Recomandat ar fi să alegi piese simple care se pot potrivi cu o varietate de pantofi și accesorii, astfel putând dispune de mai multe ținute festive și având șansă să porți acea rochie și în alte ocazii de-a lungul anului.

Cumpără piese de calitate, confortabile, versatile și cât mai atemporale, beneficiind astfel la maxim de bani, dar și de timp petrecut într-un mod plăcut și distractiv.

Program PRO 2

 • Marţi
 • 07:00 Tanar si nelinistit
  45 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Iubire ascunsa
  105 min
  12:00 Dragoste de garda
  120 min
  14:00 Inima nu cere voie
  60 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Inima nu cere voie
  60 min
  19:00 Dragoste de garda
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Iubire ascunsa
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  60 min
  00:00 Dragoste de garda
  120 min
  02:00 Iubire ca in filme
  60 min
  03:00 Dincolo de noi
  60 min
  04:00 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  04:15 Iubire ascunsa
  45 min
  05:00 Inima nu cere voie
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min