(P) Cum alegi un imprimeu care sa te avantajeze - 7 recomandari vestimentare

(P) Cum alegi un imprimeu care sa te avantajeze - 7 recomandari vestimentare
Data publicarii: 19 Decembrie 2019

Imprimeurile: ce ar fi povestea noastra fashion fara ele?

Printurile nu numai ca scot din anonimat orice tinuta, dar ne pot ajuta si sa corectam anumite defecte fizice, sau, intr-un sens mai optimist, sa ne punem in valoare atuurile.

Cum alegi un print: iata intrebarea care iti poate schimba stilul de a te imbraca. Daca aspectul vizual este cel care te convinge de fiecare data, ai ajuns exact unde trebuie: iti dam cele mai bune recomandari pentru ca imprimeurile pe care le porti sa para ca au fost create exact pentru tine! Vezi de ce criterii generale sa tii cont, dar si care sunt cele mai recomandate tipuri de printuri pentru silueta ta!

Reguli generale de purtare a imprimeurilor

Cum alegi un imprimeu care sa te avantajeze? Cu ochi de pictor!

Daca vrei sa maresti vizual o anumita zona, alege printuri mari sau dungi orizontale. Aceste imprimeuri extind regiunea pe care sunt folosite, fiind ideale pentru pe camasi pentru fetele cu sani mici, de exemplu.

Daca vrei sa micsorezi vizual o anumita zona, alege printuri mici sau dungi verticale. Precum natura imprimeului, si tu vei da senzatia de silueta mai subtire. Ideale sunt in acest sens dungile verticale, care alungesc si stramteaza optic.

Tine cont de designul printului. Chiar si modul in care este asezat imprimeul poate avea un efect wow. De exemplu, printurile dense, aglomerate, sunt minunate daca vrei sa pari mai slaba, in timp ce cele „imprastiate”, cu mult spatiu intre motive, au tendinta de a accentua zona pe care sunt plasate si li se potrivesc mai degraba fetelor silfide.

Ce printuri alegi in functie de silueta

Uita-te in oglinda, stabileste care este tipul tau de corp si vei afla raspunsul la intrebarea „cum alegi un imprimeu care sa te avantajeze?”.

Ai silueta para

Silueta para (sau cea in forma de triunghi), cum i se mai spune, se caracterizeaza prin solduri si posterior generoase, dar prin sani si umeri delicati. Obiectivul tau este sa atragi atentia asupra zonei superioare a corpului pentru a crea un efect armonios.

Ce imprimeuri alegi? Ai nevoie de o bluza cu un print mare, dispersat sau cu dungi orizontale. Combina cu o fusta sau cu o pereche de pantaloni intr-o singura culoare si intr-un desing flatant, cum este cel in forma de A.

De unde iti faci cumparaturile daca esti silueta para? Ai bluze de dama Dasha perfecte pentru conformatia ta. Bluza de dama crem cu imprimeu floral Rebeka are croiala lejera si va atrage atentia asupra partii superioare a corpului tau, pe care o valorifica de minune.

Sursa foto: Dasha

Bluza crem cu imprimeu floral Rebeka

Ai silueta mar

Fetele cu forme generoase in partea superioara a corpului se pot lauda cu o silueta mar sau triunghi inversat, asa cum i se mai spune. Tu ai fost inzestrata cu sani mari, voluptosi, dar cu picioare subtiri. Tendinta naturala este aceea de a acumula kilograme in plus in dreptul taliei.

Ce imprimeuri alegi? Obiectivul tau este complet opus fata de posesoarele siluetei in forma de para. Scopul este acela de a atrage atentia asupra regiunii inferioare a corpului, de aceea e bine sa alegi aici printuri mari, colorate si stralucitoare. O fusta maxi, pantalonii evazati sau formele de A iti balanseaza in mod fabulos proportiile si vor contura impresia mult-dorita de silueta clepsidra. Cine mai e ca tine?

Ai silueta atletica

Nu putem decat sa te invidiem, dat fiind faptul ca ai un corp pe care si fotomodelele si l-ar dori. In teorie, umerii tai se afla pe aceeasi linie cu soldurile, de unde si asemanarea siluetei atletice cu un dreptunghi. Iar trupul tau a fost creat pentru imprimeuri!

Ce imprimeuri alegi? Ce iti pofteste inima! Fa-ti de cap cu animal print, cu flori, cu imprimeuri exotice si neaparat cu dungi, chiar si cu cele orizontale, care sunt rareori recomandate. Daca ai arta in sange, poti mixa printuri, singurul aspect de care trebuie sa tii cont fiind necesitatea de a-ti accentua talia cu o curea, care sa iti puna in evidenta feminitatea.

Sursa foto: iStock

Ai sliueta petite

Esti mica de inaltime (in general, sub 1,65 m), ai osatura delicata si esti subtire? Siluta ta e petite. Obiectivul tau trebuie sa fie acela de a alungi corpul, in rest relatia cu imprimeurile e un adevarat spectacol.

Ce imprimeuri alegi? Imprimeurile verticale au fost practic nascute pentru a-ti tine companie. Abordeaza-le pe o rochie maxi, daca vrei efecte pe seama carora se pot scrie povesti, sau pe bluze si fuste. In rest, printurile minunate pentru silueta ta sunt cele restranse, precum adorabilele buline sau dungile subtiri. Nu iti sunt insa complet interzise nici imprimeurile mari si bogate, dar limiteaza-le folosirea pe spatii mai mici, cum este cazul bluzelor.

Sa asortezi imprimeurile nu numai stilului si culorilor tale din outfit, cat mai ales tipului de corp, este o decizie excelenta. Tine cont de recomandarile noastre si alege imprimeurile in functie de capacitatea lor de a avantaja silueta mar, para, atletica sau petite. Vei arata fenomenal!

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies