(P) Coviflu - primul supliment care amelioreaza simptomele cu ajutorul naturii

Toamna aduce infecții respiratorii, precum răceală și gripă. Spre deosebire de anii trecuți, aceste infecții respiratorii se suprapun cu pandemia de coronavirus, motiv pentru care îți recomandăm să ai grijă de sănătatea și să încerci Coviflu, un remediu naturist cu o formulă unică, ce ameliorează instant simptomele date de răceală și gripă. 

(P) Coviflu - primul supliment care amelioreaza simptomele cu ajutorul naturii

Răceala comună este o infecție de tract respirator, fiind provocată de sute de virusuri, cel mai comun tip fiind răcelile. La fel ca și gripa, răceala comună se transmite de la o persoană la alta prin aerosolii generați prin tuse ori strănut, dar și prin contactul apropiat cu un bolnav ori cu suprafețe contaminate. 

Răceala comună nu poate fi combătută cu ajutorul antibioticelor, iar principalele simptome sunt: strănut, nas înfundat, gât inflamat, tuse, sindromul picăturii post-nazale, lacrimare, cefalee, dureri musculare ușoare, toate aceste simptome persistând între 10-14 zile. 

În cazuri mai grave, bolnavii se pot confrunta cu anumite complicații, precum infecții ale urechii, între care otita medie, sinuzită acută, infecții secundare, precum faringită streptococică, pneumonie și crup sau bronșiolită, în cazul copiilor. 

Potrivit specialiștilor, gripa este o infecție respiratorie virală, ale cărei simptome se instalează brusc. De obicei, bolnavii se confruntă cu simptome la 1-3 zile de când au intrat cu virusul, aceștia dezvoltând febră ridicată, 38-40 de grade, frisoane, tuse, durere de gât, nas înfundat ori rinoree, dureri de cap ori dureri musculare, oboseală, dar și vărsături ori diaree, acestea din urmă fiind mai specifice copiilor. 

În ceea ce privește timpul în care pot persista aceste simptome, acesta este de două săptămâni, însă unii bolnavi pot dezvolta și complicații, precum pneumonie virală ori bacteriană, exacerbarea bolilor cronice, precum boli de inimă ori boli pulmonare, dar și sinuzită ori otită medie. 

Spre deosebire de răceala comună, gripa este cauzată de virusul gripal A, B sau C (Influenza A, B sau C) sau de subtipuri ca A(H3N2) şi A(H1N1), dar se transmite la fel de ușor de la o persoană la alta, prin aerosolii generați prin tuse ori strănut, dar și prin contactul cu un bolnav ori cu suprafețe contaminate. 

Experții de la Medicinas îți vin în ajutor în această toamnă, când sezonul de gripă și răceală se suprapune cu pandemia de coronavirus punându-ți la dispoziție Coviflu. Disponibil sub formă de capsule, acest remediu naturist este eficient pentru ameliorarea simptomelor de răceală și gripă. Mai exact, acesta combate febra, cefaleea, durerile de cap și muculare, ameliorează frisoanele, disconfortul, reduce tusea, dar și perioada în care suntem bolnavi. 

Gândit ca un remediu ce acționează numaidecât în organism, Coviflu este un remediu naturist obținut din plante, fiind indicat persoanelor în vârstă, celor care prezintă un risc crescut de a dezvolta aceste infecții respiratorii, precum celor care au un sistem imunitar slăbit ori care suferă de boli cardiovasculare sau pulmonare cronice, bolnavi de cancer sau HIV ori boli renale, diabetici ori persoane care muncesc în cămine ori în centre de tratare a unor boli cronice. Doza zilnică recomandată este de o capsulă pe zi. Fiecare cutie de Coviflu conține zece pilule blister. Nu se recomandă femeilor însărcinate ori care alăptează și nici persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele regăsite în compoziția Coviflu.

Program PRO 2

 • Joi
 • 07:00 Tanar si nelinistit
  45 min
  07:45 La usa ta, iubirea
  90 min
  09:15 Razbunare pe tocuri
  60 min
  10:15 Dragostea nu uita
  105 min
  12:00 La Dona - povestea continua
  120 min
  14:00 La usa ta, iubirea
  60 min
  15:00 Razbunare pe tocuri
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dragostea nu uita
  60 min
  18:00 La usa ta, iubirea
  60 min
  19:00 La Dona - povestea continua
  120 min
  21:00 Razbunare pe tocuri
  60 min
  22:00 Regina
  105 min
  23:45 La Dona - povestea continua
  105 min
  01:30 Tanar si nelinistit
  60 min
  02:30 Regina
  75 min
  03:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:15 Doctorul casei
  45 min
  05:00 La usa ta, iubirea
  60 min
  05:45 Dragostea nu uita
  60 min
  06:00 END OF THE DAY
  15 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
Modifică setările cookies