(P) Cele Mai Bune 12 Plaje din Seychelles Pentru O Vacanta Euforica

(P) Cele Mai Bune 12 Plaje din Seychelles Pentru O Vacanta Euforica
Data publicarii: 28 Octombrie 2019

In Oceanul Indian, in largul coastei Africii de Est si in imediata vecinatatea a insulelor Madagascar, de afla un grup de 115 insule. 

Ele sunt cunoscute sub numele de Seychelles si au devenit o locatie turistica foarte cautata, fiind apreciate pentru plajele cu nisip alb-calcaros, apele albastre cristalina, munti si o atmosfera linistita si lipsita de aglomeratie. Ele fac concurenta cu destinatii turistice cunoscute cum ar fi Mauritius, Singapore, Thailanda sau Malaezia. Cel mai dificil este sa alegi cea mai frumoasa si buna plaja din aceste 115 insule mirifice. 

Pentru a va ajuta, va prezentam o lista cu 12 dintre cele mai atragatoare plaje din Seychelles, acestea fiind si cele mai potrivite pentru scufundari, daca agreati acest sport.

Plaja Beau Vallon, Mahe

Plaja Beau Vallon este una dintre cele mai populare plaje din Seychelles, ea fiind recunoscuta drept baza pentru sporturile nautice. Datorita golfului larg, a plajelor retrase si a apelor linistite, Beau Vallon, pe langa faptul ca ofera locul ideal pentru a te bucura de soare si Ocean, ofera o priveliste fermecatoare la apus. Peisajul este intregit de pescarii care vand peste proaspat pentru cina.

Plaja Anse Lazio, Praslin

Anse Lazio este situata pe coasta de nord-vest a insulele Praslin, fiind una dintre cele mai bune plaje din Praslin Seychelles. Ani la rand ea a fost declarata vedeta plajelor din aceasta zona, datorita palmierilor si copacilor takamaka, a apelor limpezi si curate, dar si a nisipului alb perlat. Este o locatie foarte populara si cautata de turisti, asa ca se recomanda sa ajungeti devreme aici pentru a evita aglomeratia si a va bucura de partide de inot extrem de placute.

Plaja Anse Major, Mahe

Plaja Anse Major se afla pe una dintre cele mai populare insule din Seychelles si nu trebuie ratata daca ajungeti in zona. Este o plaja joasa, izolata, departe de drumuri si hoteluri, fiind considerata o adevarata comoara. Ea este accesibila numai cu barca sau facand traseul Anse Major. Linistea, junglele luxuriante, verzi si apele calme, fascinante ii confera din plin statutul de cea mai buna plaja din Seychelles, ideala pentru inot. 

Plaja Anse Volbert, Praslin

Iata o locatie ideala pentru luna de miere, dar nu numai. Plajele arcuiesc placut, gazduind una dintre cele mai populare statiuni din Seychelles. Aici veti putea alege dintre mai multe unitati de cazare de top si veti gasi numeroase restaurante si localuri care sa completeze in mod romantic sejurul dumneavoastra. Plaja Anse Volbert este cunoscuta pentru nisipul alb, orbitor si apele azurii, ideale pentru inot si alte sporturi nautice. 

Plaja Anse Source d'Argent, La Digue

Daca vreti sa vedeti plaja care a fost declarata de National Geographic ca fiind cea mai fotografica plaja din lume, trebuie sa ajungeti la Anse Source d’Argent. Este, de departe, cea mai frumoasa plaja din insulele La Digue, acest lucru fiind justificat de nisipul roz si reciful de corali care inconjoara plaja. Totodata, aceasta este cea mai buna locatie pentru practicarea snorkeling-ului. 

Plaja Anse St. Sauveur, Praslin

Daca sunteti in cautarea unei plaje micute, in sudul Praslinului gasiti Anse St. Sauveur. Acesta este un loc pe care turistii trebuie sa il viziteze, mai ales daca doresc sa se bucure de natura, copaci si liniste, departe de viata agitata a orasului. Apele calme si putin adanci, fac ca acesata plaja sa fie unul dintre cele mai bune obiective pentru excursii pe plajele din Seychelles, fiind foarte potrivita pentru snorkeling, inot si stat la soare.

Plaja Anse Forbans, Mahe

Situata in sud-estul insulei Mahe, plaja Anse Forbans se remarca prin cele mai bune hoteluri aflate pe plaja din Seychelles. Apele putin adanci si optiunile variate pentru cazare, fac ca plaja Anse Forbans sa fie ideala pentru vacantele in familie. Turistii se pot delecta cu sporturile nautice populare si se pot bucura de liniste pe o plaja deschisa si foarte atragatoare.

Plaja Anse Georgette, Praslin

Anse Georgette este situata pe locul doi in lista cu cele mai bune plaje din Seychelles. Ea se remarca prin frumusetea aproape neatinsa, fiind cautata pentru Lemuri Resort - una dintre cele mai bune locatii pentru plaja din Seychelles. Apele stralucitoare ale oceanului si barielele de corali, ofera turistilor pasionati de snorkeling amintiri greu de uitat.

Plaja Anse Intendență, Mahe

Daca doriti un concediu de vis pe o plaja salbatica in insula Mahe, Plaja Anse Intendance va ofera peisaje spectaculoase. Apele turcoaz extrem de cristaline si flora bogata, dar si faptul ca nu exista recifuri de corali, fac ca aceasta locatie sa fie ideala pentru surfing. Cei care nu doresc sa practice acest sport, se pot bucura de linistea unei zile minunata de plaja.

Plaja Grand Anse, Mahe

Grand Anse este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai lungi plaje din insula Mahe. Ea dispune de o intindere larga de nisip alb si de ape cristaline. In fundal, turistii se pot bucura de peisajul oferit de vegetatia luxurianta de un verde incredibil. Fara corali si curenti puternici, plaja Grand Anse ofera locul ideal pentru inot si surfing.

Plaja Anse Kerlan, Praslin

Anse Kerlan este de fapt o grupare de plaje mici, ele fiind despartite de roci realizate artificial. Desi curentii putrenici pot fi un pericol, Anse Kerlan este una dintre cele mai bune locatii pentru surfing. Se recomanda ca doar cei care stiu sa inoate foarte bine sa se aventureze in apele oceanului in aceasta zona.

Plaja Anse Aux Poules Bleues, Mahe

Vorbim acum despre o plaja moca din insula Mahe, in cea mai mare parte pustie. Ea dispare in timpul mareei, de aceea este mai putin frecventata de turisti, fiind plaja cea mai linistita din regiunea de sud-vest a Mahe, in imediata apropiere a plajelor populare cum ar fi Anse a la Mouche si Anse Soleil. Datorita apei lipsite de corali, plaja Anse Aux Poules Bleues este una dintre cele mai bune plaje pentru surfing si alte sporturi nautice.

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies