(P) Ce flori oferim la cununia civilă

Florile sunt cadoul ideal pentru o mulțime de ocazii, ele fiind oferite, deseori, și la cununia civilă pentru a-i felicita pe miri.

(P) Ce flori oferim la cununia civilă

Cu siguranță că, cel puțîn o dată, ai fost invitat la o cununie civilă, însă nu ai avut nici cea mai vagă idee despre ce cadou ai putea să le faci mirilor. Cea mai simplă și potrivită soluție rămână cea a buchetului de flori, pe care să îl oferi în dar miresei.

Problema este pe jumătate rezolvată, dar ce flori ar trebui să iei? Există numaroase florarii care te pot ajută în acest sens, iar multe dintre ele îți pun la dispoziție și un serviciu de livrare a acestora. Poți comanda flori în Cluj-Napoca prin Floria.ro, în cazul în care ai un eveniment acolo și nu eșți cel mai bun la orientarea în spațiu. Dar, dacă vrei să faci o impresie bună, iți oferim cele mai bune idei pentru cel mai frumos buchet de flori!

Crizanteme

Crizantemele sunt alegerea perfectă pentru numeroase evenimente, dar și pentru cununia civilă. Fie că le alegi într-o singură culoare sau le combini într-un mod neașteptat, acestea sunt printre cele mai potrivite flori pentru o mireasă.

Lăcrămioare

Sunt flori care simbolizează inocența și puritatea, motiv pentru care sunt ideale pentru un cuplu proaspăt căsătorit. Au un parfum aparte și pot fi așezate, în buchete sau în aranjamente, cu alte flori, pentru un plus de culoare.

Trandafiri albi

Trandafirii sunt flori care, de cele mai multe ori, emană dragoste și apreciere. Chiar dacă sunt oferite deseori de persoanele iubite, varianta albă a acestora este potrivită pentru o cununie civilă. Un buchet generos de trandafiri albi va impresiona orice mireasă, chiar și pe cea mai pretențioasă.

Lalele

Chiar dacă nu este perioada lor, lalelele vor fi impresiona pe oricine, mai ales că sunt un simbol al afecțiunii, dar și al admirației. Pot fi combinate cu alte flori, pentru a avea la final un buchet mare, frumos și elegant, pe măsură evenimentului.

Crini peruani

Sunt un simbol al prieteniei și bogăției, numai buni de oferit unui cuplu proaspăt căsătorit, alături de o urare de bine. Crinii peruani emană elegantă și prosperitate.

Bujori

Specifici sfârșitului de primăvară, bujorii sunt flori voluminoase, ce pot fi gășiți în multe culori. Însă, pentru cununia civilă este indicat să oferi un buchet de bujori roz, un simbol al prosperitățîi în cuplu. Chiar dacă mirii nu vor șți semnificația acestora, cu siguranță mireasă va fi captivată de delicatețea lor.

De asemenea, dacă știi că mireasă iubește anumite flori, pe care nu le-ai regăsit în lista de mai sus, fă tot posibilul și ia-le pe acelea. Va aprecia foarte mult să vadă că cineva ține cont de gusturile ei!

Am discutat despre florile potrivite pentru o cununie civilă, dar ce flori nu ar trebui să iei? Iată o lista cu florile pe care trebuie să le eviți atunci când te gândeșți să îi oferi un cadou miresei:

-       Garoafe: flori care se oferă de obicei la înmormântări

-       Anemone: considerate flori ale iubirii neîmpărtășite

-       Cale: flori de rău augur

Chiar dacă vrei să le oferi tinerilor căsătoriți și un cadou, gândește-te și la un buchet de flori. Sunt un simbol al aprecierii și prieteniei, iar pentru cea mai frumoasă zi din viață unei femei sunt un cadou ideal.

Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 Dragoste de contrabanda
  60 min
  07:45 Lacrimi de iubire
  90 min
  09:15 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  10:15 Pretul dragostei
  105 min
  12:00 Lasa-ma sa zbor - S.2
  135 min
  14:15 Muzica tradarii
  60 min
  15:15 Tanar si nelinistit - Sezon 23
  45 min
  16:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  17:00 Juraminte incalcate
  60 min
  18:00 Muzica tradarii
  60 min
  19:00 Lasa-ma sa zbor - S.2
  120 min
  21:00 Fiicele doamnei Fazilet
  60 min
  22:00 Pretul dragostei
  60 min
  23:00 Lacrimi de iubire
  60 min
  00:00 Lasa-ma sa zbor - S.2
  120 min
  02:00 Dragoste de contrabanda
  60 min
  03:00 Juraminte incalcate
  45 min
  03:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:15 Pretul dragostei
  45 min
  05:00 Muzica tradarii
  45 min
  05:45 Juraminte incalcate
  60 min
  06:45 Dragoste de contrabanda
  60 min