(P) Ce este un bonus fără depunere și cum îl poți obține?

Ce este de fapt un bonus fără depunere? Aceasta este o întrebare pe care și-o pun mulți jucători începători.

(P) Ce este un bonus fără depunere și cum îl poți obține?

Nu știi cum să primești un bonus fără să depui bani?. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă înscrie la cazinou făcând un cont gratuit, după care puteți începe imediat să jucați cu banii primiți gratuit sau, de exemplu, rotirile gratuite pe care le primiți cu casinohex.ro.

Traducerea literală a bonusului fără depunere este: Bonus fără depozit. Pentru a obține bonusul nu trebuie să depuneți bani. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun bonus de cazino.

Bine de știut este că există câștigători de jackpot-uri care au câștigat jackpot-ul la un cazinou online cu rotiri gratuite. Se întâmplă adesea să se folosească rotiri gratuite, dar cu o utilizare limitată, de exemplu, de doar 0,10 euro pentru fiecare rotire.

Beneficiile unui bonus fără depozit

Desigur, bonusul pe care îl primiți fără depozit oferă o serie de avantaje frumoase. Pentru jucătorii noi, este o oportunitate de a face cunoștință cu cazinoul și pentru a afla care sunt sloturile sau alte jocuri de cazino care vă plac. Bonusul fără depunere este întotdeauna gratuit.

Nu trebuie să depuneți bani pentru a juca sau exersa la cazinou. Prin urmare, bonusul de cazinou fără depunere este complet fără risc, astfel încât să poți experimenta gratuit cât de interesant este să câștigi bani reali online.

Cui nu-i place un bonus bun la cazinou? Știm că uneori este dificil să epuizați bonusul, dar pentru că aveți mai mulți bani pentru a paria, puteți juca mult mai mult.

Și pentru că poți juca mai mult, ai și o șansă mai bună de a câștiga, desigur. Prin urmare, bonusul cazinoului este un mare succes și are o atracție uriașă pentru a ajunge la jucători noi.

Bonusurile cazinoului sunt oferite atât jucătorilor noi (așa-numitul bonus de bun venit) cât și clienților existenți. Dar puteți obține diferite tipuri de bonusuri:

Bonus de bun venit: primiți o sumă bonus ca jucător nou. Adesea primiți un pachet cu, de exemplu, rotiri gratuite, o sumă bonus cu prima depunere. Uneori, de asemenea, cu primul dvs. număr de depozite.

Bonus fără depunere: primiți un bonus fără a fi necesar să plătiți bani

Bonus de reîncărcare: bonus pentru jucătorii existenți. Adesea legate de teme precum Crăciunul, Paștele și așa mai departe. Procentele sunt de obicei mai mici decât bonusul de bun venit.

Bonus de fidelitate: veți primi rotiri gratuite, bonus în numerar sau bani reali în funcție de comportamentul dvs. de joc. De obicei creezi puncte de loialitate pe măsură ce joci mai mult. La cazinourile VIP veți primi bonusuri uriașe dacă pariați serios.

Banii înapoi: primiți un procent fix din pariurile dvs. înapoi în cont

Cazinoul online Elk oferă bonusuri. Avantajul este că au de câștigat și jucătorii și cazinoul. Cazinoul primește mai mulți vizitatori și jucători noi, iar tu beneficiezi de mai mult timp pentru pariere.

Dar cum funcționează exact un bonus la cazinou? Desigur, în cele mai multe cazuri, nu puteți rambursa banii bonusului în contul dvs. bancar.

Cazinoul vrea să joci în cazinoul lor și nu este un lucru rău, dar vei putea mereu extrage banii câștigați. De aceea, există condiții de bonus cu privire la utilizarea bonusurilor cazinoului și ce trebuie să faceți pentru a converti banii bonus în bani reali. Cu sfaturile, vă ajutăm să convertiți bonusul în bani reali.

Bonus de bun venit vs bonus fară depozit

Un bonus de bun venit este și mai interesant în multe cazuri. Așadar, există bonusuri de bun venit pentru cazinouri online, care se pot ridica la mai mult de 1500 €. 

Dezavantajul acestui bonus de bun venit este că trebuie să depuneți aceeași sumă și dacă doriți să primiți bonusul de bun venit.

De exemplu, depui 250 de euro și primești 500 de euro cu care să te joci. Sau depui 1600 de euro și primești 3200 de euro cu care să te joci. Ar trebui să faci puțină cercetare pentru a identifica o serie de cazinouri pe care tu consideri ca ți-ar oferi un bonus pe măsura așteptărilor.

Un sfat important inainte de a debloca bonusul

Un pas critic care din păcate a fost uitat de mulți jucători. Trebuie să vizualizați termenii și condițiile privind cerințele de pariere pentru bonusul pe care îl primiți.

Toate cazinourile au regula ca banii bonus să fie pariați de un anumit număr de ori înainte să devină bani reali (care pot fi încasați). De obicei, cerința de pariere este cuprinsă între 30x și 50x valoarea bonusului.

Dar, la unele cazinouri, suma bonus poate fi de până la 100x sau chiar 200x, ceea ce face aproape imposibilă răscumpărarea banilor bonusului. Cu cât este mai mică așa-numita miză, cu atât este mai bine pentru tine.

Bonusul poate fi refuzat?

Nu sunteți în niciun fel obligat să utilizați un bonus. Acceptăm (aproape) întotdeauna toate bonusurile, deoarece vedem banii bonus ca o plăcere suplimentară.

Un bonus la cazino vă oferă timp suplimentar de joc și șansa de a câștiga mai mulți bani. Însă, dacă nu doriți să fiți supus la procesul de a parcurge cerințele de pariere pentru a transforma banii bonus în bani reali, s-ar putea să nu doriți să primiți bonusuri.

Uneori, sunteți întrebați dacă doriți să utilizați bonusul sau nu atunci când efectuați o depunere. Puteți solicita, de asemenea, biroul de ajutor să elimine bonusurile, atât timp cât faceți acest lucru înainte de a începe să jucați.

Sperăm că articolul nostru ți-a fost de ajutor, iar de acum vei putea identifica foarte simplu ce bonus de pariere este potrivit pentru tine și dacă merită să investești timp în a te juca la un anume cazino. Spor la câștiguri!

Program PRO 2

 • Joi
 • 07:00 Tanar si nelinistit
  45 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Iubire ascunsa
  105 min
  12:00 In sfarsit, exista Paradis
  120 min
  14:00 Fara privirea ta
  60 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Fara privirea ta
  60 min
  19:00 In sfarsit, exista Paradis
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Iubire ascunsa
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  60 min
  00:00 In sfarsit, exista Paradis
  120 min
  02:00 Iubire ca in filme
  60 min
  03:00 Dincolo de noi
  60 min
  04:00 Iubire ascunsa
  60 min
  05:00 Fara privirea ta
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  75 min