(P) Cauți obiecte sanitare moderne? Descoperă gama de lavoare de la germanquality.ro

Lavoarul nu este un simplu obiect sanitar, ci și un element de design care îți poate transforma întreaga baie. Fie că este solitar sau este integrat într-un corp de mobilier, acesta reprezintă punctul de pornire pentru amenajarea oricărei băi. Și pentru că aceste produse au depășit granițele funcționalității, trebuie să descoperi colecția de lavoare de la germanquality.ro.

(P) Cauți obiecte sanitare moderne? Descoperă gama de lavoare de la germanquality.ro

Aici te întâmpină o mulțime de produse calitative, realizate cu accent pe design, originalitate și funcționalitate optimă. Astfel, indiferent că preferi ceramica sanitară sau materialele naturale precum piatra, lemnul sau marmura, ai de unde să alegi.

Spațiu disponibil, design și buget 

Înainte să decizi care este lavoarul potrivit pentru baia ta, este important să iei în considerare aspecte precum: spațiul disponibil, locația lavoarului, design și buget. Astfel, dacă spațiul este unul micuț, cele mai potrivite sunt lavoarele cu corp de mobilier suspendat sau cele simple, de dimensiuni reduse. În schimb, dacă beneficiezi de un spațiu generos, te poți bucura de lavoarele așezate pe blat sau cele încastrate în piese de mobilier cu stil.

Prețul produselor este un indicator al calității și longevității. Acesta face diferența dintre un obiect sanitar obișnuit și unul care impresionează atât prin funcționalitate, cât și prin estetică și rezistență în timp. Așadar, stabilește un buget potrivit pentru planurile tale, care să îți permită să investești în ceea ce îți dorești.

Integrează materialele naturale în spațiul tău de relaxare

Deși obiectele ceramice sunt folosite în majoritatea băilor, noile tendințe pun accentul pe sustenabilitate și materiale ecologice. Astfel, dacă iubești creațiile inspirate din natură și vrei o baie ieșită din tipare, poți alege lavoare din marmură sau lemn. De exemplu, lavoarele din lemn sunt creații artizanale unicat, realizate cu specii de lemn exotic. Acestea pun în evidență frumusețea naturală a lemnului și sunt obținute în urma unui proces lent de creație și finisare.

Forme și dimensiuni – Ce să folosești?

În funcție de materialul din care sunt realizate și utilizare, lavoarele sunt disponibile într-o multitudine de forme și dimensiuni. Cel mai des întâlnite sunt modelele ceramice și cele din porțelan rotunde, pătrate sau ovale. Dimensiunile variază de asemenea, mai ales că din ce în ce mai mulți clienți își doresc o baie personalizată. Astfel, cele mai mari dimensiuni le au, de obicei, lavoarele dreptunghiulare. La polul opus se află lavoarele de mici dimensiuni, care sunt uilizate preponderent în spațiile mici și băile de serviciu.

Alege siguranța calității cu lavoare de la germanquality.ro

Calitatea unui lavoar se reflectă în prețul acestuia. Astfel, prețul depinde de tehnologia folosită la producția lor, materialele folosite, dimensiuni, formă și design. De exemplu, produsele realizate manual sunt cele mai scumpe atât din cauza costurilor ridicate de execuție, cât și din cauza materialelor.

Din fericire, ofertele sunt potrivite pentru orice tip de proiect – de la cea mai simplă baie personală, până la băi de lux. Iar colecția de lavoare de la germanquality.ro este potrivită chiar și pentru cele mai sofisticate gusturi și așteptări. Fiecare obiect sanitar este conceput cu atenție la detalii, iar investiția se va dovedi inspirată de-a lungul anilor. 

Program PRO 2

 • Joi
 • 07:00 Tanar si nelinistit
  45 min
  07:45 La usa ta, iubirea
  90 min
  09:15 Razbunare pe tocuri
  60 min
  10:15 Dragostea nu uita
  105 min
  12:00 La Dona - povestea continua
  120 min
  14:00 La usa ta, iubirea
  60 min
  15:00 Razbunare pe tocuri
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dragostea nu uita
  60 min
  18:00 La usa ta, iubirea
  60 min
  19:00 La Dona - povestea continua
  120 min
  21:00 Razbunare pe tocuri
  60 min
  22:00 Regina
  105 min
  23:45 La Dona - povestea continua
  105 min
  01:30 Tanar si nelinistit
  60 min
  02:30 Regina
  75 min
  03:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:15 Doctorul casei
  45 min
  05:00 La usa ta, iubirea
  60 min
  05:45 Dragostea nu uita
  60 min
  06:00 END OF THE DAY
  15 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
Modifică setările cookies