(P) Care sunt principalele caracteristici ale unui scaun directorial de care trebuie sӑ ții cont?

Scaunele directoriale sunt foarte importante pentru birou. Ele sunt realizate astfel ȋncȃt sӑ te ajute sӑ ai o posturӑ bunӑ ȋntreaga zi și sӑ te facӑ sӑ te simți bine atunci cȃnd depӑșești orele de muncӑ. 

(P) Care sunt principalele caracteristici ale unui scaun directorial de care trebuie sӑ ții cont?

Pentru a vedea scaune de birou directoriale de ȋnaltӑ calitate, poți accesa link-ul urmӑtor: https://topscaune.ro/scaune-directoriale/. Iatӑ care sunt principalele caracteristici ale unor asemenea scaune de care este bine sӑ ții cont atunci cȃnd alegi un scaun directorial pentru biroul ȋn care stai:

Materialul din care este construit este de foarte mare importanțӑ

Materialul din care este construit un anumit scaun poate sӑ aibӑ o importanțӑ ȋn ceea ce privește rezistența sa ȋn timp. De asemenea se poate sӑ ai anumite preferințe legate de modul ȋn care aratӑ scaunul tӑu. El poate sӑ fie potrivit cu decorul ȋntregii camere sau poate sӑ aibӑ materialul bun pentru nevoile tale. Principalele materiale sunt: pielea naturalӑ, pielea sinteticӑ, vinyl, nylon, plastic, lemn. Dacӑ alegi un scaun directorial din piele naturalӑ, vei avea rezistențӑ ȋn timp, iar dacӑ alegi un material stil mesh (nylon), vei avea o mai mare lejeritate, aerisire. Indiferent de alegerea pe care o faci, este important sӑ se potriveascӑ perfect cu ceea ce cauți. 

Ai nevoie oricȃnd de un suport lombar potrivit pentru tine

Suportul lombar bine realizat te poate ajuta sӑ nu ai dureri de spate și sӑ ai o posturӑ corectӑ. Pernele incluse ȋn sistemul de suport lombar ȋți susțin partea de jos a spatelui și reușesc sӑ ȋndepӑrteze stresul din acea regiune. Astfel, un scaun corect construit poate avea un impact asupra sӑnӑtӑții tale.

Este importantӑ capacitatea scaunului de a ține un anumit numӑr de kilograme

Fiecare scaun are un anumit numӑr de kilograme maxim suportat. Din fericire, existӑ foarte multe scaune care pot susține un numӑr mare. Este important sӑ verifici acest aspect atunci cȃnd cumperi orice scaun. 

Mӑrimea scaunului este potrivitӑ pentru ceea ce ai nevoie ȋn spațiul tӑu?

Mӑrimea scaunului pe care ȋl cumperi trebuie sӑ fie potrivitӑ pentru spațiul ȋn care lucrezi. Așadar, dacӑ spațiul ȋți permite, te poți bucura de un scaun mare, cu mȃnere impunӑtoare și cu un spatar care sӑ fie comod. Este bine sӑ faci mӑsurӑtori ȋnainte de a face pasul cumpӑrӑrii.

Poți modifica ȋnӑlțimea scaunului directorial ȋn funcție de nevoile tale?

Una dintre funcțiile cele mai importante ale construcției unui scaun, este cea legatӑ de modificarea ȋnӑlțimii lui. Aceasta trebuie sӑ fie raportatӑ la mӑsurӑtorile corpului tӑu. Este bine sӑ nu ai picioarele mai sus de podea și sӑ poți ajunge la birou cu ușurințӑ.  

Prețul se ȋncadreazӑ ȋn bugetul tӑu?

Poți sӑ ții cont de buget de fiecare datӑ cȃnd cumperi un anumit obiect. Scaunele pot sӑ fie o investiție bunӑ ȋn timp pentru cӑ sunt utilizate pentru o perioadӑ extinsӑ. Uneori este bine sӑ ȋți cumperi scaunul pe care ți-l dorești. El te va ajuta sӑ te simți bine și sӑ ai o posturӑ corectӑ. 

Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Pe taramul dorintei
  105 min
  09:30 In ritmul vietii
  60 min
  10:30 Dragostea nu uita
  90 min
  12:00 Betty in New York
  135 min
  14:15 Pe taramul dorintei
  60 min
  15:15 In ritmul vietii
  60 min
  16:15 Tanar si nelinistit
  45 min
  17:00 Dragostea nu uita
  60 min
  18:00 Pe taramul dorintei
  60 min
  19:00 Sara
  120 min
  21:00 In ritmul vietii
  60 min
  22:00 Inima de tigan
  90 min
  23:30 Sara
  135 min
  01:45 Tanar si nelinistit
  45 min
  02:30 Inima de tigan
  90 min
  04:00 Doctorul casei
  60 min
  05:00 Pe taramul dorintei
  60 min
  06:00 Dragostea nu uita
  45 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
Modifică setările cookies