(P) Care sunt beneficiile instalării unui watercooler la birou?

(P) Care sunt beneficiile instalării unui watercooler la birou?
Citeste mai mult despre: beneficii, birou, watercooler
Data publicarii: 03 Decembrie 2019

Achiziția unui watercooler poate fi una dintre cele mai bune investiții pentru un spațiu de lucru.

Beneficiari în acest caz sunt atât angajatorii, care câștigă la capitolul imagine pentru condițiile oferite angajaților, cât și membrii echipei, oaspeții și partenerii de afaceri, care se bucură de hidratare cu apă rece proaspătă sau de o băutură caldă preparată pe loc. Oferta de watercoolere de la lafantana.ro vine cu dozatoare oferite în custodie pe toată durata contractului, dar și cu servicii de consultanță specializată pentru alegerea celui mai bun tip de abonamente, în funcție de specificul afacerii tale.

 

Hidratarea are un rol esențial în menținerea vitalității

Consumul zilnic de apă poate face diferența dintre o stare obosită, nemotivată și una cu nivel crescut de concentrare. Bolile influențate de consumul mic de apă au determinat o serie de campanii demarate de instituțiile publice de sănătate pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la beneficiile hidratarii.

Proporția necesarului zilnic de apă este de 330 de mililitri la fiecare 10 kilograme, așadar un om care cântărește 60 de kilograme va avea nevoie de aproape 2 litri de apă, iar la 80 de kilograme de peste 2.5 litri. 

Dincolo de statistici, consumul de apă trebuie ajustat după nevoile zilnice ale fiecărui organism în parte, însă este cunoscut faptul că hidratarea nu dăunează nimănui. Prezența unui dozator de apă la birou înseamnă o resursă la îndemână membrilor echipei cu care lucrezi, care își pot asigura necesarul consumului zilnic de apă gratuit și fără efort.

 

Transformă biroul într-un spațiu primitor

Orice spațiu în care este instalat un watercooler este din start mai primitor. Unele persoane resimt o stare anxioasă atunci când realizează că nu au acces la apă de băut, indiferent că le este sau nu sete. Pentru confortul personal al angajaților, al vizitatorilor și al partenerilor de afaceri, prezența dozatorului de apă conferă o anumită siguranță. Atât personalul, cât și oaspeții, simt nevoia de hidratare, unii au tratamente ce se administrează cu apă sau doresc să-și prepare o băutură caldă.

 

Mai mult decât simplă apă rece de băut

Deși numele de watercooler te trimite cu gândul exclusiv la apă rece, dozatoarele oferă mai mult. Lafantana.ro are o serie de abonamente pentru companie ce includ aparate care încălzesc și răcesc apă caldă plata și chiar aparate care produc apă carbogazoasă. Opțiunile de setare a watercoolerului carbo permit reglarea intensității concentrației de dioxid de carbon pe două niveluri. În plus, poți opta pentru purificatoare, ionizatoare cu apă acidă sau alcalină. 

Același brand are și un segment pentru HoReCa, în complementaritate perfectă cu dozatorul de apă. Cafeaua boabe, monodozele de cafea, laptele spumă sau ceaiurile sunt binevenite în orice birou.

 

Strategie de marketing

Instalarea unui watercooler la locul de muncă poate reprezenta și o ingenioasă strategie de marketing. Personalizarea cu imaginea propriului brand alături de furnizorul de apă, precum și a paharelor de unică folosință, a cănilor din porțelan sau a pachetelor de șervețele este un mijloc de promovare a afacerii tale. 

Poți merge mai departe cu această idee comândând căni termos personalizate pentru angajații tăi, iar utilizarea lor în orice spațiu va reprezenta reclamă gratuită pentru brand.

Dozatorul de apă este un instrument util pentru angajați și pentru vizitatori. În piață de profil există numeroase posibilități de watercoolere, de la achiziția de aparate până la custodia în perioada desfășurării contractului. 

Grijă pentru alimentarea cu bidoane de apă revine angajaților companiei furnizoare, la fel și lucrările de mentenanță, îngrijire și igienizare. Indiferent că administrezi o afacere mare sau un birou mai mic, prezența unui watercooler înseamnă condiții mai bune de lucru pentru membrii echipei tale.

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    165 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies