(P) Care sunt avantajele laserului dentar?

Laserul stomatologic reprezintă o inovație în domeniul stomatologiei moderne, fiind din ce în ce mai utilizat pentru proprietățile sale remarcabile, ce asigură tratamente fără ace, fără freze și fără durere. 

(P) Care sunt avantajele laserului dentar?

Pacienții care aleg tratamentul cu laser în cadrul clinicilor Life Dental Spa uită de clasicele tratamente stomatologice dureroase, greu de suportat, care implicau anestezie și care produceau disconfort accentuat. 

Grație folosirii laserului dentar, #LifeDentist-ii sunt pregătiți să ofere tratamente de 5 stele în clinicile stomatologice din București!

Life Dental Spa susține stomatologia holistică 

Dr Cristina Obreja, medic fondator al conceptului Life Dental Spa și coordonatoarea echipei medicale de #LifeDentisti, a obținut specializarea în laser stomatologic în Germania, în urma studiilor la universitatea Aachen. Încă de atunci, și-a propus să vină în ajutorul pacienților români, punând bazele primei clinici ce folosește laserul stomatologic din România.

Holisticul înseamnă că întregul nu este redus la părțile sale componente, ceea ce înseamnă că pacientul nu va beneficia doar de un simplu tratament stomatologic. Stomatologia holistică este practicată cu succes în clinicile Life Dental Spa, pacienții bucurându-se de de:

 • Tratamente minim-invazive, realizate cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație a laserului stomatologic
 • Materiale dentare moderne, sigure și de cea mai bună calitate, care nu prezintă riscuri pe termen lung pentru organism 
 • Consiliere și sfaturi personalizate oferite de medici pentru a îmbunătăți și menșine sănătatea orală 

Ce este terapia laser?

Spre deosebire de stomatologia clasică, laserul dentar nu implică folosirea frezelor, a acelor și a altor instrumente rotative care produc vibrații, zgomot și discofort pentru pacient. 

În clinicile Life Dental Spa, laserul dentar este soluția ideală pentru pacienții care se tem de tratamentele dureroare și invazive! 

Folosind doar fascicule luminoase cu diferite lungimi de undă, laserul stomatologic nu produce sunete sau vibrații, fiind potrivit chir și pentru copiii cu diferite probleme dentare! 

5 motive să alegi tratamentele laser în Life Dental Spa 

Profesionalismul echipei de #LifeDentisti este la cel mai înalt nivel, întregul colectiv benefiicind de training-uri periodice oferite de însăși dr. Cristina Obreja cu privire la utilizarea optimă a laserului dentar. 

Potrivit pentru orice tip de tratament, laserul dentar oferă avantaje majore, precum:

Minim-invazivitate

Laserul stomatologic are proprietatea de a fi activ doar acolo unde este necesar, astfel încât, în timpul ședințelor de tratament, țesuturile sănătoase din jur sunt protejate (avantaj major în ceea ce privește copiii agitați, care pot face mișcări bruște) 

Efect bactericid 

Tratamentul cariilor cu laserul dentar se bucură de rezultate uimitoare grație proprietății bactericide a acestuia, care distruge bacteriile dezvoltate la nivel local, minimizând riscul de apariție a recidivei de carie. 

Sterilizează țesuturile 

Inclusiv procedurile chirurgicale pot fi realizate în siguranță cu ajutorul laserului stomatologic, țesuturile fiind sterilizate și regenerarea fiind mult mai facilă și mai rapidă, comparativ cu interventițiile chirurgicale realizate cu instrumentar clasic. 

NU produce DURERE 

Lumina laserului dentar poate fi calibrată în funcție de sensibilitatea pacientului, motiv pentru care pacienții nu resimt nicio durere pe durata tratamentului, putând uita de riscurile anesteziei! 

Nu atinge dintele 

Fasciculele de lumină au proprietarea de a fi active pe o lungime de câțiva milimetri, astfel încât nu este necesar ca instrumentul să atingă dintele sau gingia, motiv pentru care pacienții nu mai trebuie să se teamă cu privire la riscul de contaminare încrucișată! 

Alege clinicilie Life Dental Spa și uită de durerea resimțită pe scaunul stomatologic! Laserul dentar este soluția ideală ce asigură tratamente fără ace, fără freze și fără durere!

Program PRO 2

 • Joi
 • 05:45 Dincolo de noi
  90 min
  07:15 Tanar si nelinistit
  45 min
  08:00 Iubire ca in filme
  75 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Iubire ascunsa
  105 min
  12:00 In sfarsit, exista Paradis
  135 min
  14:15 Fara privirea ta
  45 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Fara privirea ta
  60 min
  19:00 In sfarsit, exista Paradis
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Iubire ascunsa
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  60 min
  00:00 In sfarsit, exista Paradis
  120 min
  02:00 Iubire ca in filme
  60 min
  03:00 Dincolo de noi
  60 min
  04:00 Iubire ascunsa
  60 min
  05:00 Fara privirea ta
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  75 min