(P) Cand ai daruit ultima data un cos cu flori? 

V-ati gandit recent cand ati daruit ultima data flori? Cand i-ati facut o bucurie persoanei iubite? Sau mamei voastre? Ori bunicii aflate la sute de kilometri distanta, pe care ati vrea sa o vizitati cat mai des.

(P) Cand ai daruit ultima data un cos cu flori?

Florile nu se daruiesc doar la ocazii speciale si nu aveti nevoie de un motiv anume pentru a le oferi celor dragi. Florile sunt simbolul iubirii, al bucuriei, al multumirii, al recunostintei. Puteti sa va exprimati mai bine sentimentele cu ajutorul florilor, mai ales in momentele in care nu puteti sa o faceti altfel. 

Stim ca timpul nu este intotdeauna de partea voastra, mai ales daca programul de lucru este unul dificil, cum sunt aproape toate in ziua de astazi. Insa, nu ratati ocazia de a va arata dragostea, atat prin vorbe, dar si prin fapte si prin cadouri simbolice. Singurele cadouri pe care le puteti darui fara resentimente si fara riscul de a fi intelesi gresit sunt florile. 

Dupa cum stiti, dragostea adevarata nu are nevoie de lucruri materiale pentru a fi demonstrata. Florile reprezinta singura exceptie, pentru ca ele sunt prezente in toate povestile de dragoste si in toate miturile populare despre iubire. 

Ideal ar fi sa nu daruiti flori la intamplare, pentru a va asigura ca persoana care le va primi se va bucura pe deplin de ele. Incercati sa fiti atenti la preferintele celor dragi si sa nu le daruiti crini daca sunt alrgice la mirosuri puternice de exemplu. 

Este nu doar o dovada de respect, dar si una de iubire, deoarece demonstreaza ca sunteti atenti la nevoile si la preferintele celor dragi. 

Puteti darui atat buchete de flori simple, dar si unele deosebite, puteti alege aranjamente spectaculoase sau chiar si cosuri cu flori. Ati daruit vreodata un cos cu flori? Reprezinta nu doar un cadou foarte frumos si un mod inedit de a aranja florile, dar si o decoratiune superba. Aceste cosuri pot fi asezate oriunde in casa pentru a inveseli atmosfera si pentru a aduce un plus de culoare si chiar si de parfum, in functie de florile pe care le veti alege. 

Iar daca nu aveti in zona in care locuiti o florarie de unde sa cumparati cosuri cu flori deosebite ori daca nu dispuneti de timpul necesar, va sugeram sa va indreptati atentia si spre o florarie online. Veti putea comanda oriunde v-ati afla cele mai frumoase flori si o sa fie livrate proaspete si in cele mai bune conditii. Nu este deloc complicat sa comandati pentru ca tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul florariei preferate, sa alegeti produsele dorite (descopera colectia de cosuri cu flori) si apoi sa plasati comanda. Daca locuiti in Bucuresti, in maxim doua ore de la livrare o sa le primiti. Daca le trimiteti in alt oras, in cel mai scurt timp veti primi comanda.

Suntem curiosi sa aflam daca ati daruit vreodata un cos cu flori si care a fost reactia persoanei care l-a primit. Cu siguranta sunt cadouri inedite, care nu au cum sa treaca neobservate si iubite. 

Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Regina noptii
  105 min
  12:00 Fetele din Tierra Blanca
  135 min
  14:15 Inima nu cere voie
  45 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Inima nu cere voie
  60 min
  19:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Regina noptii
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  75 min
  00:15 Putin sunt si al tau
  120 min
  02:15 Iubire ca in filme
  75 min
  03:30 Dincolo de noi
  45 min
  04:15 Regina noptii
  45 min
  05:00 Inima nu cere voie
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  45 min