(P) Bea ca în filme! Iată 5 băuturi alcoolice inspirate de producții cinematografice!

Cei care iubesc filmele bune știu că arta cinematografică se află în strânsă relație cu mixologia. Diverse cocktailuri au devenit populare „peste noapte” mulțumită filmelor de la Hollywood. Având în vedere că e iarnă și că toată lumea își petrece majoritatea timpului în casă, a venit momentul să înveți cum să prepari aceste mixuri celebre chiar la tine acasă!

(P) Bea ca în filme! Iată 5 băuturi alcoolice inspirate de producții cinematografice!

Apelează la un magazin online de încredere, care oferă servicii impecabile și prețuri accesibile, precum beicevrei.ro, comandă băuturile alcoolice de care ai nevoie și pregătește cocktailuri inspirate de producții cinematografice de excepție! Inspiră-te din lista de mai jos și recreează faimoasele combinații!

 The Godfather (Nașul): Godfather Cocktail

„Nașul” este un film grandios, care introduce teoria conform căreia un bărbat are nevoie doar de 3 bauturi alcoolice în viața lui. Iată care sunt acestea: scotch („băutura unui bărbat adevărat”), vin roșu (savurat alături de familie) și vin alb (pentru petreceri). 

De asemenea, trilogia a inspirat o combinație alcoolică denumită simplu „The Godfather Cocktail”, care poate fi preparată cu doar două ingrediente: scotch whisky (bourbon) și amaretto. Când îi servești pe cei dragi cu această băutură, spune-le că le vei oferi un cocktail „pe care nu-și permit să-l refuze”.

Casino Royale: Vesper Martini

James Bond servește întotdeauna un Vesper Martini „shaken not stirred” (tr. „scuturat, nu amestecat”). Rețeta acestei băuturi alcoolice a fost inventată de autorul ale cărui cărți au inspirat seria de filme cu James Bond și este extrem de simplu de pregătit. Amestecă într-un pahar vodka, vermut și Gordon's Gin, fără să uiți de coaja rasă de lămâie pentru garnisire.

Lost in Translation (Rătăciți printre cuvinte): Suntory Whisky  

Scena care declanșează acțiunea filmului Lost in Translation este momentul în care personajul principal filmează o reclamă pentru Hibiki, unul dintre produsele oferite de brandul Suntory. Whisky-ul japonez joacă un rol important în filmul acesta, fiind pretextul pentru momente emoționante, de sinceritate, dar și pentru cele de comedie. Trebuie să încerci un pahar de Hibiki dacă vrei să experimentezi ce au simțit personajele jucate de Bill Murray și de Scarlett Johansson în noaptea petrecută în Tokyo.

The Big Lebowksi (Marele Lebowski): White Russian

Personajul interpretat de Jeff Bridges, Dude, bea 9 pahare de White Russian pe parcursul întregului film, conform fanilor care au numărat fiecare cocktail consumat de Dude. Pentru a pregăti un White Russian, vei amesteca vodka, lichior de cafea și frișcă. Rezultatul va fi dulce și îți va da un boost de energie instantaneu.

Some Like It Hot (Unora le place jazz-ul): Manhattan

Comedia care o are drept protagonistă pe Marilyn Monroe promovează una dintre cele mai cunoscute băuturi alcoolice, Manhattan. Poți prepara acest cocktail chiar la tine acasă utilizând următoarele ingrediente: whisky, vermut, bitter și o cireașă pentru garnisit.

Găsești toate aceste băuturi alcoolice și multe altele în magazinul online BeiCeVrei. Comandă online toate ingredientele de care ai nevoie pentru a savura băuturile din filmele tale preferate chiar la tine acasă. Pregătește-ți un Manhattan, un White Russian sau bea un pahar de whisky, urmărește filmul tău favorit și vei vedea că iarna va trece fără să-ți dai seama!

Program PRO 2

 • Miercuri
 • 07:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  08:00 La usa ta, iubirea
  75 min
  09:15 Razbunare pe tocuri
  60 min
  10:15 Dragostea nu uita
  105 min
  12:00 Sara
  135 min
  14:15 La usa ta, iubirea
  60 min
  15:15 Razbunare pe tocuri
  45 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dragostea nu uita
  60 min
  18:00 La usa ta, iubirea
  60 min
  19:00 Sara - in culise
  60 min
  20:00 Sara
  60 min
  21:00 Razbunare pe tocuri
  60 min
  22:00 Regina
  105 min
  23:45 Sara - in culise
  45 min
  00:30 Sara
  60 min
  01:30 Tanar si nelinistit
  60 min
  02:30 Regina
  90 min
  04:00 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  04:15 Doctorul casei
  60 min
  05:15 La usa ta, iubirea
  45 min
  05:45 Dragostea nu uita
  60 min
  06:00 END OF THE DAY
  15 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
Modifică setările cookies