(P) Arată smart! Aspecte de modă elegante pentru femei

Cum să arăți elegantă și stilată în fiecare zi? Această întrebare este pusă de multe femei pentru care aspectul plăcut și bine îngrijit sunt importante. Există însă câteva reguli pe care le poți folosi zi de zi, cu ajutorul cărora vei fi mereu o femeie elegantă!

(P) Arată smart! Aspecte de modă elegante pentru femei

Multe dintre femei iubesc eleganța pentru că este atemporală și universală. Este o garanție a unui aspect plăcut de cei din jur și se potrivește oricărei ocazii. Cu toate acestea, pentru a arăta mereu elegant, ar trebui să înveți câteva reguli. Nu este atât de dificil și chiar merită să uiți de stilul casual de dragul rafinamentului.

Cum să arăți elegantă? Fii moderată

Prima și cea mai importantă regulă a unei femei elegante este moderația, care ar trebui să se aplice în absolut fiecare sferă a vieții tale, nu doar legat de modă și alegerea îmbrăcămintei de damă. Cu toate acestea, când vine vorba de imagine, aceasta implică alegerea unor haine destul de discrete, lipsite de modele excentrice și construite din croieli simple. Această regulă se aplică și machiajului , care ar trebui să fie relativ blând și compatibil cu tipul tău de frumusețe. Renunță la machiajul puternic sau lasă-l pentru petrecerile nebune.

Pentru ca tu să arăți bine și elegant în stilizările tale, trebuie să te gândești bine la alegerea ținutelor, așa că nu amâna această decizie până în ultimul moment. Dacă mergi la muncă, gândește-te la ce vei purta cu o zi înainte, de exemplu seara. În plus, este de asemenea important să-ți alegi hainele în funcție de tipul tău de corp. De exemplu, atunci vând verifici site-ul https://modivo.ro/c/femei/imbracaminte/pantaloni, pentru a-ți achiziționa o nouă pereche de pantaloni, alege un model care să-ți sublinieze toate avantajele. Amintește-ți că nu prețul hainelor contează, ci calitatea și croiala acestora. Este suficient să petreci puțin mai mult timp alegând stilurile potrivite.

Regulile femeii elegante: petrece mai mult timp pe tine

Acesta este un lucru foarte important. În timpul săptămânii probabil ești ocupată și nu ai timp pentru tine, dar încearcă să găsești măcar o zi pe săptămână în care să ai grijă de tine. Apoi ai grijă de corpul tău, mergi la cosmetician sau la coafor, revizuiește-ți garderoba și încearcă să te odihnești cât mai mult posibil. Relaxarea îți afectează și imaginea.

Stil elegant: cum asortezi ținuta cu ocazia?

Pentru a evita o gafă de modă, merită să cunoști regulile codului vestimentar. De exemplu, nu este foarte potrivit să vii la birou într-o fustă scurtă, iar o rochie de cocktail ar fi o alegere ciudată pentru o plimbare. Stilul tău ar trebui să fie întotdeauna adecvat locului și ocaziei. Înainte de a merge la o petrecere sau un banchet, verifică întotdeauna să nu existe informații despre un anumit cod vestimentar. Datorită acestui lucru, vei arăta mereu smart.

O femeie elegantă care cunoaște modă ar trebui să aibă un element de marcă în stilul ei. Poate fi o geantă de mână, un ceas sau pantofi ai unui brand cunoscut. Parfumurile merită, de asemenea, să fie alese cu grijă dacă nu dorești atenție și nu îți place să te etalezi prea mult. Un element de marcă va adăuga o notă luxoasă stilului tău și te va face să arăți și să te simți elegantă.

Program PRO 2

 • Joi
 • 06:30 Numele meu e Riza
  60 min
  07:30 Scorpionul
  90 min
  09:00 In calea fericirii
  120 min
  11:30 Lasa-ma sa zbor
  90 min
  13:00 Pe firul iubirii
  120 min
  15:00 Casatorie cu bucluc
  60 min
  16:00 In calea fericirii
  120 min
  18:00 Pe firul iubirii
  120 min
  20:00 Casatorie cu bucluc
  60 min
  21:00 Scorpionul
  60 min
  22:00 Numele meu e Riza
  60 min
  23:00 Intre tine si rau
  60 min
  00:00 Pe firul iubirii
  120 min
  02:00 Casatorie cu bucluc
  60 min
  03:00 Numele meu e Riza
  45 min
  03:45 Ce se intampla, doctore?
  15 min
  04:00 Doctorul casei
  45 min
  04:45 Lasa-ma sa zbor
  45 min
  05:30 Intre tine si rau
  60 min
  05:30 END OF THE DAY
  0 min
  06:30 Numele meu e Riza
  60 min
Modifică setările cookies