(P) Alege franciza Life Dental Spa - clinică dentară laser!

(P) Alege franciza Life Dental Spa - clinică dentară laser!
Data publicarii: 24 Iunie 2020

Life Dental Spa este numele brand-ului ce a conturat succesul unui nou concept în medicina dentară românească: stomatologia minim invaziva, laser. 

Dr. Cristina Obreja, medic specialist în laser stomatologic, este fondatoarea întregului concept care promovează stomatologia modernă realizată pe principiul fără ace, fără freze și fără durere. 

De foarte multe ori, pacienții care au călcat pragul clinicii Life Dental Spa din București au mărturisit teama de durere resimțită în timpul tratamentelor stomatologice realizate de-a lungul vieții în alte cabinete stomatologice. 

Vibrația deranjantă produsă de freza dentară, durerea provocată de ace și sunetul instrumentarului clasic reprezintă doar câteva motive pentru care pacienții au ales să amâne tratamentul stomatologic. 

Life Dental Spa vine în ajutorul tuturor pacienților! 

Indiferent că este vorba de probleme de natură chirurgicală (extracții dentare, chiuretaje), parodontală (gingivită, parodontoză) sau estetică, specialiștii Life Dental Spa vin în ajutorul pacienților folosind terapia laser, ce asigura tratamente dentare fara freza si fara durere! Asadar, teama de dentist ramane doar o amintire! 

Laserul stomatologic este un instrument modern care folosește lumina cu diferite lungimi de undă pentru a acționa la nivelul dinților și al țesutului gingival. Potrivit pentru tratamente din toate specialitățile medicinii dentare, #LifeDentist-ii folosesc laserul dentar grație multiplelor sale beneficii:

- Tratament minim-invaziv, care elimina preponderent tesuturile afectate

- Eliminarea bacteriilor și prevenirea apariției infecțiilor post-operatorii 

- Diminuarea sângerării din cadrul intervențiilor chirurgicale 

- Lipsa durerii din timpul tratamentului și după, deoarece intensitatea laserului stomatologic poate fi setată în funcție de sensibilitatea pacientului 

- Oferirea unui confort sporit pacientului în timpul ședinței de tratament datorită lipsei zgomotului deranjant și a vibrației caracteristice instrumentarului clasic (freză dentară) 

- Siguranța utilizării în cazul copiilor și a femeilor însărcinate

Pentru perfecționarea continuă a întregii echipe de medici Life Dental Spa, dr. Cristina Obreja oferă periodic training-uri pentru echipă, cu scopul de a ține pasul cu evoluția tehnologiei laser. 

Pentru viitoarele echipe partenere, dr. Cristina Obreja oferă training-uri cu privire la practica laser în cabinetul stomatologic!

Fii tu partenerul nostru de succes!

Firma SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL, sub care activează clinicile stomatologice Life Dental Spa din capitală, a inceput procesul de francizare. Astfel, investitorii dornici de colaborare pot beneficia de un parteneriat de succes pe termen lung, cu multiple beneficii:

- Implementarea de protocoale de lucru si de ordine interioara specifice Life Dental Spa ce asigura o organizare excelenta a afacerii 

- Folosirea unui soft intern pentru fisele si programarile pacientilor, baze de date, etc

- Utilizarea unei tehnologii ultramoderne, in special a laserului stomatologic, pentru a realiza tratamente dentare fara durere si cu rezultate excelente pe termen lung 

- Profitabilitate de minimum 20% 

- Return of investment în maxim jumătate de an 

- Avantajele unui brand național: vizibilitate, credibilitate, reteta succesului

- Marketing avizat în format SEO, TV, social media 

- Profesionalism înalt al echipei de medici prin pregătirea cu ajutorul dr. Cristina Obreja în ceea ce privește actul medical, diagnosticul, tratamentele dentare holistice si laser

Managementul avizat, marketing-ul eficient și profesionalismul echipei sunt doar câteva dintre principiile care au dus la succesul brand-ului național. 

Cui ne adresam?

Daca esti medic stomatolog si doresti sa pui bazele unei afaceri cu un start excelent si dupa o reteta de succes, sau detii deja o clinica/un cabinet dentar pe care vrei sa fii inspirat si ajutat sa-l ridici la urmatorul nivel, atunci esti partenerul potrivit pentru Life Dental Spa!

De asemenea, daca esti un antreprenor orientat catre succes si doresti sa activezi in domeniul sanatatii dentare, avand grija de oameni si dezvoltand o afacere prospera, franciza Life Dental Spa este alegerea ideala!

Daca doresti sa devii partenerul nostru si vrei sa afli mai multe detalii despre franciza Life Dental Spa, te invitam sa accesezi pagina de francizare: https://franciza.lifedentalspa.ro/

Alătură-te Life Dental Spa și beneficiază de avantajele colaborării cu un brand național! Alege stomatologia modernă și oferă-le pacienților tăi experiențe de 5 stele în cabinetul dentar!

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    105 min
    07:45 Acea fata
    60 min
    08:45 Ingeri tacuti
    75 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    135 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    165 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies