(P) 9 avantaje ale pantofilor din piele naturală

Știm cu toții cum se spune: “calitatea costă, dar merită”. Și totuși ne încăpățânăm de multe ori să încercăm lucrurile pe pielea noastră, până când avem de suferit. În cazul pantofilor, impactul poate părea unul mic la prima vedere, dar ce purtăm ajunge să influențeze nu doar aspectul și percepția altora despre noi, ci chiar cum ne simțim. 

(P) 9 avantaje ale pantofilor din piele naturală

Haideți să descoperim împreună de ce este o alegere bună să investim în pantofi de piele de calitate. 

Durabilitate

Nu mai este niciun secret că pantofii din piele rezistă testului timpului mai bine decât pantofii prelucrați din orice alte materiale. Nu e de mirare că pielea este folosită și la confecționarea încălțămintei de protecție pentru muncitorii din construcții, amenajări sau agricultură.

Rezistență la umiditate

În funcție de stilul de viață și zona în care trăiți și vă desfășurați activitatea, puteți practic purta aceeași pereche de pantofi în toate anotimpurile. Sigur, nu este recomandată purtarea lor în zilele în care ninge viscolit sau plouă torențial, dar în rest vor fi un companion de nădejde pentru a vă păstra picioarele calde și uscate.

Confort sporit 

Pe lângă faptul că este un material destul de rezistent, pielea este de asemenea și foarte confortabilă. Spre deosebire de încălțămintea fabricată din materiale sintetice, pielea oferă cea mai bună susținere și se mulează pe piciorul dumneavoastră datorită elasticității naturale. 

Ușor de curățat

În comparație cu alte materiale, pielea naturală este relativ ușor de întreținut. Datorită faptului că materialul permite o ventilare rapidă, pantofii se și usucă foarte repede după spălare și curățare. Pentru un rezultat optim care va garanta o viață lungă și fericită pantofilor tăi, învață cum cureți încălțămintea din piele naturală

Aerisire

Așa cum reiese din paragraful anterior, pantofii din piele se usucă foarte repede datorită proprietății pielii de a lăsa aerul să treacă nestingherit prin ea. Asta înseamnă că piciorul nu va transpira și va rămâne uscat și la o temperatură acceptabilă pe parcursul zilei.  În acest fel se elimină și mirosul neplăcut survenit după o lungă zi de muncă. 

Miros plăcut

Doar cine n-a intrat într-un magazin de piele poate susține că acest material nu are un miros plăcut. Nimic nu se compară cu mirosul natural, clar superior celor rezultate din amestecurile chimice folosite la producerea pantofilor din plastic sau cauciuc. 

Extra protecție

Desigur, nu vorbim aici de zone industriale, dar o piele de calitate vă va putea proteja cu succes de lichidele fierbinți sau ocazionalul obiect de mici dimensiuni care vă cade pe picior. Sigur, pentru o protecție sporită, este recomandat să apelați la pantofi prevăzuți cu protecție din metal, fibră sau material compozit.

Stil 

Să fim sinceri, nu ne cumpărăm pantofi doar pentru utilitatea lor, ci ne dorim și să arate bine și eventual să transmită ceva despre noi. Imaginea dumneavoastră va beneficia de un plus de eleganță și rafinament, așa cum numai un pantof de piele poate să ofere. Pentru un aspect modern și unic încercați doar cea mai de calitate încălțăminte de damă din piele sau pantofi eleganți din piele pentru bărbați.

Materiale ecologice

Nu în ultimul rând, merită să ne amintim că obiceiurile noastre și felul în care trăim pot influența masiv mediul înconjurător. Pantofii din piele sunt mai prietenoși cu mediul decât alte tipuri de pantofi, datorită faptului că procesul de fabricație nu include materiale sintetice dăunătoare și nu presupune eliberarea gazelor dăunătoare în atmosferă. 

Poate că la prima vedere achiziționarea unei perechi de pantofi din piele pare o cheltuială exagerată, dar am putea să o privim ca pe o investiție care se va amortiza în scurt timp. 

Program PRO 2

 • Miercuri
 • 07:00 Tanar si nelinistit
  45 min
  07:45 Iubire ca in filme
  75 min
  09:00 Camera 309
  75 min
  10:15 Iubire ascunsa
  105 min
  12:00 In sfarsit, exista Paradis
  135 min
  14:15 Fara privirea ta
  60 min
  15:15 Camera 309
  45 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Fara privirea ta
  60 min
  19:00 In sfarsit, exista Paradis
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Iubire ascunsa
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  60 min
  00:00 In sfarsit, exista Paradis
  120 min
  02:00 Iubire ca in filme
  60 min
  03:00 Dincolo de noi
  60 min
  04:00 Iubire ascunsa
  60 min
  05:00 Fara privirea ta
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min