(P) 7 sfaturi pentru alegerea lenjeriilor de pat 

Cumpărăturile pentru casă ar trebui să fie unele dintre cele mai plăcute și mai rapide. Știi ce îți place și cum ai vrea să arate locuința ta, însă de cele mai multe ori nu găseșți ușor ce ți se potrivește. La fel se întâmplă și în cazul lenjeriilor de pat: când ai achiziționat ultima dată o lenjerie care să te mulțumească? 

(P) 7 sfaturi pentru alegerea lenjeriilor de pat

Probabil ai căutat ceva timp și ai mers în câteva magazine în speranța că vei găsi lenjeria perfectă. Pentru a te ajuta pe viitor, îți prezentăm în continuare șapte sfaturi utile pentru alegerea lenjeriilor de pat. 


Optează pentru lenjerii din materiale ideale pentru orice anotimp

După cum bine știi, în orice anotimp sunt și zile sau perioade în care temperaturile nu sunt tocmai firești. Spre exemplu, vara pot fi zile răcoroase, când tot ce îți dorești seara este o lenjerie confortabilă și ușor călduroasă. Alegând lenejerii din materiale naturale, cum este bumbacul de exemplu, te vei bucura de confort în orice anotimp, deoarece se adaptează temperaturii corpului și temperaturii camerei. 

 

Alege lenjerii care se întrețin ușor

Trăim în epoca tehnologiei și a vitezei, așa că ne-am schimbat până și modul în care privim anumite activități casnice. Greu mai facem compromisuri când vine vorba despre spălarea anumitor articole vestimentare la mâna, deoarece sunt prea delicate pentru mașina de spălat. Cu siguranță nu îți dorești să speli lenjeria de pat manual și nici să stai cu emoții de fiecare dată când o speli la mașină. Așa că este cel mai bine să alegi lenjerii care se întrețin ușor și care au instrucțiuni de spălare considerate normale. 

 

Nu neglija modul in care sunt croite lenjeriile

Unul dintre aspectele care oferă lenjeriilor durabilitate, pe lângă calitatea materialelor, este reprezentat de croiala acestora. Lenjeriile care au o croiala adecvată, cusături de calitate, întărite, va rezista mult mai mult decât o lenjerie ale cărei cusături sunt slabe. 

 

Tipul lenjeriei este important

Pentru a te odihni perfect este nevoie ca lenjeria să fie 100% pe placul tău. Unii oameni adoră lenjeriile satinate, pe când alții își doresc lenjerii simple din bumbac de calitate. Să mai spunem și despre lenjerii creponate? Chiar dacă nu sunt pe placul majorității persoanelor, au farmecul lor. Spre exemplu, această lenjerie creponată de la cnchome.ro este superbă și calitativă. Este important să stabilești care este tipul de lenjerie preferat înainte de a achiziționa una nouă. 

 

Alege doar culorile si imprimeurile care îți dau o stare de bine

Dacă vei căuta mai multe informații despre cum ne influențează culorile și formele geometrice, vei observa că unele au capacitatea de a calma. Bineînțeles, fiecare persoană știe ce i se potrivește cel mai bine, astfel încât pot există și excepții. Însă, dacă îți dorești ca dormitorul să arate perfect și să fie un spațiu relaxant cu adevărat, alege lenjerii în culori care îți bucură privirea, oricare ar fi acelea. Același lucru se întâmplă și în cazul imprimeurilor. Suntem siguri că vrei să te trezești într-o lenjerie deosebită, așa că acordă extra-importantă acestor aspecte. 

 

Componenta setului contează mai mult decât crezi

Majoritatea seturilor de lenjerie conțin cearșaf pentru pat, cearșaf pentru pilota și două fețe de pernă (de obicei în dimensiunile 50 x 70 cm). Însă, anumite seturi îți oferă mai mult de atât: fie un cearșaf extra, fie fete de pernă in plus (cum ar fi fețe pentru pernele decorative). Înainte de a achiziționa o lenjerie, ar fi bine să îți dai seama de câte piese ai avea nevoie și apoi să alegi setul care ți se potrivește cel mai bine. 

 

Comandă lenjerii online și economisești timp și bani

Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care ți le putem da este să comanzi lenjerii online. Timpul este foarte important astăzi, când încercăm să economisim fiecare minut pentru a-l petrece într-un mod plăcut. De aceea, uită de mersul prin magazine: poți comanda lenjerii de pat din bumbac la cel mai bun preț chiar din confortul casei tale. În plus, comandând online, vei economisi și bani, deoarece prețurile sunt avantajoase. 

In încheiere, speram sa îți fie utile aceste sfaturi si sa poți alege lenjeria care ți se potrivește cel mai bine! 

Program PRO 2

 • Joi
 • 05:45 Dincolo de noi
  90 min
  07:15 Tanar si nelinistit
  45 min
  08:00 Iubire ca in filme
  75 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Iubire ascunsa
  105 min
  12:00 In sfarsit, exista Paradis
  135 min
  14:15 Fara privirea ta
  45 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Fara privirea ta
  60 min
  19:00 In sfarsit, exista Paradis
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Iubire ascunsa
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  60 min
  00:00 In sfarsit, exista Paradis
  120 min
  02:00 Iubire ca in filme
  60 min
  03:00 Dincolo de noi
  60 min
  04:00 Iubire ascunsa
  60 min
  05:00 Fara privirea ta
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  75 min