(P) 7 idei de joburi part-time pentru a-ți creste veniturile

(P) 7 idei de joburi part-time pentru a-ți creste veniturile
Data publicarii: 17 Martie 2020

Te afli într-un impas financiar și ai nevoie de un al doilea job? Ei bine, internetul este plin de oferte part-time din care poți alege.

Iar dacă deții și cunoștințe profesionale într-un anumit domeniu sau permis de conducere, în mod sigur îți vei găsi un loc de muncă într-un timp scurt. Iată câteva opțiuni de care dispui!

1. Contabil

Ai terminat o facultate cu profil economic? În acest caz, ai posibilitatea de a deveni contabil primar. La fiecare început de lună, angajatorul îți va trimite toate bonurile fiscale, chitanțele, facturile și alte deconturi, iar tu va trebui să te ocupi de acestea.

Poți face contabilitate și fără studii superioare sau de specialitate. Însă asta este valabil doar până la un anumit nivel, respectiv cel de introducere a documentelor și întocmire a balanței contabile.

2. Copywriter

Pe lângă creativitate, meseria de copywriter necesita și abilitați. Este necesar să știi cum să scrii texte care să atragă atenția și care să vândă, deoarece nu va dori nimeni să lucreze cu tine dacă nu aduci rezultate. În plus, copywriting-ul este împărțit în mai multe domenii.

Astfel, cel mai bine ar fi să te ocupi cu ceva specific. Spre exemplu, poți crea campanii doar pentru social media sau email marketing. Vei avea nevoie de un curs pentru a te specializa, pe care îl poți achita inițial apelând, de exemplu, la împrumuturile ifn. Însă acest job este bine plătit. Iar ca freelancer, ai parte și de alte avantaje, precum programul flexibil.

3. Curier

Deși poți deveni curier și pe bicicletă, ar fi de preferat să deții permis de conducere și o mașină personală. În felul acesta, îți vei putea depune CV-ul în mai multe locuri. Nu este necesar să cunoști bine orașul, deoarece ai GPS și multe firme îți vor trimite schițe cu numerele de la blocurile de pe străzi. Ai nevoie în schimb de rapiditate pentru a putea livra comenzile la timp și pentru a convinge clienții să-ți lase bacșiș.

4. Operator call center

Principala responsabilitate a unui agent call center este să vorbească la telefon cu clienții firmei și să îi îndrume pe aceștia în așa fel încât să-și rezolve problemele! Sarcinile pe care le ai de îndeplinit variază însă în funcție de tipul departamentului în care te afli. Un departament inbound este cel care răspunde la apelurile primite.

Pe de alta parte, într-un departament outbound vei iniția apelurile și vei prezenta ofertele la produsele și serviciile companiei. În unele cazuri, vă fi necesar să completezi și formulare în timpul apelurilor. Este un job dificil, dar presupune un salariu mai mare decât alte poziții part-time de entry-level.

5. Traducător

Stăpânești bine o limba străină? Cunoașterea acesteia și a limbii materne sunt adesea suficiente pentru a traduce texte în timpul liber. O astfel de meserie se poate desfășura de acasă și este ideală dacă iți place să citești, deoarece va fi simplu pentru tine să adaptezi propozițiile.

6. Promoter

Această meserie presupune să promovezi diferite produse precum electronice, cosmetice sau parfumuri de mașini! Multe firme îți vor cere să ai un aspect fizic plăcut pentru a fi acceptat. De asemenea, este necesar să fii sociabil și disponibil pentru a lucra și în weekend! Nu se câștigă mult, însă este un job relativ ușor și pentru care poți aplica indiferent de nivelul la care te afli în cariera.

7. Agent de asigurări

Un agent de asigurări este de obicei angajat cu carte de munca, dar poate lucra și în calitate de colaborator extern. Iar salariul său o să varieze în funcție de numărul de contracte încheiate. Trebuie să ai abilități bune de convingere și să-ți cunoști produsele până la cel mai mic detaliu, pentru a putea răspunde la întrebări. Și în general, vei vorbi cu clienții direct la ei acasă.

De ce să-ți iei un job part-time?

Cariera este importantă în viața fiecăruia dintre noi! Însă, când te afli la început, nu vei câștiga suficient din aceasta pentru a te întreține. Din fericire, îți poți lua un job part-time precum cele menționate mai sus. Până când capeți experiență, va fi o soluție buna de a-ți mari veniturile.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies