(P) 7 idei de joburi part-time pentru a-ți creste veniturile

Te afli într-un impas financiar și ai nevoie de un al doilea job? Ei bine, internetul este plin de oferte part-time din care poți alege.

(P) 7 idei de joburi part-time pentru a-ți creste veniturile

Iar dacă deții și cunoștințe profesionale într-un anumit domeniu sau permis de conducere, în mod sigur îți vei găsi un loc de muncă într-un timp scurt. Iată câteva opțiuni de care dispui!

1. Contabil

Ai terminat o facultate cu profil economic? În acest caz, ai posibilitatea de a deveni contabil primar. La fiecare început de lună, angajatorul îți va trimite toate bonurile fiscale, chitanțele, facturile și alte deconturi, iar tu va trebui să te ocupi de acestea.

Poți face contabilitate și fără studii superioare sau de specialitate. Însă asta este valabil doar până la un anumit nivel, respectiv cel de introducere a documentelor și întocmire a balanței contabile.

2. Copywriter

Pe lângă creativitate, meseria de copywriter necesita și abilitați. Este necesar să știi cum să scrii texte care să atragă atenția și care să vândă, deoarece nu va dori nimeni să lucreze cu tine dacă nu aduci rezultate. În plus, copywriting-ul este împărțit în mai multe domenii.

Astfel, cel mai bine ar fi să te ocupi cu ceva specific. Spre exemplu, poți crea campanii doar pentru social media sau email marketing. Vei avea nevoie de un curs pentru a te specializa, pe care îl poți achita inițial apelând, de exemplu, la împrumuturile ifn. Însă acest job este bine plătit. Iar ca freelancer, ai parte și de alte avantaje, precum programul flexibil.

3. Curier

Deși poți deveni curier și pe bicicletă, ar fi de preferat să deții permis de conducere și o mașină personală. În felul acesta, îți vei putea depune CV-ul în mai multe locuri. Nu este necesar să cunoști bine orașul, deoarece ai GPS și multe firme îți vor trimite schițe cu numerele de la blocurile de pe străzi. Ai nevoie în schimb de rapiditate pentru a putea livra comenzile la timp și pentru a convinge clienții să-ți lase bacșiș.

4. Operator call center

Principala responsabilitate a unui agent call center este să vorbească la telefon cu clienții firmei și să îi îndrume pe aceștia în așa fel încât să-și rezolve problemele! Sarcinile pe care le ai de îndeplinit variază însă în funcție de tipul departamentului în care te afli. Un departament inbound este cel care răspunde la apelurile primite.

Pe de alta parte, într-un departament outbound vei iniția apelurile și vei prezenta ofertele la produsele și serviciile companiei. În unele cazuri, vă fi necesar să completezi și formulare în timpul apelurilor. Este un job dificil, dar presupune un salariu mai mare decât alte poziții part-time de entry-level.

5. Traducător

Stăpânești bine o limba străină? Cunoașterea acesteia și a limbii materne sunt adesea suficiente pentru a traduce texte în timpul liber. O astfel de meserie se poate desfășura de acasă și este ideală dacă iți place să citești, deoarece va fi simplu pentru tine să adaptezi propozițiile.

6. Promoter

Această meserie presupune să promovezi diferite produse precum electronice, cosmetice sau parfumuri de mașini! Multe firme îți vor cere să ai un aspect fizic plăcut pentru a fi acceptat. De asemenea, este necesar să fii sociabil și disponibil pentru a lucra și în weekend! Nu se câștigă mult, însă este un job relativ ușor și pentru care poți aplica indiferent de nivelul la care te afli în cariera.

7. Agent de asigurări

Un agent de asigurări este de obicei angajat cu carte de munca, dar poate lucra și în calitate de colaborator extern. Iar salariul său o să varieze în funcție de numărul de contracte încheiate. Trebuie să ai abilități bune de convingere și să-ți cunoști produsele până la cel mai mic detaliu, pentru a putea răspunde la întrebări. Și în general, vei vorbi cu clienții direct la ei acasă.

De ce să-ți iei un job part-time?

Cariera este importantă în viața fiecăruia dintre noi! Însă, când te afli la început, nu vei câștiga suficient din aceasta pentru a te întreține. Din fericire, îți poți lua un job part-time precum cele menționate mai sus. Până când capeți experiență, va fi o soluție buna de a-ți mari veniturile.

Program PRO 2

 • Duminică
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Regina noptii
  105 min
  12:00 Putin sunt si al tau
  135 min
  14:15 Inima nu cere voie
  45 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Inima nu cere voie
  60 min
  19:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Regina noptii
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  60 min
  00:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  02:00 Iubire ca in filme
  60 min
  03:00 Dincolo de noi
  45 min
  03:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:15 Regina noptii
  45 min
  05:00 Inima nu cere voie
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  60 min