(P) 5 propuneri de make-up pentru petreceri cu tematică

(P) 5 propuneri de make-up pentru petreceri cu tematică
Data publicarii: 10 Martie 2020

Petrecerile cu tematică sunt extrem de populare însă reprezintă întotdeauna o provocare. Indiferent de tipul acestor petreceri, trebuie să-ți găsești ținuta perfectă, însă vestimentația reprezintă doar jumătate din look-ul final. 

Pentru a arăta impecabil, ai nevoie de un machiaj fără cusur, atent realizat, mai ales dacă vorbim despre o petrecere de Halloween, unde poți avea nevoie de extensii gene color și ruj în culori stridente.

Află care sunt cele mai răspândite propuneri de make-up pentru petrecerile cu tematică, din articolul pe care l-am pregătit!

Machiaj pentru Halloween

Una dintre cele mai populare petreceri tematice este cea de Halloween, pentru care poți adopta cu ușurință un look de vampir, care să te scoată în evidență.

Acest look poate fi reprezentat de un machiaj clasic, misterios și gotic în același timp. Nu vei avea nevoie decât de creioane negre, rujuri închise la culoare, precum negru sau burgundy, gene colorate și fonduri de ten în nuanțe pale.

Cumpără un fond de ten cu câteva nuanțe mai deschise decât culoarea tenului tău și apelează la o paletă de farduri în nuanțe de roșu, negru sau purpuriu. La fel de ușor îți poți contura și sprâncenele, în timp ce creionul pentru ochi poate să fie folosit pentru un machiaj exagerat.

La fel de popular este și machiajul de zombie, care poate fi ușor de adaptat. Poți alege să te deghizezi într-o profesoară zombie sau chiar într-o mireasă cu un look morbid.

În acest caz, machiajul nu diferă mult de cel de Halloween. Pregătește-te cu un fond de ten foarte deschis la culoare, cu o pudră translucidă și dermatograf negru. Vrei să fii mai creativă? Optează pentru un machiaj cu efecte speciale, cu care nu ai cum să treci neobservată.

Machiaj Pin up

Inspirațiile de natură retro nu se demodează niciodată, de aceea poți să alegi un machiaj de tip Pin up, demn de coperta unei reviste de modă. Cu ajutorul unui machiaj de acest fel, poți semăna cu un personaj desprins din anii ‘40. De la tușe provocatoare de eyeliner, până la sprâncene definite și buze roșii ca focul, acest machiaj te poate transforma într-o adevărată divă de pe covorul roșu!

Machiajul de tip Pin up este îndrăzneț și seducător, fiind indicat pentru petrecerile din timpul zilei. Ochii pot fi evidențiați printr-un machiaj cat eye, cu gene aplicate în colțul extern al ochilor, în timp ce buzelor li se potrivește o nuanță intensă de roșu.

Machiaj pentru o petrecere la piscină

Machiajul pentru o petrecere la piscină trebuie să fie.. rezistent la apă! Nu știi niciodată când ai chef de o bălăceală în piscină, de aceea trebuie să fii pregătită.

Te poți baza pe un machiaj glam, în nuanțe de fucsia și albastru marin, care să se potrivească cu întregul cadru. Rujurile deschise la culoare sunt ideale pentru acest tip de look, care nu va fi la fel de intens ca pentru o petrecere de seară, într-un cadru formal.

Machiaj pentru o petrecere stil Hollywood

Te gândești la un machiaj elegant, retro, din anii ‘50? Probabil îți vin în minte look-urile celebre ale Sophiei Loren sau Marylin Monroe, care erau machiate impecabil, întruchipând simboluri ale frumuseții. Pentru un machiaj specific Sophiei Loren, pune accent pe următoarele trăsături:

  • Un chip bine iluminat și conturat, pentru a evidenția structura osoasă
  • Un machiaj cat-eyes, ușor exagerat, pentru a obține un aspect de felină
  • Sprâncene arcuite și bine definite
  • Buze nude

 

Dacă vrei să reproduci machiajul lui Marylin Monroe pentru o petrecere în stil Hollywood, vei atrage toate privirile!

  • Adaugă iluminator în fondul de ten și pune-ți în evidență structura osoasă, cu ajutorul unui fard de obraz în nuanțe de piersică.
  • Trasează o linie perfectă de tuș, fără să exagerezi, astfel încât să obții același look de felină.
  • Aplică gene false fir cu fir în colțul extern al ochilor, pentru a crea un efect de lifting.
  • Folosește ruj roșu, pentru un look seducător!

Machiaj egiptean

Machiajul egiptean te poate transforma într-o adevărată Cleopatra! Îți oferă o privire pătrunzătoare, un aer misterios și elegant și un aspect nobil. Iată care sunt sfaturile de care poți să ții cont:

  • Alege un fond de ten cu reflexii de bronz, pe care să-l aplici pe ten, bărbie, gât și decolteu.
  • Fardul pe care trebuie să-l folosești pe pleoapa superioară va fi auriu, în timp ce la baza genelor se aplică o dungă cu un creion negru.
  • În ceea ce privește culoarea fardului de pleoape, optează pentru nuanțe îndrăznețe de verde, albastru sau violet, care să-ți ofere un look dramatic.
  • Arcuiește genele și îngroașă-le cu mai multe straturi de mascara.
  • Nuanța de ruj trebuie să fie cât mai naturală, în timp ce sprâncenele se conturează discret.

Alege machiajul preferat pentru petrecerea tematică și pune-ți în evidență trăsăturile, luând în calcul sfaturile noastre!

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Darul de nunta
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Gustul infrangerii
    60 min
    22:30 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Scantei peste Brooklyn
    90 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies