(P) 5 motive pentru a achiziționa un televizor smart

(P) 5 motive pentru a achiziționa un televizor smart
Data publicarii: 07 Aprilie 2020

Tehnologia avansează de la o zi la alta, așa că poate fi greu să ții pasul cu noile apariții în materie de aparatură electronică. Însă dacă la mașina de spălat sau la uscătorul de rufe inteligente mai poți renunța, un televizor smart este mai mult decât binevenit în orice casă.

Fie că îl folosești pentru a urmări serialele preferate, pentru a strânge gașca de prieteni la campionatul de fotbal sau pentru a afla ultimele știri ale momentului, televizorul, oricât de mult ar fi disputat în ultimii ani de către noua generație, își are locul pe o comodă mare, în fața canapelei din mai toate locuințele din lume.

Dacă erai în dubii să renunți la vechiul televizor și să-ți cumperi unul smart, ai ajuns unde trebuie, pentru că ești pe cale să afli cele mai importante cinci motive pentru care televizoarele smart reprezintă update-ul pe care trebuie să-l faci. 

1. Poți folosi aplicațiile preferate direct din televizorul smart

Folosești un cont de Neflix sau unul de HBOGo și te-ai săturat să întinzi prin toată sufrageria cablul HDMI pentru a putea conecta laptopul sau calculatorul la televizor? Un aparat smart va permite accesarea acestor aplicații direct din meniu, fără alte bătăi de cap, pentru că se conectează direct la rețeaua Wi-Fi pe care o folosești acasă. Aceeași situație va fi și în cazul în care asculți muzică de pe Spotify sau vrei să urmărești canalele de Youtube la care te-ai abonat pe un ecran mult mai mare decât cel al telefonului sau al calculatorului pe care îl folosești. Gata cu „preludiul” inutil, până să poți urmări show-urile preferate! 

2. Ai control vocal 

La fel ca multe dintre aplicațiile de pe telefon, și cele de pe smart TV pot fi controlate prin voce. Imaginează-ți cât de simplu este să schimbi un canal sau să pui pauză la film pentru a da o fugă în bucătărie pentru încă o porție de popcorn! Marele avantaj al televizoarelor inteligente este că îți permit comenzile vocale atât în română, cât și în engleză, în funcție de cum te-ai obișnuit să folosești gadget-urile zilelor noastre. 

3. Te poți bucura de o telecomandă smart

Dacă nu ești adeptul comenzilor vocale, îți rămâne la dispoziție utilizarea unor telecomenzi inteligente, care acționează asemenea unor mouse-uri pentru calculator. Practic, într-o secundă, televizorul tău se poate transforma în cel mai mare monitor pe care l-ai folosit vreodată pentru a vedea ultimul episod din serialul preferat. 

4. Ai parte de sugestii personalizate

Fiind smart, televizorul îți va oferi sugestii personalizate de seriale, emisiuni sau alte forme de divertisment, inspirându-se din istoricul tău. Tipul de conținut care te interesează va fi, așadar, primul care ți se oferă, rezultatele fiind, pe măsura trecerii timpului, din ce în ce mai apropiate de gusturile tale. 

5. Update-urile sunt automate

Așa cum precizam și la începutul acestui articol, tehnologia are un ritm alert de dezvoltare. Cu un smart TV nu va mai trebui să îți faci griji că aparatul tău ar putea fi depășit de evoluția constantă, pentru că, având acces la internet, acesta îți va oferi posibilitatea update-urilor în timp real. Performanța televizorului tău va fi, astfel, una excelentă, iar tu vei fi un consumator de conținut video fericit.

Te-am convins? Este televizorul smart aparatul de care ai nevoie?

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Draga mama
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    120 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Sa invingi regretul
    120 min
    15:00 Pamantul, Soarele si tu
    120 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Draga mama
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Draga mama
    120 min
Modifică setările cookies