(P) 5 motive pentru a achiziționa un televizor smart

Tehnologia avansează de la o zi la alta, așa că poate fi greu să ții pasul cu noile apariții în materie de aparatură electronică. Însă dacă la mașina de spălat sau la uscătorul de rufe inteligente mai poți renunța, un televizor smart este mai mult decât binevenit în orice casă.

(P) 5 motive pentru a achiziționa un televizor smart

Fie că îl folosești pentru a urmări serialele preferate, pentru a strânge gașca de prieteni la campionatul de fotbal sau pentru a afla ultimele știri ale momentului, televizorul, oricât de mult ar fi disputat în ultimii ani de către noua generație, își are locul pe o comodă mare, în fața canapelei din mai toate locuințele din lume.

Dacă erai în dubii să renunți la vechiul televizor și să-ți cumperi unul smart, ai ajuns unde trebuie, pentru că ești pe cale să afli cele mai importante cinci motive pentru care televizoarele smart reprezintă update-ul pe care trebuie să-l faci. 

1. Poți folosi aplicațiile preferate direct din televizorul smart

Folosești un cont de Neflix sau unul de HBOGo și te-ai săturat să întinzi prin toată sufrageria cablul HDMI pentru a putea conecta laptopul sau calculatorul la televizor? Un aparat smart va permite accesarea acestor aplicații direct din meniu, fără alte bătăi de cap, pentru că se conectează direct la rețeaua Wi-Fi pe care o folosești acasă. Aceeași situație va fi și în cazul în care asculți muzică de pe Spotify sau vrei să urmărești canalele de Youtube la care te-ai abonat pe un ecran mult mai mare decât cel al telefonului sau al calculatorului pe care îl folosești. Gata cu „preludiul” inutil, până să poți urmări show-urile preferate! 

2. Ai control vocal 

La fel ca multe dintre aplicațiile de pe telefon, și cele de pe smart TV pot fi controlate prin voce. Imaginează-ți cât de simplu este să schimbi un canal sau să pui pauză la film pentru a da o fugă în bucătărie pentru încă o porție de popcorn! Marele avantaj al televizoarelor inteligente este că îți permit comenzile vocale atât în română, cât și în engleză, în funcție de cum te-ai obișnuit să folosești gadget-urile zilelor noastre. 

3. Te poți bucura de o telecomandă smart

Dacă nu ești adeptul comenzilor vocale, îți rămâne la dispoziție utilizarea unor telecomenzi inteligente, care acționează asemenea unor mouse-uri pentru calculator. Practic, într-o secundă, televizorul tău se poate transforma în cel mai mare monitor pe care l-ai folosit vreodată pentru a vedea ultimul episod din serialul preferat. 

4. Ai parte de sugestii personalizate

Fiind smart, televizorul îți va oferi sugestii personalizate de seriale, emisiuni sau alte forme de divertisment, inspirându-se din istoricul tău. Tipul de conținut care te interesează va fi, așadar, primul care ți se oferă, rezultatele fiind, pe măsura trecerii timpului, din ce în ce mai apropiate de gusturile tale. 

5. Update-urile sunt automate

Așa cum precizam și la începutul acestui articol, tehnologia are un ritm alert de dezvoltare. Cu un smart TV nu va mai trebui să îți faci griji că aparatul tău ar putea fi depășit de evoluția constantă, pentru că, având acces la internet, acesta îți va oferi posibilitatea update-urilor în timp real. Performanța televizorului tău va fi, astfel, una excelentă, iar tu vei fi un consumator de conținut video fericit.

Te-am convins? Este televizorul smart aparatul de care ai nevoie?

Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Regina noptii
  105 min
  12:00 Fetele din Tierra Blanca
  135 min
  14:15 Inima nu cere voie
  45 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Inima nu cere voie
  60 min
  19:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Regina noptii
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  75 min
  00:15 Putin sunt si al tau
  120 min
  02:15 Iubire ca in filme
  75 min
  03:30 Dincolo de noi
  45 min
  04:15 Regina noptii
  45 min
  05:00 Inima nu cere voie
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  45 min