(P) 5 moduri prin care să îmbunătățești aspectul interiorului casei tale

Felul în care arată casa ta spune foarte multe lucruri despre tine. Și atunci întrebarea este: De ce să nu ai grijă să spună exact ceea ce îți dorești?

(P) 5 moduri prin care să îmbunătățești aspectul interiorului casei tale

Casa ta trebuie să țină pasul cu tine. Pentru că tu te schimbi constant, încearcă pe cât poți să nu o lași în urmă, ci să o aduci în actualitate, prin intervenții de îmbunătățire.

Iar asta nu înseamnă să o redecorezi complet, ci să o faci să arate mai bine, prin mici trucuri, nu foarte costisitoare. În cele ce urmează îți vom prezenta cinci moduri ușor de implementat pentru ca locuința ta să aibă un aspect mai atrăgător și să spună lucrurile potrivite despre tine.

Acordă atenție culorilor

Unul dintre motivele pentru care o casă nu arată atrăgător sunt culorile. Oamenii ignoră adesea acest aspect. Culorile potrivite fac casa să arate mai plăcut și contribuie la starea de spirit generală.

Prin culori poți să faci cea mai simplă declarație despre personalitatea ta. Culorile calde sunt roșu galben și portocaliu și îți oferă o stare de relaxare. Cele reci sunt violet alb și albastru și îți conferă un impuls de energie.

Pentru zonele în care întreprinzi mai multe activități poți să alegi culori mai luminoase, iar pentru zonele dedicate relaxării poți să alegi tonuri mai calde.

Pentru spațiile mici recomandat este să optezi pentru culori mai deschise, deoarece acestea fac ca locul să pară mai revigorant. În încăperile mari și dacă personalitatea ta este una mai puternică, poți să alegi culori mai închise.

Accentuează lumina       

Dacă locuința se bucură de o poziționare bună și lumina naturală pătrunde în casă, pune-o în valoare. Alege draperii deschise la culoare și încearcă să nu acoperi prea mult din dimensiunea ferestrei. Acest lucru îți va da un imbold de energie și te va face și să economisești la factura de curent. 

Dacă ai o problemă cu lumina naturală, o poți suplimenta prin corpuri de iluminat. Încearcă să poziționezi o lustră mai mare pe tavan care să compenseze lipsa luminii naturale.

Aceste trucuri vor păcăli ochiul și vor face încăperea să arate mai spațioasă. Lustrele de la Somproduct.ro au un design foarte variat în funcție de necesitățile fiecăruia.

Folosește plante ca elemente de decor

În zonele moarte ale locuinței alege să pui plante cu aspect modern și simplist, pe un fundal deschis la culoare, care să le pună în evidență.

Acestea sunt foarte accesibile și fac din casa ta una mai colorată și mai vie. Pe lângă beneficiile estetice cu care vin, acestea sunt și o sursă de oxigen. 

Grădinile verticale sunt din ce în ce mai plăcute. Poate că nu dispui de un colțișor liber unde să integrezi o plantă în ghiveci, dar dispui de un perete, iar atunci cea mai bună soluție pentru a scoate din anonimat acea zonă este să montezi o grădină verticală. Aceasta va arăta ca un tablou viu și îți va îmbunătăți cu siguranță starea de spirit.

Folosește-te de textile

Covoarele accentuează întreaga estetică și creează unitate între elementele din întreaga locuință. Dacă ai ales ca podeaua să fie dintr-un material mai rigid, îmblânzește puțin asta, optând pentru un covor dintr-un material mai moale.

Alege să îmbunătățești aspectul canapelei acoperind-o cu o pătură dintr-un material mai pufos și dispune pe ea mai multe perne de diferite dimensiuni, dar în aceleași nuanțe cromatice.

Adaugă elemente de artă

Toată lumea iubește arta. Tablourile sunt elementele care înnobilează și conferă rafinament oricărei încăperi. Acestea nu numai că vin cu o îmbunătățire considerabilă asupra aspectului general, ci aduc și o poveste. Atunci când le alegi, să ții cont de culori și de modelul ramei.

Casa este extensia personalității tale, fiecare element din aceasta spune o poveste despre cine ești și despre esența trăsăturilor tale.

Acordă-i atenția cuvenită și, dacă dispui de un buget mai mare, consultă-te cu specialiști în designul interior. Dacă bugetul este mai restrâns, documentează-te bine înainte să începi modificările. Există întotdeauna alternative.

Program PRO 2

 • Sâmbătă
 • 06:45 Tanar si nelinistit
  60 min
  07:45 Iubire ca in filme
  90 min
  09:15 Camera 309
  60 min
  10:15 Regina noptii
  105 min
  12:00 Fetele din Tierra Blanca
  135 min
  14:15 Inima nu cere voie
  45 min
  15:00 Camera 309
  60 min
  16:00 Tanar si nelinistit
  60 min
  17:00 Dincolo de noi
  60 min
  18:00 Inima nu cere voie
  60 min
  19:00 Putin sunt si al tau
  120 min
  21:00 Camera 309
  60 min
  22:00 Regina noptii
  60 min
  23:00 Iubire ca in filme
  75 min
  00:15 Putin sunt si al tau
  120 min
  02:15 Iubire ca in filme
  75 min
  03:30 Dincolo de noi
  45 min
  04:15 Regina noptii
  45 min
  05:00 Inima nu cere voie
  45 min
  05:45 Dincolo de noi
  60 min
  06:45 Tanar si nelinistit
  45 min